sunset beach

Idag har vi varit till ännu en till strand här på Ko Lipe. Det blev en ganska lång morgonpromenad till sunset beach där vi spenderade hela dagen. En lugn och ganska liten strand, inte alls lika fin som våran strand men den var mysig på sitt sätt. Vi köpte ett par budgetcyklop och snorkel på vägen dit med ganska dålig kvalitet eftersom mina gick sönder direkt men vi fixade dom så att vi kunde snorkla under dagen iaf. Vi simmade ganska långt ut från stranden och såg många fina fiskar och även mycket koraller. De flesta korallerna i thailand har dött på grund av den varma högsäsongen förra året men nu såg vi faktiskt några fina koraller.
Resten av dagen har vi bara legat och slappat på stranden och nu ikväll har vi ätit middag och bokat en snorklingtur till imorgon. Det blir att åka ut till några av nationalparksöarna här runt om så det blir säkert jättekul. Kostade dessutom bara 550 baht och då ingår mat, snorklinggrejjer och allt sånt.
Igår var vi till ännu en till strand här på Ko Lipe. Det blev en ganska lång morgonpromenad till sunset beach där vi spenderade hela dagen. En lugn och ganska liten strand, inte alls lika fin som våran strand men den var mysig på sitt sätt. Vi köpte ett par budgetcyklop och snorkel på vägen dit med ganska dålig kvalitet eftersom mina gick sönder direkt men vi fixade dom så att vi kunde snorkla under dagen iaf. Vi simmade ganska långt ut från stranden och såg många fina fiskar och även mycket koraller. De flesta korallerna i thailand har dött på grund av den varma högsäsongen förra året men nu såg vi faktiskt några fina koraller.

Resten av gårdagen låg vi bara och slappade på stranden och på kvällen bokade vi en snorklingtur till idag. Det blir att åka ut till några av nationalparksöarna här runt om så det blir säkert jättekul. Kostade dessutom bara 550 baht och då ingår mat, snorklinggrejjer och allt sånt. Så nu bär det strax iväg dit, vi ska bara
äta frukost och packa det vi ska ha me oss.

sunset beach
våran bungalow
vi åt en supergod middag igår, grillat!

Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt att ni har det bra. Blir intressant att höra om ni tycker att det är skillnad med Thailand o Malaysia;med natur, kultur,människor etc.

kramar och ha det bra

2011-02-13 @ 08:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0