myskväll

Ikväll har jag haft myskväll med Hanna Lindblom, vi hyrde en film, the butterfly effect 3 och så köpte vi en BJ. Filmen var rätt bra men den var lite tjorvig i vissa stunder. Efter filmen började vi att kolla lite om Rhodos, det är typ 5 månader kvar men ändå!

Hoppas ni läser nu Emilia och Rebecka så får ni reda på lite om vad vi pratat om. Vi bor ju inte mitt inne i Rhodos stad men vi upptäckte att vi bor väldigt nära en liten by (Kritika) där det verkar finnas mysiga restauranger osv. Annars blir det ju rätt långt för oss om vi ska gå in till stan varje gång vi ska äta middag. Så vi har kommit fram till att vi förmodligen måste åka taxi till stranden och bargatan men det är så pass billigt så det är lätt värt det! Sen lär det väl bli att vi åker till stranden varje dag och sedan åker vi hem och gör oss iordning för party eller nått annat skoj! Men sen kollade vi även upp vattenlandet i Faliraki som skulle vara kul att fara på någon dag. Eller vad säger ni andra som ska med? Läs mer om vattenlandet här.


Tack för en trevlig kväll vännen!



Kommentarer
Postat av: emilia

låter perfekt :D har också varit in och kollat på vattenlandet :P

ps. jessica och camilla funderar på att kanske fara samma datum och samma ställe som oss, fast dem far från stockholm. :D

2010-01-09 @ 12:18:14
Postat av: Emma

jasså! bara dom två eller? ska dom bo på samma hotell också?

2010-01-09 @ 16:15:31
Postat av: emilia

dom funderade på det, men jag tror dom var mer inne på att fara till turkiet :P

2010-01-10 @ 13:08:38
Postat av: Emma

jaha okej :)

2010-01-10 @ 13:48:23
Postat av: Anonym

Åh! Det låter skoj! Längtar massor mer nu. Ni får berätta mer i skolan sen :)

2010-01-10 @ 20:53:31
URL: http://rebeckala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0