new time

Sov länge idag. Kände att det behövdes efter lördagens långa kväll. Riktigt skönt var det, jag ville knappt stiga upp ur sängen. Men eftersom jag har slutat jobba så hade jag ju ingen tid att passa, så det var perfekt att ligga i sängen och dra sig. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska möjligtvis vara en stund med Rebecka. Annars ska jag nog bara ta det lugnt.

psg

Piteå summer games är i full gång i Piteå. Det känns roligt med så här mycket folk, Piteå blir en storstad för en stund. Har sett lite fotbollsmatcher igår och idag och det var riktigt roligt. Man längtar tillbaka till den tiden när man själv var liten och spelade fotboll.

Nu har jag iaf sommarlov på riktigt, för nu har jag nämligen jobbat klart! Sköönt. Även fast jag skulle vilja jobba mer och få mer pengar. När pengarna rullar in på kontot ska jag nog köpa en systemkamera, för det vill jag verkligen ha!

Ska till Karros stuga ikväll och ha det mysigt me lite folk. Kommer nog även att sova där så ifall ni vill nå mig så är det bara ringa på min mobil.

strong

Har snart jobbat mina 3 veckor och det har gått otroligt fort! Kommer nog kännas lite konstigt nästa vecka när jag inte ska upp och jobba. Men ändå skönt. Det är dock tråkigt att de flesta jobbar då. Men man hinner nog ändå hitta på en massa saker. Snart ska jag iaf jobba mitt sista kvällspass som börjar 14.30 och slutar 20.30. Ska snart äta något och sen ska jag väl börja fara till jobbet.

Måste bara få säga att min farmor otroligt nog har blivit bättre. Så liten och mager, men ändå så stark. Får hoppas på att hon fortsätter att vara stark. En farmor är trotsallt något speciellt, precis som en farfar, en mormor och en morfar.

ledig

Efter att ha jobbat midsommarhelgen är jag ledig en dag. Det var verkligen behövligt eftersom jag kände att jag behövde mer sömn. Idag ska jag in till stan med Rebecka och njuta av min lediga dag och kanske fynda något. Men nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning.


second week

Nu påbörjar jag min andra arbetsvecka. Idag börjar jag inte förrän 14.30 eftersom att jag ska jobba kväll. Känns dock lite drygt eftersom att nästan hela dagen försvinner. Jag orkar heller inte hitta på något innan jag börjar jobba, så jag sitter bara här. Jag längtar dock till jag får mina pengar, för jag funderar på att köpa en systemkamera! Det vill jag verkligen ha!
Ska nog gå och duscha nu och sen får jag väl fortsätta slappa innan jag börjar jobba.


14 juni

14 juni ska vara en glad och trevlig dag. Varför? Jo för att pappa och pia fyller år, och det ska ju alltid vara en trevlig dag när någon fyller år. Men tyvärr blev det inte så. För farmor ligger ju inne på sjukhuset och är i ett kritiskt tillstånd. Så vi var och hälsade på henne några timmar. Inte för att hon kunde prata så mycket med oss eller så. Men bara för att vara där och få henne att känna att någon är där och tar hand om henne. Hon var iaf vaken en stund när vi kom dit och vi pratade lite med henne och så. Det syntes att hon inte mådde bra, men jag tror ändå att hon blev glad över att se oss även fast hon inte kunde visa det. Hon är världens charmigaste farmor och jag älskar henne så otroligt mycket! Tyvärr så går det bara utför och det finns nästan inga chanser att hon ska bli bättre. Det skulle isåfall vara ett mirakel.

design

Titta vad fint Emilia har gjort åt mig! Hon har ändrat min bloggdesign eftersom jag inte förstår hur man ska göra. Tack!

Idag har jag jobbat, eller jobbat kanske inte är det rätta ordet. Ni har nog märkt att vi inte gör så mycket på mitt jobb. Idag har vi ritat skyltar och solat. Men vi har faktiskt haft 3 kunder som har köpt glass! Haha, så det går väl åt rätt håll. Efter skolan for jag in till stan för att köpa presenter åt pappa och pia. På kvällen for jag till Karro och umgicks med henne, Emilia och Emma, det var trevligt. Nu börjar jag bli trött och ska nog sova snart. Hoppas på fint väder imorgon!

Justja! Tänkte bara säga att min mobil har gått sönder igen! Men nu verkar det som att de ska reklamera den och förhoppningsvis ska jag få en ny mobil och en helt ny modell. Utan de där dåliga knapparna!

Och nu ska jag hoppa till en helt annan sak igen. Har varit lat och inte orkat blogga tidigare så allt hamnade liksom på samma. Jag fick väldigt stor lust att göra frisyrer igår. Så ett smakprov på en frisyr jag gjorde finns här nedanför. Det är ju faktiskt grymt kul och den här frisyren tog ju bara någon minut.


frisyr          frisyr

Aja, men nu ska jag sova. Godnatt!

nothing

Har jobbat eftermiddag idag. Vi gjorde i princip ingenting, det enda "nyttiga" vi gjorde var att rensa lite ogräs. Sen spelade vi kort, yatzy, åt chips och glass m.m. Vi fick helt enkelt betalt för att göra ingenting! Dessutom fick vi gå hem tidigare. Slappt. Menmen, än så länge är det inte specielt många kunder så. Dock kommer det säkert att bli mer jobb nästa vecka. Ändå bra, för det är ju roligare att ha saker att göra. Imorgon måste jag till stan efter jobbet för att köpa presenter till pappa och pia som fyller år på lördag. Ja, de fyller faktiskt år på samma dag!

windy

Blåsigt och kallt har det varit de senaste dagarna. Och jag har jobbat. Men OK marinan får inte speciellt många kunder när vädret inte är på topp. Så arbetsdagarna har varit sega, vi har inte gjort något speciellt, mest städat och fixat. Men förhoppningsvis blir det bättre väder snart så att det börjar komma folk så att man får stå i kiosken och sånt. Imorgon jobbar jag kväll, så jag börjar inte förrän 14.30. Både skönt och jobbigt. Kommer ju bli skönt att få sova ut, men det är ändå skönare att få göra bort jobbet på förmiddagen.

work

Har haft fullt upp de senaste dagarna, så jag har inte haft tid att blogga. Men nu tänkte jag försöka komma in i det igen. De senaste dagarna har varit väldigt trevliga, examen, nationaldagen och resten av dagarna har varit mer än bra. Imorgon är det dock dags att börja jobba, känns lite surt. Men egentligen är jag väldigt glad över att få ha första perioden, den är ju bäst! Då hinner man få pengarna i tid och sen har man resten av sommarlovet framför sig. Som jag förmodligen har sagt tidigare så ska jag jobba på OK Marinan. Det blir nog trevligt. Men imorgon kommer jag inte att befinna mig där, för det ingår i jobbet att jag ska på brandutbildning. Så imorgon kl. 13-15 ska jag till brandövningsfältet. Frågan är bara var vi ska samlas och vad som ska göras.. Menmen, det går säkert bra.

balen - kalamark - sommarlov - tomas 21 år

Nu har det gått några dagar sen jag bloggade, men det är helt enkelt för att jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Men jag tänkte berätta lite snabbt om vad jag har haft för mig.
I tisdags så bestämde vi os för att laga mat och bjuda emilia på lite godsaker, hon har ju nyligen fyllt år och det blev hennes present. Fick även veta de flesta betygen och jag blev glatt överraskad. Får ju inte glömma att var vi och såg på balen också, alla var så otroligt fina.
Igår var det sista dagen med klassen på norrstrand. Där fick vi äta Gunnys berömda tårta, spela brännboll och bara ta det lugnt. Sen bar det av till stan för att försöka hitta ite kläder. Jag fann mig en klänning och ett linne. På kvällen for vi till Chrilles stuga i kalamark för att ha en sista kväll med klassen. Det var riktigt trevligt! Vi började med att grilla kött och sen åt vi, det var väldigt gott. Första doppet togs även igår och det var riktigt skönt! Sedan bastade vi och sprang ner och doppade oss då och då. Allt detta spring på bryggan resulterade att bryggan skulle rasa ihop i slutet av kvällen. Och gissa vem som satt där då? Jo, jag, Louise och Rebecka och så kommer Alexander och bryggan brakar ihop, vi sitter kvar längst ut och Alexander på andra sidan. Då fick vi sakta men säkert ta oss i land där vi gick på en brygga som hängde kvar i ett litet rep. Haha, ja det var ett äventyr. Hur som helst så var hela kvällen igår väldigt rolig och den bjöd på mycket andra saker. Som att spela kubb, hoppa studsmatta, åka båt och umgås såklart. SP1B har helt klart varit en riktigt bra klass!
Idag är det examen och det är härligt väder. Snacka om att jag är glad! Kan det bli bättre? Sommarlov och värme. Ikväll blir det att vara hos Karro ett tag och sedan får vi väl se vad som händer. Min bror fyller 21 år idag, men tyvärr hinner jag inte fira honom idag, så det får bli imorgon. Men GRATTIS till honom i alla fall.

Nu har ni fått en liten inblick i vad som har hänt de senaste dagarna, hoppas ni orkade läsa allt. Ha en bra kväll!


SpHp

Igår fick jag huset för mig själv, skönt. Så Rebecka kom förbi eftersom att hon skulle sova hos mig och det kommer hon att göra några dagar framöver. Vi hade en trevlig kväll och John kom även förbi ett tag. Vi hade dock lite svårt att sova eftersom det är så kul att prata om allt! Menmen, tillslut slog vi oss till ro och somnade. Det var inte lika skönt att vakna imorse däremot.

Väl i skolan så var det dags för den traditionella SpHp- dagen. Men vi i Sp1b gav upp direkt när vi såg hur mycket det var man skulle hämta och göra på denna skattjakt. Jag skulle ha varit me i limbo men det slapp jag så vi bestämde oss för att fara hem istället. Så nu är det bara 2 dagar kvar innan det är sommarlov! Sommarkänslorna och glädjen är på topp!


summer

Åh vad det är härligt när sommaren böjar visa sig! Underbart. Idag har jag cyklat in till stan där jag träffade Karro i badhusparken. Vi njöt av solen och tog det allmänt lugnt. Sedan for jag hem för att hinna äta innan jag och Karro skulle fara till Anton. På vägen dit köpte vi ben & jerrys, one cheesecake brownie som emilia hade rekommenderat. Men enligt oss var den faktiskt inte godare än fossil fuel, som fortfarande toppar listan. Vi åt en hel del andra onyttiga saker och hade det trevligt. Och ja, nu ligger jag i min säng och borde nog sova snart. Hoppas att det blir bra väder imorgon, för jag känner en väldigt stor lust efter att sola och ta det lugnt.


RSS 2.0