koh phangan

Nu befinner vi oss på koh phangan och har varit här sen igår. Har inte kunnat uppdatera tidigare för vi har inte gratis internet här. Vi åkte nattbuss hit och jag måste säga att det var riktigt behagligt eftersom resan gick gode fort. Dock fick vi de sämsta platserna längst bak som inte går att fälla ner men det gick bra iaf. Sen åkte vi båt ut hit och när vi väl var framme på ön började jakten efter en bungalow. Vi hittade en ganska fin för 500bath/natten och dessutom har vi en mysig liten altan.

Igår spöregnade det i några timmar men idag har det varit strålande sol så vi har legat på stranden hela dagen. Vi trodde att det skulle regna idag så det var väldigt kul att vakna upp till solen.

När vi kom fram hit igår så hade vi så tur så att det råkade vara halfmoon party just den kvällen när vi kom. Så vi åkte iväg med våra grannar till partyt. Det var riktigt kul faktiskt med massa folk och lite uppträdanden.

Det är fint och mysigt här på koh phangan om än lite smutsig strand som dom inte har städat efter alla partyn som har ägt rum de senaste kvällarna där.

Vi funderar på att åka vidare imorgon, möjligtvis till ko tao eller ko samui men inget är bestämt ännu.

jag på båten
Våran bungalow
halfmoon party
på stranden
markus på stranden

Kommentarer
Postat av: Tomas Åstörm

Hoppas ni går på något av "vänner" restaurangerna och ser på massa serier och dricker en öl. För de har väl kvar dessa?

2011-01-28 @ 00:31:40
URL: http://4-klovern.blogspot.com
Postat av: Tomas Åstörm

Drack ni någon Bucket på Halfmoon btw?

2011-01-28 @ 00:32:41
Postat av: Markus

Jo vi har varit på sånna två gånger :) tittat på family guy och vänner:)mja vi köpte ingen bucket men vi drack från våra grannars, vi köpte öl och drinkar istället :)

2011-01-28 @ 04:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0