the mirror

Jaha, då fick jag migrän idag igen. Det var ju bara en vecka sen sist, inte bra. Jag håller kanske på att falla in i det igen, så som jag hade i 8:an. Då kunde jag ha det väldigt ofta. Nu hade det ju som lagt av och helt plötsligt har jag börjat få det ofta igen. Det kan bara betyda en sak, jag slarvar. Slarvar med vatten, mat, sömn och med en massa annat. Saker som gör en stressad även fast man inte märker det själv. Fast sedan blir jag påmind när jag får migrän igen. Jaja, jag antar att jag måste skärpa mig så att jag inte får migrän hela tiden. Det skulle ju bli grymt jobbigt.

Idag missade jag estetvalet eftersom jag åkte hem efter historian. Migränen släppte inte helt och jag hade aldrig orkat vara kvar. Men som tur var så hann jag ta medicinen i tid så det hann aldrig bli ett så stort anfall. Lucky me.

who is gonna meet me

Så otroligt skönt att jag inte behövde plugga något alls idag. Eller det finns ju alltid något att göra, men inget som det är bråttom med. Jag har bara suttit och slöat framför tv och dator hela dagen. Fast jag har ju varit på träning också, så jag har inte varit lat hela dagen. Det får bli ett kort inlägg eftersom den här dagen inte varit särskilt innehållsrik och jag känner inte för att börja skriva om något random heller. Så godnatt!

gossip girl

image8Gossip girl blir förmodligen en serie jag kommer att följa. Den verkar väldigt bra. Jag tror jag ska ta och läsa böckerna nån gång också eftersom det är många som har sagt att de är jättebra. I varje reklam läste jag lite nk, det brukar vara så jag får plugga när tiden inte riktigt räcker till. Och nu prioriterade jag tv:n framför skolan, så det blev den bästa lösningen. Kan säga att den lösningen används en hel del, men om det något stort prov är den inte så bra att använda och då skippar jag den oftast.
För att återgå till nk:n som jag har imorgon så kan jag säga att jag har läst igenom nästan allt och så mycket mer kan jag inte göra eftersom att det inte är något prov. Det blir mer som att diskutera frågorna vi får inom gruppen och skriva ner det. Alltså är det inget man ska plugga ihjäl sig för. Borde helt enkelt räcka med att läsa igenom några papper.

people like us

Har nyss haft träning, men den var inte så givande tyvärr. Kunde inte röra mig speciellt mycket eftersom det har blivit värre i foten/benet. Men jag hoppas verkligen att det kommer att bli bättre snart så att jag kan spela utan begränsningar till helgen. Det var dock roligt att träna drop och sådant med Hanna, så att vi är redo för mix.

Imorgon har jag gruppanalys på nk:n, så jag antar att jag borde gå och läsa igenom lite papper snart. Ska nog rättare sagt göra det efter att jag skrivit klart detta blogginlägg. Klockan 20.00 ska jag nämligen se Gossip girl, en serie böcker som har blivit en tv-serie. Har hört att böckerna ska vara bra men jag har dock inte läst någon själv.

this cold

Just nu gör jag verkligen ingenting. Men jag borde egentligen plugga lite på redovisningen som jag äntligen får ha imorgon, skulle ju faktiskt ha den förra onsdagen men det gick tydligen inte. Imorgon blir den garanterat i alla fall, för jag och Emilia har blivit lovade att få börja. Så det blir skönt att äntligen få det bortgjort.

Har varit på step in efter skolan idag. Dock så har jag märkt att min fot har börjat svika mig. Det är svårt att förklara var felet ligger, men det är i närheten av hälsenan. Kände redan förra helgen att det började hända något, men nu blir det bara mer och mer. Inte alls bra. Speciellt inte eftersom jag ska tävla i helgen. Jaja, jag får hoppas att det inte blir värre och sen ska jag köpa nån "stödstrumpa" för foten tror jag. Men jag tänker vara med och tävla hur som helst. Tror inte att jag kommer tänka på det när jag väl är igång. Jag längtar till helgen, det ska bli grymt roligt. Speciellt att bo på vandrarhem med allhopa och sen att gå på den där middagen för alla tränare och tävlande. Men såklart också för att få spela badminton.

Ikväll ska jag baka en kladdkaka med ett nytt recept jag hittat, det blir nog gott, är grymt sugen på kladdkaka. Sen ska jag bara sätta mig framför tv:n och slöa. Det blir härligt!

image7


sunday

Vackert soligt väder. Precis sådär mysigt väder som söndagar ska ha. Men varför går jag inte ut och tar vara på det fina vädret, kanske en promenad eller något sådant? Jag är för lat, istället ligger jag i sängen, vaknar sent och när jag väl vaknar ligger jag kvar med laptopen i famnen. Tänk så härligt det skulle vara att gå ut istället, det måste jag verkligen försöka ändra på.

Annars så är den här söndagen precis som vanligt, den består av plugg och träning. Denna söndagens plugg innehåller Centerpartiets ideér. Det är nämligen dags för debatt imorgon, där jag alltså representerar Centerpartiet.

gran canaria

image458 dagar kvar. Sen kommer jag att ligga och steka i solen. Ska bli grymt skönt även fast det bara blir en vecka. Jag saknar värme och sommar, det är det bästa jag vet. Det är så härligt att ligga och sola och känna värmen. Vintern är så kall, kan det inte bli sommar nu? Visst är vintern också härlig på sitt sätt, men inget slår sommaren. 
               
                                                                                                                     
   

Playa del Ingles 26/3-2/4          


djurplågeri

Det är ju helt sjukt hur en del människor behandlar djuren! Jag förstår inte hur de kan göra så mot dem. Tänk om djuren skulle göra samma sak mot oss! Jag blir så arg när jag ser sånt här. Det här var nog det värsta djurplågeri jag har sett, fast det finns säkert ännu värre. Och det vill jag absolut inte se, för det här var så hemskt och jag fick en väldigt obehaglig känsla i kroppen. Varför gör de såhär mot djuren, VARFÖR!?

http://www.youtube.com/watch?v=1vRBpU_rt80
Se klippet om du känner för det, men jag måste varna för att det är helt sjukt, vidrigt och obehagligt. Jag klarar då inte av att se hela..

chances

Inget blir bättre av att sörja det förflutna. Man måste gå vidare och inte gräva ner sig i sina sorger och det som har hänt. Gör man det kommer det inte att förbättras. Man måste alltid försöka, försöka förbättra sig, försöka sluta, försöka tänka efter, försöka glädjas över det man har och inte sörja det man har förlorat. Man kan inte förlora något av att försöka, antingen blir det bättre eller så händer inget. Men det blir absolut inte sämre.
 
Alla vill väl ha ett långt och lyckligt liv? Bästa sättet måste ju vara att gå vidare om man har det jobbigt, det är svårt, men man måste få andra saker att tänka på. Några saker som skulle göra allt lättare är om alkohol och cigaretter inte fanns med i bilden. Man tror att man ska må bättre av det, men varför skulle man? Man försöker glömma och fly från verkligheten. Men istället blir allt bara värre, man säger saker man ångrar och får ännu mer saker att må dåligt över. Man tycker att livet inte har någon mening. Det är väl klart att det blir så om man inte bryr sig om att finna meningen med livet. Och att fly från verkligheten är inget bra sätt att göra det på. Verkligen inte. Men det förstår man inte när man känner att man mår dåligt. Men det kommer att bli bättre, bara du försöker. Du är underbar, inte värdelös.

Tänk positivt


weekend

Så var det helg igen, det känns otroligt skönt! Men något som är mindre skönt är att jag fortfarande har kvar musikpresentationen som vi skulle ha gjort i onsdags.  Av någon anledning hann vi varken göra det i onsdags eller idag. Jaja, så kan det gå. Nu har vi i alla fall blivit lovade att vi ska få börja nästa lektion, som blir på tisdag. Det blir nog bra det. Måste plugga in lite av centerpartiets ideér i helgen också, jag har debatt på måndag.

Något jag också ska göra den här helgen är att bara ta det lugnt. Jag har haft så mycket planerat alla helger och nu kan jag äntligen få slappna av lite. Imorgon tror jag att jag ska ta en sväng på stan med Rebecka. Det var faktiskt riktigt längesen jag var på stan, och det är ju inte likt mig. Haha. Näe, men det ska bli trevligt att strosa runt på stan och kanske fynda lite nya kläder.

Förresten så har jag varit på step in idag. Det börjar flyta på riktigt bra nu, jag är ju där minst en gång i veckan och det känns väldigt bra. Visserligen känner jag mig klen bredvid många andra, men sakta men säkert kommer det bli ändring på det.


migrän

Anledningen till att det inte blev något inlägg igår var att jag fick migrän på kvällen. Det är något av det värsta jag vet. De som inte har haft migrän kan knappast föreställa sig hur det är. Jag har nästan alla symptom som går att ha när det gäller migrän. Igår när jag stod och packade ner saker som jag skulle ta med mig till pappa fick jag den obehagliga känslan, min vänstra arm och hand domnade bort, det kändes inte som att de tillhörde min kropp. Sedan börjar det flimmra framför ögonen och sedan kommer den hemska huvudvärken. Ibland domnar även munnen bort och då kan man knappt prata, det blir bara en massa sludder. Men det skulle nog inte gå att prata ändå eftersom att jag glömmer bort ord och sätter orden i fel ordning i meningen. Det låter nog ganska kul skulle jag tro. Samma sak är det när det gäller att skriva, det är väldigt svårt att komma ihåg hur allt stavas. Allt blir helt enkelt helt fel. Men om jag hinner ta medicinen innan brukar jag slippa det jobbigaste. Får jag huvudvärk innan jag tagit medicinen är det kört. Då kommer jag att bli liggandes flera timmar framöver.

Det värsta "anfallet" jag någonsin har haft var före jag fick min migränmedicin. Jag skulle tro att det är något av de värsta jag har varit med om. Då låg jag en hel dag med alla dessa migränsymptom, inte roligt. Nu finns det ett "klagoinlägg" här i min blogg, jag vet att ni har längtat! Eller så inte.


the world's edge

Idag har det varit en seg dag, har helt enkelt bara kännt mig allmänt seg och trött. Dagen har dock gått väldigt fort. Men när man har en lång skoldag och sen ska man hinna äta innan träningen hinner klockan bli mycket innan man kommer hem och får slappna av. Fast idag fick jag inte slappna av precis,  jag var tvungen att plugga på min musikredovisning direkt efter träningen. Men det är inte alls så mycket jag behöver kunna, så det är lugnt. 

Jag har nyss ätit våfflor, det var faktiskt ganska längesen, men det var gott. Nu ska jag ta och kolla igenom redovisningen en sista gång och sen lägga mig framför tv:n och bara mysa. Sen är det sängen som gäller.


god knows

När jag steg upp imorse var jag otroligt trött, förmodligen efter alla timmar som tillbringades på tennishallen. Men skoldagen gick hyfsat fort så det var inga större problem. Efter skolan stannade jag och Emilia kvar och gjorde klart våran musikpresentation. Vi analyserade en av Mando Diaos låtar, god knows, den var lite knepig att förstå men jag tycker att vi kom fram till något rätt så bra. Allt går ju att tolka på så många sätt.

När vi var klara med det åkte jag in till stan för att lämna in mobil på lagning ännu en gång. Knapparna har gått sönder igen. Och ja, jag har en Sony Ericsson W580i, en sådan där mobil där knapparna går sönder gång på gång. Hoppas det blir bättre nu, jag vill ju inte lämna in den hur många gånger som helst.

pitespelen - söndag

image3Så var ännu en badmintontävling över. Denna var på hemmaplan. Kändes skoj att Piteå fixade en tävling nu också, eftersom att vi inte har haft det förut. Jag är nöjd över helgen, det blev 3 medaljer. Trots att en medalj var av en annan form, nämligen sockar. I mix vann jag och Urban, i dubbel kom jag och Ida tvåa och i singel hamnade jag på delad tredjeplats. Så jag blev alltså etta, tvåa och trea. Något som är värt att nämna är att Piteå tog väldigt många medaljer. Men jag varken kommer ihåg eller orkar rabbla upp alla. Nu är det bara att ladda om och träna inför nästa tävling som är i Skellefteå nästnästa helg. 

 

Jag och Ida spelar dubbel

pitespelen - lördag

Har varit på tennishallen i tolv timmar och spelat badminton. Det är mycket längre än vad vi brukar vara och det var väldigt många hål mellan matcherna. Men det gick ändå rätt fort, har man underbara människor i närheten finns det alltid något att hitta på. Det kan till exempel vara att somna bland väskorna med härlig musik, precis som jag och Sofia gjorde.

Har spelat både singel, dubbel och mix. I singel och dubbel är jag vidare till slutspel och i mix vann jag och Urban. Så nog har det gått bra idag. Snart ska jag sova så att jag orkar spela resten av matcherna imorgon. Inte ofta man lägger sig såhär tidigt en lördagkväll, men det ska bli skönt med tanke på att jag spelat så många matcher idag.

                                                                                                                                                   Sov gott! :)

good morning

Typ godmorgon? Har nyss sovit i 3 timmar och jag vet inte varför. När jag kom hem från skolan tog jag lite bilder ute och sen blev jag helt plötsligt så trött att jag somnade. Och jag har inte orkat stiga upp förrän nu. Jag antar att jag behövde lite extra sömn idag. Men det var ju lite klantigt att sova 3 timmar efter skolan idag eftersom jag ska upp och tävla imorgon så då måste jag lägga mig tidigt ikväll om jag ska orka. Men förhoppningsvis kommer jag att kunna somna ändå. Måste i alla fall säga att det var väldigt skönt att sova, det är inte ofta jag sover så här länge mitt på dagen. Men det är nog bäst att jag inte gör det till en vana, tänk när man har en massa läxor och måste plugga inför prov.

Idag hade jag tänkt städa, så jag får väl sätta igång med det snart. Annars ska jag bara ta det lugnt hela kvällen så att jag ska orka tillbringa hela min helg på tennishallen. Så om ni söker mig kommer jag garanterat att vara där.

                       


good song

Torsdagen, som förut var så kort har nu blivit lång. Slutade 16.20 idag, men det konstiga var att jag tyckte att dagen gick väldigt fort. Syslöjden som är 2h 20 min blåste bara förbi. Slutsats jag kan dra av det är att jag nog tycker om syslöjd i alla fall. Jag har ritat ett mönster till en väska och har kommit igång bra, håller man sig sysselsätt går tiden fort!

Ida ville att jag skulle följa henne på step in idag, så nu ska jag alldeles strax fara dit! Det blir bra.

Ha en bra kväll! 

                                                                                                               

hide and seek

Halkigt och slaskigt. Ingen höjdare till vinter precis. När jag gick till bussen imorse gled jag bokstavligt talat baklänges ner för backen. Antingen ska det vara riktig vinter eller så sommar, nu är det ju bara tråkigt grått slakskväder. För er som inte vet så bär det av till Kanarieöarna på påsklovet för min del. Det kommer bli skönt och så slipper jag ju allt slaskväder för en vecka i alla fall.

Idag fick vi infomation om inriktningarna i samhälls. Jag har som vanligt beslutsångest och redan den 1 februari ska man ha gjort sina val. Det känns lite stressande, jag kommer nog att hinna ändra mig hur många gånger som helst. Men förhoppningsvis kommer jag fram till något bra. Det står mellan samhälls och språk och jag tror ändå att båda de inriktningarna är roliga, så egentligen spelar det väl inte så stor roll. Ekonomi är i alla fall inget för mig, det verkar väldigt tråkigt. Så vi får väl se var jag hamnar.

going inside

Aj. Kan lugnt säga att jag har haft rejält med träningsverk de två senaste dagarna. Men så blir det när man spelar mycket badminton. Tror nog att det kommer försvinna snart, eller hoppas i alla fall, ska ju spela i helgen också. Idag har jag hämtat min turkos/vita klubbtröja som ska användas första gången till helgen. Nu kommer det alltså att synas att vi från Piteå tillhör varandra. Som det ska vara alltså.

Har inte gjort så mycket mer än det idag, har varit en seg dag på något sätt. Men jag kan väl nämna att min bror har fått jobb som body pump instruktör på Step in. Så nu kommer jag väl att vara på min brors pass ibland, body pump är ju trots allt skoj och det känns alltid bra efteråt.

brand

Kort skoldag, härligt. Idag var vi in till Centerpartiet i stan för att få en bättre inblick i deras politik. Vi ska snart represtera dem i en debatt. Vi träffade en trevlig äldre kvinna som förklarade och gav massa broschyer till oss. När vi hade historia gick brandlarmet, så då var vi ju tvungna att gå ut i kylan. Men det visade sig inte vara någon brand eller liknande så vi fick gå in igen. Däremot så har strömlidastugan brunnit inatt. De tror att det är den sjätte anlagda branden i Piteå på bara några månader. Det är kanske en pyroman eller flera pyromaner som går lösa i Piteå. På två veckor har nu strömnaskiosken, storstrand, vedhögen i djupviken och strömlidastugan brunnit ner. Det känns som att man kan säga, vad kommer de att bränna ner nu då? Hemskt.

http://www.pitea-tidningen.se/artikel.aspx?artid=90120&cat=13&pageIndex=0&arkiv=False

seriespel

Dagen började halv åtta och det gick förvånansvärt bra att stiga upp. Vi körde mot Luleå där vi skulle spela seriespel i badminton. 3 killar och 3 tjejer från Piteå var vi som ställde upp. Sofia offrade sig däremot för att spela med Luleå som hade en damspelare för lite. Det gick väl inte allt för bra för Piteå, jag tror att vi vann 5 matcher. Men vi gick inte vidare. Men skoj var det allt! Det är ju det som är det viktigaste, eller hur? Tänk om man bara skulle spela för att vinna och inte tycka att det var kul alls. Näe, det är väl ingen bra kombination. Imorgon kommer jag att ha träningsverk. Jag känner redan nu att det är påväg. Men träningsverk ska man väl ha, då känner man att man har kämpat hårt. Förresten så fick jag ett smeknamn av en man när vi spelade mix mot honom och Sofia. Du är en iller, du hinner ju överallt! Det blev av någon anledning omvänd mix, man kan nästan säga att det var jag som var killen.

Framöver blir det många tävlingar efter varandra. Bland annat så är det Piteåspelen nu till helgen.

national treasure 2

Det var ett tag sen jag var på bio, men ikväll var det dags igen. Vi såg national treasure - hemligheternas bok. Ettan är ju så grymt bra att det kändes som en självklarhet att se denna film också. Och den var verkligen bra! Två ord till de som funderar på att se den: GÖR DET!  Den rekommenderas starkt. Det blev alltså en väldigt trevlig kväll som började hos Karro.

Men nu måste jag verkligen lägga mig om jag ska orka tävla tidigt imorgon. Det är nämligen starten för seriespel. Förut har vi aldrig haft seriespel i badminton, men nu är det dags. Blir spännande att se hur det ska gå till. 

                                                                                                                                                               Godnatt!

step in

image2Ett av mina nyårslöften är som sagt att börja träna mer på step in. Idag for jag dit och det var en grymt härligt. Det var riktigt skoj faktiskt och efteråt har man ju en så otroligt skön känsla i kroppen. Så när jag kom hem kände jag mig väldigt glad och nöjd med dagen. Jag förstår inte hur jag tidigare bara skjutit upp att gå på step in i flera månader. Och de gångerna jag har varit där så har det varit någon enstaka gång i månaden. Vilket inte ger speciellt mycket. Så nu har jag tänkt att jag ska försöka vara där minst en gång i veckan, fast helst mer. Men nog känner man sig allt lite klen brevid alla muskulösa killar. Själv sitter man och kämpar med de lilla tyngder man har. Men det är ju såklart som allt annat, det blir bättre, man blir starkare. 

 

estetisk

Estetiskt val på torsdagar, så ser det ut för mig framöver. Jag hade faktiskt hellre gjort bort det före jul. Nu slutar vi nämligen 16.20 istället för 13.15, det känns lite tärt. Idag fick vi dock sluta tidigare, så det börjar nästa vecka. Men det går nog bra ändå, för när man väl börjar brukar tiden gå ganska snabbt. Syslöjd är faktiskt helt okej. Det svåra är bara att bestämma vad man ska göra. Vår första uppgift är att designa en väska, det kan nog bli ganska skoj. Fast det kommer nog vara lite svårt att bestämma sig för hur den ska se ut och rita mönster till den. Det var i alla fall ett självklart val att det blev syslöjd jag skulle tillbringa mina torsdagseftermiddagar med. Bild var bara att stryka direkt, jag har helt enkelt ingen konstnärlig känsla för att rita och måla. Musik hade jag däremot kunnat tänka mig, men det kändes som att det kanske skulle bli lite långtråkigt. Träslöjd, nej det är inget för mig och drama visste jag inte ens om att det fanns. Syslöjd blev det alltså.

2 korta och 3 långa dagar innehåller veckorna fram till sommarlovet. Jag känner mig dock ändå glad och positiv inför denna terminen. Vårterminen flyter alltid på bättre och sedan är det ju sommarlov.

Jag måste bara få säga att jag är väldigt glad idag och jag har ingen aning om varför. Så nu tänkte jag ta vara på mitt glada humör och inte fastna framför datorn. Jag är mästare på att bli sittandes framför datorn i flera timmar. Det måste jag ändra på. Så när jag har satt den sista punkten på detta inlägg ska jag gå och göra något annat. Var det där den sista punkten? Näe. Den får bli nu. Eller nu. Okej, NU.


wednesday's song

Jag har nyss hittat en massa gamla videoklipp från min webcam. Det är nämligen så att när jag fick en webcam i julklapp en gång för många år sedan så började jag och mina kompisar att spela in videoklipp. Det kunde vara allt möjligt, vi gjorde melodifestivalen, egna talkshows och massa annat. Och det var alltså nyss jag hittade allt detta på en äldre hårddisk som vi har. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vi var helt enkelt helt galna. Men okej, det var rätt kul och jag sitter faktiskt och skrattar för mig själv när jag ser det. Så visst är det ganska roligt att se och vilka minnen man har! Fast det är också en hel del konstiga klipp och sådant som man helt enkelt bara skäms för. Men jag måste erkänna att jag hade otroligt kul på den tiden, tiden utan bekymmer. Man skrattade och var glad för det mesta. Men jag kan ju inte förneka att jag fortfarande alltid har kul och skrattar rejält mycket varje dag. När man var mindre var allt däremot på ett annat sätt, man brydde sig inte så mycket om olika saker.

Så länge ingen skulle lägga upp dem på youtube så får de gärna finnas kvar som ett minne.

time goes back

Skolan började alltså om idag. Jag var faktiskt ganska pigg imorse av någon anledning. Konstigt. Men när jag väl kom till skolan kom tröttheten krypande. Dagen kändes seg och vi jobbade inte speciellt bra på någon av lektionerna. Det blev mest en massa diskussioner. Stefan, våran svenska och historialärare drog däremot igång snabbt. Han berättade om allt vi har framför oss den här terminen och sedan vad de som väljer samhälls som inriktning i tvåan kommer att jobba med. Jag kan lugnt säga att jag inte riktigt lyssnade, jag slog helt enkelt bort all information idag.  Det brukar vara såhär första dagen efter lovet, i alla fall för mig. Men när man väl kommer igång kommer det nog att flyta på bra.

the end

Jaha, då var lovet slut. Imorgon är det dags att återvända till verkligheten. Jag är däremot helt inställd på att det är söndag idag, det är bara så! Tror att det finns många som tänker likadant. Så imorgon är det alltså tisdag även fast jag kommer tro att det är måndag. Jaja, det blir ju så när man har lov och börjar om på en tisdag. Fast jag klagar inte, det är alltid bättre med en extra lovdag!

Snabb sumering av lovet: sjuk, julafton, nyår, filmkvällar, tacokväll, ikea, sovit och såklart bara slappat. Så i överlag har det varit ett härligt lov!

mix

image1Steg upp kvart över tio idag, jag är ändå ganska stolt att jag orkade ta mig upp ur sängen. Det känns så härligt när man stiger upp tidigt och får extra tid. Som idag då. Vi for och spelade badminton på hallen kl.12-14. I vanliga fall är det då jag stiger upp. Det kändes skönt att komma igång och sen har man ändå tid kvar att göra andra saker. Det är en rätt härlig känsla det. Men en annan känsla som också är härlig är att sova. Så det är där problemet sitter, jag har grymt svårt att ta mig upp ur sängen på morgonen.

Tänkte återgå till att berätta lite mer om badmintonen. Spelade mix med de härliga människorna, Sofia, Magnus och Rasmus. Det gick lite segt, speciellt eftersom vi har haft träningsuppehåll. Men på slutet kom vi igång lite mer, så är det väl alltid? Dock så förlorade jag och Rasmus allt utom ett set. Men ibland var det ändå ganska jämt. Grymt skoj var det då i alla fall. Mix är ju lätt det roligaste!


tabu

Dagen började med att jag steg upp precis i tid för att se skidåkning. Det är ganska mysigt att lägga sig under en filt på soffan och se på tv när man nyss har vaknat. I alla fall så såg jag på skidåkning, som jag egentligen inte är så intresserad av. Men det var ändå roligt att se när Charlotte Kalla slog till stort och vann hela tour de ski. Sedan blev jag av någon anledning alldeles fast av att se resten av tävlingarna som rullade förbi på skärmen. Så jag erkänner, skidåkning är ganska roligt att se på. När det gäller att själv åka skidor väljer jag slalom framför längdskidor. Att åka slalom är en härlig känsla, en känsla som är svår att beskriva. Mina slalomskidor är dock inte de bästa. Jag har nämligen fått dem av min moster och de är lite äldre. Men de funkar ju i alla fall. Nog om detta, jag tänkte berätta om resten av min dag.

Jag bestämde mig för att städa lite i mitt rum. Med städa menar jag då att plocka upp alla hundratals saker som låg på mitt golv. Det blev alltså ingen dammsugning eller dammtorkning. Men den stora bedriften att plocka upp alla saker från golvet gjorde en stor förändring. Så nu ska jag se till att hålla det såhär fint. Vi får väl se hur det går med det.

Något som inte får glömmas är vad som gjordes på kvällen. Den spenderades med några härliga tjejer, Rebecka, Emma och Karro. Vi spelade tabu nästan hela kvällen. Jag har glömt bort hur grymt roligt det är. Man sitter där med ett kort i handen och försöker komma på något att säga medan sanden i timglaset rinner ner. Det är verkligen inte lätt att komma på rätt ord att säga. Men det är i alla fall något som alla borde testa på och det passar ju till de flesta tillfällena, med familjen, kompisarna, festen, ja nästan vad som helst.

blogg

Ja, nu har jag bestämt mig, jag ska också bli en så kallad bloggare som det finns så många av nuförtiden. Jag har haft en blogg förut men det blev aldrig att jag tog mig tid att sätta mig ner och låta tankarna flöda. Men nu är det dags. Det är ett nytt år, 2008. En av de förändringar jag gör är att ta steget in i bloggarnas värld. Jag är ju trotsallt en samhällselev. Ja, en elev som ska vara väldigt allmänbildad och ha åsikter kring det mesta. Så en blogg är nog en bra början till det. En termin har passerat och om endast två dagar sitter jag åter bakom skolbänken.

Jag tror i alla fall att det är bra att blogga, bra att få ut det man känner och det man gjort under dagen. Det spelar ingen roll om det är något tråkigt eller roligt, man ska kunna skriva om allt. Det finns väl knappast någon som har ett perfekt liv?

Här har ni mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0