kanchanaburi

Nu befinner vi oss i Kanchanaburi, en stad 20 mil väst om Bangkok. Vi åkte hit imorse med buss som tog 2h och sen hittade vi ett fint hotell till väldigt bra pris. Vi bor i en bungalow på Apple Guest House som kostar strax under 500bath per natt för två personer. Så vi har betalat 2 nätter för 2 personer för 250 kr, sjukt billigt! Det är dessutom väldigt rent och fint här och vi har gratis internet på rummet.

Idag har vi bara haft en vilodag men imorgon ska vi bland annat besöka tiger templet! Sen kommer vi nog att boka en till natt här eftersom vi vill åka på en till utflykt och se ett av de vackraste vattenfallen i Thailand. Men sen vill både jag och markus åka till en strand, vi längtar efter sol och bad! Det är dock väldigt varmt och soligt här men det finns inga möjligheter att sola eller bada så det är nästan lite väl varmt.

Markus utanför våran bungalow
Min nya bikini jag köpte på MBK i Bangkok :)

Kommentarer
Postat av: Tomas

Changen såg god ut Markus;) går det bra med resorna? Fixar ni dem själv eller gröt ni det via resebolag? 500bath är ju kanon, alla våra boenden låg runt det. Var ni något på kohsan road? Hare gött i lilleputtlandet!

2011-01-20 @ 18:13:07
URL: http://4-klovern.blogspot.com
Postat av: Emilia

ni verkar ha det super bra :) och bikinin var skit fin emma! :)

2011-01-20 @ 18:21:39
Postat av: Emma

Tomas: Jo det går bra med resorna, vi fixade resan själv hit till kanchanaburi. Men nu när vi åkte till tigertemplet fixade vi med ett resebolag. Jo vi var på kohsan road, väldigt mycket folk och saker där! Skulle behöva prata me dig nån dag om våran resrutt, har du skype? :)



2011-01-21 @ 15:00:19
URL: http://astromemma.blogg.se/
Postat av: Sara Burman

Visst var MBK litet? :o hahhaa!!! :D

2011-01-21 @ 15:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0