andra dagen

Idag har allt känns mycket bättre och vi har varit mycket piggare. Vi har hunnit med en hel del skojsiga saker idag. Dagen började med att vi besökte ett tempel som hette Golden Mount som låg på ett konstgjort berg mitt i bangkok med fantastisk utsikt. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och låg vid poolen ungefär 1 timme och samlade krafter innan vi åkte iväg på nya äventyr igen.

Vi åkte till Lumphini park som är en gigantisk park mitt inne i bangkok. Där var det väldigt fridfullt och vackert och det sprang omkring ganska stora varaner som vi först trodde var krokodiler.

Sen åkte vi till Siam Ocean World som är ett av asiens största akvariumvärld med massor av olika fiskar och hajar osv. Vi fick också åka i en lite båt som hade glasbotten så man fick se hajar och fiskar. Den största hajen var precis brevid båtkanten ett tag, det var lite häftigt!

Efter det så tog vi en shoppingtur på MBK, men det var lite svårt att hitta i början eftersom det är fruktansvärt stort! Men lite grejjer har vi shoppat idag så nu måste vi hålla fast i pengarna lite.

Imorgon ska vi åka till Kanchanaburi så vi ska upp tidigt imorgon och försöka få tag i en buss dit.

Golden Mount
Sjön på Lumphini park
Siam Ocean World

Kommentarer
Postat av: Hanna

Coolt att se hajar :D vad produktiva ni verkar vara, värsta många "utflykter" på en dag :P Kram

2011-01-19 @ 19:12:34
Postat av: mamma

Det var skönt o höra att ni känner er piggare idag. Varaner, det har man ju bara sett i TV och ni har fått se dom i live alldeles på nära håll, häftigt.

Kram o ha en bra dag i morgon.

2011-01-19 @ 20:05:43
Postat av: Dick och Louise

Hej på er! Så häftigt med varaner i parken, vi såg inga sådana då vi var där. Ha det fortsatt härligt! Kram

2011-01-19 @ 22:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0