ko phi phi

Nu har vi anlänt till ön phi phi. Vi bokade en båtresa hit igår och då frågade vi även om vi skulle boka hotell vi förväg men det tyckte han absolut inte, det var klart att vi skulle hitta nått! Men det vart ett riktigt letande när vi väl kom fram hit, alla guesthouses, bungalower och hotell var så gott som fulla. Så vi fick faktiskt nöja oss med en bungalow som är över våran budget egentligen, men vi vill ju inte sova på stranden precis.. Den kostade 1200 bath/natt och är väl inte värd det egentligen men det får duga för de två nätter vi ska stanna här.

Imorgon ska vi åka upp en snorklingtur (igen, jag vet!) men det ska tydligen vara bra snorkling här. Vi ska åka på en afternoon trip som börjar 14 och slutar 18.30 typ. Det verkar som en riktigt bra tur med många fina besök under dagen, dessutom kostade den bara 250 baht!

Efter vi hade tjorvat klart med någonstans att bo så gick vi till stranden en liten stund som förövrigt var överfull av en massa svenskar. Det är helt sjukt mycket svenskar här, vart man än går så hör man en svensk röst hela tiden. Dessutom så verkar alla vara i våran ålder också, lite konstigt egentligen eftersom det är ganska dyrt här. Stranden vi bor vid är inte lika fin som railay men fin är den iaf. Det är väldigt varmt i vattnet här, det svalkar knappt nått när man hoppar i.

imorse innan vi åkte till phi phi
stranden på phi phi
här ser ni några longtailbåtar och vi ska faktiskt åka med en sån på snorklingtur imorrn, blir spännande för tidigare har vi bara åkt med stora båtar och snorklat :)

Kommentarer
Postat av: Eva Ö

Passa er för de mindre men populära öarna, är ofta fullt på hotellen :)

2011-02-08 @ 18:42:59
Postat av: Emma

aa hädanefter måste vi boka hotell innan om vi ska till nån populär ö :) åker inte du till krabi snart?

2011-02-09 @ 15:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0