luleå

Idag har jag och Rebecka varit i Luleå och shoppat. Direkt när vi kom dit bestämde vi oss för att äta lunch och ni kan väl gissa vad vi åt? Självklart en foccacia! Sedan började vi våran tur genom affärerna. Som slutresultat kan jag väl säga att jag har bestämt mig för att vara katt på halloween och Rebecka hittade sitt efterlängtade vita diadem.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se en film och poppa lite popcorn, det ska bli riktigt skönt efter en dag med mycket spring på stan.

don't stop me now

Igår lagade jag, Markus, Elina och Niklas tacogratäng som vi sedan bjöd Simon, Jenny, Rebecka och John på. Det blev riktigt gott. Efter det satt vi och pratade ett bra tag och bara umgicks. Sen var det tänkt att vi skulle följa Simon och Jenny till krokodil men vi stannade hemma istället.

Imorgon ska jag och Rebecka åka till Luleå och shoppa. Dock har jag inte så mycket pengar men det ska bli kul ändå!

lov

Nu har jag lov, men det känns inte riktigt som det, undra varför? Tror det är för att jag redan varit borta från skolan en vecka på praktik. Ska hur som helst bli riktigt skönt med lov! Jag ska inleda lovet med några tjejor hemma hos Ylva där vi ska se idol och äta massa chips. Det blir säkert myspys! Ska bli kul att se hur Ylva bor där borta i blåsmark också.

Tänkte passa på att säga att jag äntligen har tagit ett kort till mitt körkort nu också. Bättre sent än aldrig! :)

Några av tjejerna på examen;

söndag

Tack för en härlig kväll igår SP3B! Man kan inte ha annat än roligt tillsammans med våran klass. Kvällen började hemma hos Karin och sedan blev det utgång för dem som fortfarande stog på benen. Imorgon behöver jag inte fara till skolan utan jag börjar min praktik på Åströms Ur & Optik, det blir nog kul. Roligare än skola iaf!!

Lite bilder från gårdagen:

Ylva, Rebecka och EmiliaHanna, Erik, Jag och EmiliaStina, Louise, Rebecka, Micke och EmiliaMats, Jag, Chrille och Louise

födelsedag

Idag fyller min älskade vän Rebecka Larsson 18 år! Grattis grattis grattis!! Du vet att du är bäst ;) puss!


Grattis mamma!

Sitter och väntar på att det ska komma lite folk hit så att jag får äta lite tårta och fika. Grattis Mamma! :)
fredagsmys

Nu är det äntligen dags för helg igen och den inledde jag med Emilia, Rebecka och Hanna med fredagsmys framför idol. Dessutom hade vi en ostbricka som var riktigt god! Vi spenderade 3 timmar framför idol, förstår inte varför de har bestämt att de två med sämst röster ska få sjunga igen? Hur som helst så var det en riktigt mysig kväll och nu väntar sängen på en trött skoltjej.

studentmössor

Jag undrar om jag har kvar några läsare på min blogg.. Har ju inte skrivit nått på hur länge som helst! Tänkte nästan lägga ner bloggen men jag ska ge den ett nytt försök. Idag har vi provat studentmössor! :D Hur kul som helst att studenten börjar närma sig! Förövrigt så har vi inte gjort så mycket på skolan idag eftersom det är onsdag. Vi har bara en lektion på onsdagar och mössprovningen tog ju ganska lång tid.

Jag är jättesugen på att göra ostbricka eller nått annat kul i helgen, någon som vill hitta på nått? :)


RSS 2.0