bangkok

Nu är vi äntligen framme i Bangkok, eller vi kom ju fram tidigt imorse (thailand tid). Det tjorvade en hel del på flygplatsen men tillslut tog vi oss till hotellet där vi tog oss en tupplur. Vi har ju knappt sovit nått sen i söndags då vi steg upp kl 5.30. Så vi är helt slut nu, vi sitter på en restaurang mitt i bangkok och har nyss ätit mat och som tur var hade de trådlöst internet. Vårt hotell har sviindyrt WiFi-internet så vi hoppas verkligen att resten av våra hotell har gratis eller billigare internet.

Flyget till Kiev gick bra men när vi väl kom dit så tog det väldigt lång tid för oss att checka in igen och vi fick ingen information om något. Dessutom var besättning på flyget ganska otrevliga och det var inte så bra service men det gick ganska fort ändå. Sedan blev flyget till Bangkok försenat 1 timme så vi kom fram lite senare. Det gjorde ju inget men på bangkoks flygplats var det kaos. Vi fick stå i flera olika köer utan resultat eftersom de som jobbade där visade oss till fel ställen hela tiden. Så vi stod i köerna så pass länge att de hade plockat av vårt bagage från bandet.

Efter våran tupplur imorse så gick vi ut och utforskade lite runt hotellet och försökte hitta till Grand Palace. På vägen så var det flera thailändare som försökte lura oss och säga att Grand Palace inte var öppet och att vi skulle åka iväg med dem och se på andra tempel osv. "stupid stupid" (mannen blev lite arg när vi nekade honom) Hur som helst så var Grand Palace väldigt vackert och det var gode stort och fler tempel än vi trodde. Det är verkligen fantastiskt med alla små detaljer på templena som finns här.

Hotellet är helt okej men en aning smutsigt.. Smutsiga lakan och golv men det funkar. Förmodligen kommer ju resten av våra hotell vara i samma stil eller sämre.

Nu är vi sjukt trötta och ska åka taxi hem till hotellet och sova gott! Imorgon blir det nog lite shopping på MBK och kanske en sväng på Siam Ocean World. Bangkok är verkligen ett stressigt ställe så vi hoppas på att vi ska må lite bättre till imorgon. Det är en häftig stad men vi längtar även vidare till en strand eller något liknande. :)

Internet är ganska segt så det går knappt att ladda upp bilder så ni för nöja er med dessa två:


Kommentarer
Postat av: Mats Åström

Ser mysigt ut, hoppas ni får det lite lugnare nu när ni får komma till ro.

Kram

2011-01-18 @ 15:25:59
Postat av: mamma

Vilka fina bilder på er. Sov gott och få nya krafter till morgondagen. Det är bra att ni är observanta så att ingen kan lura er.

Kram mamma

2011-01-18 @ 15:47:48
Postat av: Dick och Louise

så roligt att se bilder på er. Sov nu gott så ni orkar ta del av stan i morgon. Kramar

2011-01-18 @ 17:24:20
Postat av: Inger Eriksson

Skönt att resan har gått bra för er.....Fina bilder på er. Jag hoppas ni får det mysigt och skönt nu resten av tiden.

Kramar

2011-01-18 @ 20:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0