hua hin

Imorse steg vi upp kl 5 för att fortsätta vår resa. Vi hade tänkt ta en taxi från hotellet till busstationen men det fanns inte en enda taxi på gatan så vi blev tvungna att gå med våran tunga packning. Vi hade tur som hann för det gick en buss precis när vi kom fram. Så vi åkte till bangkok och direkt när vi kom dit hade vi så tur så att vi direkt fick tag på en minibuss som skulle ner till hua hin. Vi hade riktigt bra flyt imorse så vi var framme redan kring 11.30 i hua hin. Idag har vi bara slöat och varit ner på stranden en sväng.

Hua hin är väl inget speciellt ställe egentligen, mycket svenskar men bara äldre par typ! Det här är ett ställe man åker till när man är äldre eller har barn i princip. Men vi trivs ganska bra iaf eftersom solen verkar finnas här också. Vi ska nog stanna här 2 dagar kanske innan vi beger oss söderut där det inte alls verkar vara så mycket sol nu.. mest regn. Menmen så får det väl också vara ibland.

Hotellet vi bor på nu heter Fulay Guest Hotel och ligger väldigt nära stranden och alla butiker och restauranger. Hotellet är i princip byggt på vattnet så vi hör vågorna utanför vårat rum. Vi fick ett rum med fläkt för 430 bath/natten för båda oss. Det är väldigt litet och trångt här men det duger, vi har en säng och en liten toalett och en dusch som förövrigt är iskall! Imorgon ska vi nog gå till stranden, det ska bli härligt att äntligen få slappna av lite.

Jag på restaurangbalkongen på hotellet
hotellbalkongen

Kommentarer
Postat av: Dick och Louise

Vilket litet och sött ställe ni har hittat. Ni är otroligt duktiga på att hitta ställen att bo på. Hoppas ni får en härlig dag på stranden i morgon. Många kramar!!

2011-01-23 @ 16:03:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0