back to school

Nu har jag snart gått en vecka i skolan. Känns tungt och jobbigt. Jag ville hellre ligga hemma och sova och mysa med min kompisar hela kvällarna. Vårat schema är sämst och att veta att tvåan är det jobbigaste året gör det inte bättre! Men jag ska göra mitt bästa. Snart är det helg iaf!

sjutton

Det blev en lyckad födelsedag med fika och presenter. Tack för allt! Och att Markus kom på kvällen gjorde det hela mycket bättre. Som pricken över i:et.

grattis till mig!

Idag fyller jag 17 år. Jag kommer att bjuda på fika i lägenheten och det kommer säkert att bli en mysig dag även fast det är många som är bortresta. Det är bara höra av er om ni vill komma och fika, för det finns gode mycket fika faktiskt. Att vara 17 känns inget speciellt och det måste ju vara den mest meningslösa åldern att fylla. Dock så är det ju alltid kul att fylla år. Men nu är det bara ett år kvar till 18. Så det är ju positivt.

badminton

Det har varit en seg dag med dåligt väder. Så jag bänkade mig framför tv:n och såg OS, som vanligt då. Men jag ryckte upp mig efter middagen och följde med Ida och Hanna och spelade badminton. Det var första gången på några månader. Senaste gången var i maj tror jag. Hade ju tänkt att jag skulle hålla igång med badmintonen under sommarlovet, men näe tydligen har jag varit alldeles för lat. Men det var iaf riktigt skoj att spela ikväll och det gick mycket bättre än väntat! Jag är dock lite orolig för mina benhinnor, jag börjar känna att "skadan" jag hade förra säsongen börjar komma tillbaka. Inte bra.. Jag trodde jag hade lämnat skadorna bakom mig, men inte det. Det låter inte lovande att jag börjar få känningar efter första träningen. Men jag får hoppas att det inte blir värre. Förra säsongen bröt det trotsallt inte ut för mycket, utan det gick bra att tävla med det. Så det ska inte stoppa mig!


umbrella

Regnig dag. Sånt blir man inte glad av! Jag gick en snabbis på stan men jag kände inte för det så jag gick tillbaka till lägenheten och såg OS. Haha, jag tror att jag har blivit lite av en os-nörd. Efter allt tittande på olika sporter blev jag hungrig och lagade middag. Makaroner och köttbullar blev det. De ni, riktig festmat lagar jag varje dag. Efter det kom Markus, det var riktigt trevligt och mysigt. Nu ska jag göra mig några mackor och sen ska jag nog gå och lägga mig.

movietime

Har haft en riktigt mysig filmkväll med Markus, Rebecka, John, Simon och Jenny. Hitman och supersugen blev de två utvalda filmerna. Men nu har alla farit hem och jag funderar på att gå och lägga mig. Har inga planer för morgondagen än, men det får jag väl se sen. Nånting vill jag hitta på iaf.


dagen då alla reser bort

Idag är det dagen då alla reser bort. Men först och främst måste jag säga grattis till Karro som fyller 17 idag! På sin födelsedag flyttar hon till västerås för att gå pilotutbildning. Snacka om att jag kommer sakna henne! Några som också reser bort idag är Emilia, Sara, Josefin och Elin som sitter på ett plan påväg till turkiet. Inte är man avis inte. Min bror sitter på ett annat plan påväg mot malta. Men eftersom min bror är så snäll så får jag bo i hans lägenhet medan han är borta. Inte illa. Så nu sitter jag i lägenheten och tar det lugnt efter att ha packat upp allt och handlat mat osv. Det är bara att hälsa på om ni känner för det. Det är ju alltid trevligt.

hard day

Igår var en jobbig dag, det var dags för min farmors begravning. Och begravningar är ju alltid jobbiga. Att jag inte kunnat sova speciellt mycket under natten gjorde det inte bättre. Det var iaf en väldigt fin begravning och jag kommer att sakna henne oerhört mycket, hon var speciell. En speciell del i mitt liv. Ja hon betydde helt enkelt väldigt mycket för mig. Hon är också den mest positiva och glada människa jag har känt i mitt liv, jag har aldrig sett henne vara arg eller på dåligt humör. Det är bara några av de saker som gör att jag saknar henne så mycket.


drive

Hmm ja vad ska man säga att jag har gjort idag? Egentligen ingenting. Men jag har faktiskt gjort en sak, jag har övningskört. Tänkte försöka ta itu med det och köra lite mer. Det gick riktigt bra idag måste jag säga även fast jag inte kan så mycket än. Men det går framåt iaf, så det är ju bra.

Nu tänkte jag poppa lite popcorn och se någon av mina nya filmer. Det blir mys. Ska nog försöka lägga mig tidigare ikväll, tror det kan behövas. Känns som att jag har varit lite väl trött på senaste. Ska skaffa mig lite extra sömn så att jag orkar med planerna för helgen. Det blir perfa.

bug - den sämsta filmen någonsin

Igår var jag på nolia med Rebecka, det var väldigt trevligt. Dagen före gick jag också på nolia fast med några andra. Jag hittade ganska mycket faktiskt. Köpte ett par foppatofflor efter många om och men. Tycker ju inte att de är speciellt snygga, men de kan vara riktigt bra att ha ibland om man inte ska ha några ömtåliga skor. Sen köpte jag en rakningsgrejj, godis, 6st filmer och en handkräm. De ni! Tror aldrig jag har köpt så mycket på nolia nån gång.

När vi var klara på nolia följde jag Rebecka hem. Vi for och såg på när hennes fotbollslag spelade och de förlorade me 5-1. Rebecka kunde inte vara med själv eftersom hon är förkyld. När vi kom hem till henne igen la vi oss under täcket och förberedde oss för att se en skräckfilm, BUG. Och den var så grymt dålig så det är inte sant! Vi låg och skrattade åt hur dålig den var och inte ett dugg läskig. Haha, så se den inte!




those dancing days

Det blev en trevlig kväll igår. Jag, Rebecka, John och Karro såg film hemma hos rebecka. Vi åt även lite chips och godis och hade det mysigt. Har inga planer för idag än, men jag hoppas att det blir något roligt. För jag vill inte bara sitta hemma heller! Av någon anledning vill jag alltid hitta på något nuförtiden. Men det är väl bra, eller?

1 august

Då har den sista sommarmånaden startat. Det låter hemskt att säga det, men så är det. Jag har inte orkat ta mig tid att blogga speciellt mycket, men jag ska försöka iaf. PDOL blev iaf en lyckad helg och utöver det så har jag varit på havsbadet, gläntan och bara umgåtts med mina kompisar. Och det är det som jag ska fortsätta med under resten av sommaren. Att umgås med mina kompisar. Vi får försöka göra det bästa av den sista tiden av sommarlovet och inte deppa för att det snart är slut. Jag har egentligen inte gjort något speciellt under sommaren, men att vara med mina underbara kompisar är absolut inte fy skam! Vi har haft roligt vad vi än har gjort och ikväll blir det att hitta på något igen. Det blir nog trevligt som vanligt! Det är jag säker på :)

RSS 2.0