erawanfallen

Hej på er!

Vill bara börja med att tacka för alla fina kommenterar vi får, det är jättekul att läsa och det värmer! Som ni har märkt har vi ju gjort en hel del utflykter de senaste dagarna och även idag har vi gjort en utflykt. Vi åkte nämligen till Erawan falls idag som är ett av thailands vackraste vattenfall. Det är 7 st våningar med olika vattenfall och vi gick upp till alla. Det var en riktig klättring upp mot toppen och det tog ett bra tag att ta sig allra högst upp.

När vi började gå ner igen kom vi till ett område där det var massor med apor. Helt sjukt många apor sprang omkring bland alla träd och kom ganska nära oss, en apa ville nästan sno min väska. Det var gode häftigt att gå i djungeln till alla vattenfallen samtidigt som vi såg massa apor, en stor varan och massor av fina fjärilar.

På morgonen när vi kom dit var det inte så mycket turister så det var väldigt fridfullt och vackert och ibland kändes det som att vi gick där alldeles själva. Senare mot dagen kryllade det däremot med folk så det var tur att vi kom dit tidigt. Vattenfallen var helt fantastiskt vackra och vi bada i "poolen" som var på den högsta sektionen. Det var dock lite obehagligt med fiskarna som kom och nafsade på en hela tiden, men vattnet var ju så klart så man såg fiskarna helt klart och tydligt.

Imorgon ska vi upp väldigt tidigt och ta en buss tillbaka till bangkok för att sedan fortsätta vår resa ner till hua hin. Vi hade velat resa inatt men det verkade inte gå så tyvärr måste vi resa under dagen imorrn när det är som varmast..
markus svingar i en lian
Lillapan

Kommentarer
Postat av: Pappa

Det låter härligt,,,skulle villa se fjärilna,,,

2011-01-22 @ 18:15:57
Postat av: Christina

Vad fint, skulle gärna byta snödrivorna mot vackra vattenfall : ) Men men....vi går mot vår och det tackar jag för...längtar efter varmt väder, en stor sol och t o m myggorna ;)

Kram på er // Christina

2011-01-23 @ 01:24:15
Postat av: mamma

Vad ni är duktiga på att fotografera. Bilderna är fantastiskt fina men verkligheten är säkert ännu vackrare. Kram på er o ha en bra resa till nästa destination.

2011-01-23 @ 08:50:19
Postat av: Emilia

åh. det ser ju ut som ett litet paradis! och du ser ut som en sagoprinsessa på bilden då du sitter ner på en klippa! Kram

2011-01-23 @ 14:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0