pdolveckan

Har haft en riktigt rolig helg på pdol trots att jag jobbat alla dagar utom idag. Igår förstörde jag mina fötter totalt.. mina tår har blivit så uppskavda att jag knappt kan gå eller ha skor på mig. Hoppas bara att jag kan få på mig mina skor på torsdag då jag ska jobba igen. Ja nu är jag faktiskt ledig ända till torsdag, grymt skönt för mig som jobbat sjukt mycket i sommar.

Och imorgon händer det grejjer! Jag ska åka till umeå och hämta nyckeln till min lägenhet och börja flytta in mina saker. Ska bli grymt kul, sen kommer nog jag och mamma sova över till tisdag och ha lite mys i umeå.

fotosession

Först och främst måste jag bara säga att jag är antagen till sjukgymnastprogrammet i umeå till höst! :D Dagen kunde alltså inte börja bättre och den fortsatte minst lika bra. Jag och Ylva hade fotosession och picknick på stranden. Sen har jag även hunnit med att jobba så det har varit en produktiv dag. Grymt roligt med fotosession iaf och jag har tagit massor av fina bilder på ylva, här kommer några:


ny resa bokad

Äntligen något att se framemot! I augusti ska jag vara ledig i en vecka och då åker jag och min pojkvän till Turkiet. Det kommer att bli grymt skönt att få komma bort lite från allt jobbande och bara ta det lugnt och umgås med varandra.

Vi kommer att åka till Side och bo på SunFamily Begonville. Det verkar vara ett bra hotell med närhet till strand och centrum. Jag har ju varit till turkiet tidigare men då till alanya och en sak som jag längtar till är turkiets mat! Muums..

En bild på vårat hotell:

side:


RSS 2.0