sista natten på våran resa

Nu är vi äntligen framme på vårat hotell i bangkok efter en hel dags resande. Det känns väldigt konstigt att snart vara inom sveriges gränser igen. 10 veckor har gått väldigt snabbt men vi längtar efter nära och kära.

De sista dagarna i Koh Chang var riktigt mysiga, igår var det ganska molnigt men dagen innan det var det strålande sol. Så vi har njutit på stranden de sista dagarna och bara ätit god mat. Igår åt vi grillad red snapper på stranden och så på en fire show. Vi passade även på att lyxa till det lite igår så jag gjorde manikyr och pedikyr och markus tog en massage.

Imorgon blir det att stiga upp 03.00 för att sedan åka mot flygplatsen då planet lyfter kl. 6. Ska bli skönt att komma hem och vi hoppas att vi får träffa alla våra nära och kära så fort som möjligt!

Våran resa har varit helt underbar och vi är så glada att vi åkte! Vi kommer att summera lite mer när vi kommer hem men nu ska vi försöka få oss lite sömn.

markus på stranden igår
det här är livet!
middag på stranden
min manikyr, inte alls lika fin som den första och mycket dyrare!

Kommentarer
Postat av: mamma

Wow vilka naglar, snygga!!!

Välkommen hem, saknar er så jättemycket. Vi ses på Kallax i morgon.

Kramar

2011-03-26 @ 14:51:20
Postat av: christina

Hoppas att få träffa er innan jag åker hem på tisdag. Underbart att resan varit så bra..era upplevelser o minnen kommer alltid att finnas i era hjärtan. Stor kram o ha en bra resa hem. Kram Christina o pappa <3



2011-03-26 @ 21:22:56
Postat av: Hanna

dom måste jag inspektera när vi ses!

2011-03-27 @ 22:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0