god jul

Nu är det julafton! Jag har inte lika mycket julkänsla som när jag var liten men ändå mer än förra året. Steg upp med mamma och Tomas och åt gröt imorse och sen har jag sett en julfilm. Ha en bra dag! God Jul!


första julaftonen

Oj så skönt att det äntligen är jullov! Har tillbringat så gott som hela helgen hemma hos Markus, riktigt mysigt. Vi har även varit me John och Rebecka och sett lite film å så. Idag har jag däremot haft min första julafton! Den var hos pappa. Det var riktigt trevligt, ett fullspäckat julbord och sedan belv det julklappsutdelning. Fick mig en klocka, ett kamerastativ, lite pengar och andra saker. Blev en lyckad första julafton och de bästa är ju att jag har kvar en till julafton! ;)

christmas time

Nu börjar det närma sig jul. Julgranen är framme och pepparkakshuset är byggt. Idag har jag slagit in en massa julklappar som jag har köpt, men jag har dock några kvar att köpa. De ska jag köpa efter skolan imorgon. Vi ska fika och se film och efter det har vi jullov! Då ska jag, Rebecka, Markus och John äta lunch på thaigarden. Det blir mycket att äta ute nu. Idag åt vi lunch på viking med klassen och till middag åt jag, mamma och tomas på golden dragon.
 
    


Jag är riktigt imponerad över Markus som gjorde
detta tak, han som aldrig gjort pepparkakshus! ;)

4 månader                                      Jag älskar dig <3

migrän

Idag är jag hemma från skolan på grund av ett hemskt migränanall igår. Och dagen efter brukar inte min hjärna fungera helt normalt och har ofta fortfarande ont i huvudet. Så det blev att vara hemma och ta det lugnt. Skulle egentligen ha haft tyska grammatkprov idag, men jag får väl göra det på onsdag istället. Just nu ska jag bara ta det lugnt en stund och sen måste jag väl plugga lite.


dh

Nu har jag varit duktig och räknat lite matte efter att jag kom hem från träningen. Men även fast jag har gjort det så tycker jag det är rätt knepigt. Så vi får väl se hur provet går imorgon. Vi körde riktigt hårt med plankan idag de sista 5 minuterna och de känns verkligen i både mage och rygg. Strax ska jag se desperate housewives och sen blir det väl att kolla igenom matten lite mer innan det är dags att sova.

brown

Okej, nu var det faktiskt väldigt längesen jag skrev ett inlägg! Så nu tänkte jag ändra på det. Har haft riktigt mycket i skolan så jag har kännt mig ganska stressad. Dock så är det snart jullov och idag gjorde jag och Emilia bort våran redovisning om Afghanistan, det känns riktigt skönt! Jag måste däremot ägna denna dag åt matte eftersom vi har prov imorgon. Men snart ska jag fara på träning och inte tänka på matte! Förresten så är jag numera brunett. Och färgen är nog ganska så lik min riktiga hårfärg. Men än har jag inte hunnit vänja mig eftersom det var längesen jag hade brunt hår. Jag lägger upp en bild bara för att visa hårfärgen :)


RSS 2.0