sihanoukville

Igår anlände vi till Kambodjas kust till badorten sihanoukville. Vi bor precis vid stranden på Serendipi beach och det är väldigt fint här. Vi bor i en bungalow för 22 dollar vilket vi tycker är alldeles för dyrt för det vi fått så vi ska byta till ett för 15 dollar som är lika fint men enda skillnaden är att den inte har varmvatten. Stället vi bor på heter Tranqulity Guesthouse och ägs av en västerlänning så äntligen har vi någon som kan prata riktig engelska!

Vi kom fram ganska tidigt igår så vi hann ligga på stranden en stund. Det är en ganska populär strand så det är mycket folk och tyvärr väldigt många försäljare som är barn och en massa tiggare som kommer fram hela tiden. Det känns verkligen att kambodja försöker fixa ett charterställe eftersom det är solstolar överallt och man får världens service med mat på stranden. Det är många ungdomar på den här stranden eftersom det finns massor med partyställen här så vi har känslan av en mix mellan ko phangan och ko samui. Vi gick faktiskt ut på ett ställe igår och där fanns det glow in the dark målningstillfällen precis som på halfmoon eller fullmoon på ko phangan. Det var kul igår iaf och vi träffade mycket trevligt folk.

Idag ska vi nog bara ta det lugnt, ligga vid stranden och sen äta något gott på kvällen. BBQ kostar bara 3 dollar på stranden och det är hur gott som helst!

tänkte lägga upp några bilder vi tog i phnom penh först:



när vi satt och åt kom det plötsligt en elefant på gatan


nu blir det lite bilder från sihanoukville:



på stranden sitter man i dessa fåtöljer och äter middag


några killar vi träffade igår




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0