körlektion

Mitt internet har krånglat mycket de senaste dagarna så jag har inte orkat vara inne så mycket på datorn. Men det är ju egentligen bra, så att man inte fastnar och gör massa onödiga saker.

Idag har jag haft min första körlektion. Det var riktigt spännande och kul. Nu är det bara att köra massor så att man får sitt körkort nån gång. Vilken känsla och frihet det måste vara att få körkort!

Jag, Emilia och Sara var och fotade i ljusstudion igår för att göra en uppgift. Här är resultatet på min förra uppgift, på fiina Emilia:

klassfest

Klassfesten igår var riktigt trevlig, det var kul att få träffa alla igen. Dock så kom ju inte alla men en hel del iaf. Jag hoppas att vi gör om det någon mer gång :)

Här är en bild på mig och några av killarna, så nu får ni även se hur jag blev i håret

ny frisyr

Igår var jag och mamma en sväng till luleå för att shoppa. Vi hittade inget speciellt, men jag köpte ett par shorts och lite smågrejjs. Och ni kan väl gissa var vi åt lunch? Ni som känner mig borde iaf veta.

Idag for jag och Markus in till stan eftersom jag skulle klippa mig. Så nu har jag klippt page och gjort massa slingor! En riktig förändring. Har inte riktigt vant mig än. Nån bild ska jag nog lägga upp sen. Sen ikväll ska jag på klassfest för våran gamla klass 9F. Det blir nog riktigt skojj!


fairytale

Vilken underbar dag det har varit! Vi fick sluta tidigare från fotot imorse så då satt jag och Emilia ute i solen ett bra tag innan vi hade våran sista lektion för dagen. Vi slutade nämligen 11.20 idag, snacka om skönt. Direkt när jag kom hem la jag mig ute i solen och mös i flera timmar innan jag begav mig till tennishallen för att jobba på avslutningen för barnen. Fick även veta att jag har tjänat ihop 960kr under våren när jag tränat barnen, så det var ett glädjebesked!

Jag har också hunnit med en sväng på step in, är stolt att jag ens tog mig iväg dit. Min motivation när det gäller step in är inte alltid den bästa. Men jag ska försöka fara dit oftare nu. Undra hur många gånger jag har sagt de där?


vilket väder!

Solen skiner, gräset är grönt och det känns som att sommaren är påväg. Kan det bli bättre? I fredags åkte jag och Emilia in till stan efter skolan och köpte lite glass som vi åt i solen. Sen på kvällen bar det av till Elin där vi såg en skräckfilm som var uppdelad i serier typ. Men vi hade inte alla delar så det var lite surt! Efter filmen fick jag åka med Adrian som nyss fått körkort till Markus.

Igår mös jag och Markus i solen och var en sväng ner till deras stuga. Sen mot kvällen var vi på en fest hos Homme. Det blev en trevlig kväll. Idag har det varit en lika härlig dag så vi har legat ute i solen ett tag och bara tagit det lugnt. Vilken härlig helg det har varit! En riktigt försmak på sommaren.


the scientist

Jag har fortfarande inte helt insett att Markus är hemma och att han inte tänker försvinna någonstans. Det känns som att jag har en begränsad tid med honom, som att han snart ska tillbaka till Gran Canaria. Men jag vet att det inte är så och jag börjar faktiskt att inse att han är hemma med mig nu. Däremot fick jag för bara någon dag sen för mig att jag låg och väntade på att få ett sms från honom och höra hur han har det i Gran Canaria.. Men då kom jag på mig att han är hemma. Då kände jag glädjen rusa i kroppen och ett stort leende smög sig på mina läppar.

Jag älskar dig Markus <3


nationella

Hade sista provet i matte B idag, nämligen nationella. Vi fick sitta i 4 timmar så jag hade bunkrat upp med lite godis och sånt. Däremot satt jag inte så länge eftersom jag kände mig nöjd. Annars har vi inte gjort så mycket idag, jag åkte till stan en snabbis efter skolan och åt middag innan jag skulle fara på teorin.

Nu har vi inte så mycket i skolan på ett tag. Det känns otroligt skönt, jag tycker vi har haft det så stressigt på senaste tiden. Nu är det dags att samla krafter för den allra sista spurten innan sommarlovet! Det är ju faktiskt inte så länge kvar nu. Jag hoppas att vi bokar våran utomlandsresa till sommaren snart också, jag ser framemot den massor.

SP2B

Igår hade vi en trevlig kväll/ fest hos Chrille med klassen. Det var en ganska spontan kväll och sånt är ju alltid kul! Man borde vara mer spontan och inte planera allt så noga jämt. Men vi borde ha en klassfest med hela klassen snart. Måste bara säga att våran klass är otroligt bra, vi har en härlig gemenskap SP2B!

Ikväll har jag umgåtts med Emma och Rebecka. Vi hyrde Sex Drive och åt en massa godis. Det är alltid kul att umgås med tjejerna :)

photo

Nu börjar det närma sig helg igen, det ska bli så otroligt skönt! Är så skolless nu.. Har gjort bort många inlämningar och ett prov i veckan iaf. Imorrn är det nationella i engelska B, både läs och hör. Men det är bara att hoppas på det bästa.

Efter skolan kom Emilia till mig eftersom vi skulle ta porträtt bilder till fotot. Det var väldigt trevligt och härligt att fota i solen, dock svårt att hålla ögonen öppna! Men någon fin bild måste det väl ha blivit.

Här är två härliga bilder på Emilia från förra sommaren! :)
        

see the sun

Överraskningsfesten för Markus på valborg blev väldigt lyckad. Det var kul att se hans min när han blev kidnappad och fördes till festen. Han var glad att vi gjort det för honom. Ska lägga upp lite bilder sen när jag får tid. Resten av helgen har jag umgåtts med Markus och bara tagit det lugnt, grillat med några stycken, gått på stan osv. Nu är jag hemma och måste skriva klart två uppgifter som ska in imorgon. Egentligen skulle jag vilja sitta ute i det härliga vädret men jag känner att jag måste plugga..


RSS 2.0