iva åström

Vila i frid farmor. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid att vara din "lillgocka" som du kallade mig alla dessa år. Tack för alla härliga år med dig, du är världens bästa!

23/7 tog du dina sista andetag och jag var där och höll dig i handen. Det är ett ögonblick i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma. Trots att det var en sorglig stund så blev det en fin stund. Otroligt fin. Jag älskar dig!


hitten

Igår blev det en trevlig dag trots att det ösregnade. Jag och Emilia hade bestämt att fara till havsbadet, men det blev såklart inte. Så vi for in till stan för att fika på Nodo istället. Det var mysigt. Sedan gick vi till badhusparken för att ta lite kort, Emilia blev min vackra modell och jag fick många fina bilder. Efter våran lilla fototur for jag hem och åt middag, grillat. Det var grymt gott, kändes som att man kunde äta hur mycket som helst. När jag ätit klart ringde jag Emilia och for till henne. Sen cyklade vi till Sara för att vara med henne, Elin och Jessica. Vi spelade kort och sedan begav vi oss in till stan där vi hann med en hel del, bland annat klättra på tak, fika på nodo och ta kort såklart.

Idag ska jag till Finland för att hälsa på mina släktingar och så ska jag även gå på Ikea i haparanda. Om ni vill ha tag på mig så har jag ju mobilen med mig. Hade bra här hemma!

new soul

Vaknade lite tidigare än vanligt och gick ut och la mig i solen. Det var riktigt härligt väder! Jag hoppades på at jag skulle få systemkameran idag. Men vi ringde dit och de sa att det var nå fel med betalningen och att de inte hade skickat den än. Men de skulle skicka den idag och kanske komma imorgon. Jag får hålla tummarna, jag vill ha den nu!
Senare på dagen åkte jag in till stan för att äta glass med Emma och Karro och sedan bar det hem för att äta middag. Efter middagen gjorde jag ett rejält upplyft, jag bestämmde att jag var tvungen att ta itu med träningen. Så jag for ut och sprang och sedan gjorde jag situps, armhävningar m.m efteråt. Det kändes bra och nu ska jag verkligen försöka se till att hålla igång träningen.

Måste också säga att fortsättningen på before sunrise, som heter before sunset inte alls var lika bra. Slutet var konstigt och inte speciellt bra. Men before sunrise, den var riktigt bra. Men så kan det gå, det är inte alltid att alla filmer i en serie är bra.

golden touch

Vaknade lite tidigare idag för att jag och Emilia skulle gå på loppis. Det var riktigt mycket folk och väldigt mysigt att strosa omkring där. Speciellt när solen värmde. Vi fyndade lite saker och sen gick vi och köpte glass. Sen gick vi runt på stan och shoppade lite kläder. Jag hittade ett par svarta chinos för 150kr, billigt eller hur?

På kvällskvisten for jag till Emilia och vi hade bestämt oss för att fika på nodo. Vi drack te och pratade och myste i kvällsolen. Sen började vi dra oss till Elin för att se film. En riktigt mysig film var det, before sunrise. Den var inte som alla andra romantiska filmer, den var speciell. Vi hade tänkt se tvåan, men klockan hade redan hunnit bli så mycket så vi orkade inte. 

Nu ska jag sooova. Godnatt! 


surprise

Fick ett överraskande besked idag om att jag fått för lite lön. Jag skulle nämligen tjäna ca. 250 kr mer och det sitter ju inte helt fel. Så istället tjänade jag nu sammanlagt ca. 5000kr. Sånt blir man ju glad av. Något jag blev mindre glad över var att det spöregnade ett bra tag. Men sen klarnade det ju upp och solen tittade fram. Får hoppas det håller i sig. Ikväll ska jag nog på one night action i badhusparken, blir säkert trevligt.

canon eos 450d

Äntligen! Nu har jag beställt en systemkamera. Närmare bestämt Canon EOS 450D, den verkar riktigt bra. Dessutom så hittade jag ett billigt paketpris med, kamerahus, objektiv, 2gb minneskort och väska för 7000:-. I vanliga fall kostar själva kamerahuset mer än det. Jag är glad! Tror att kameran kommer på måndag, eller med lite tur så kanske den kan komma på fredag.

money money money

Igår öppnade jag ett kuvert med några siffror, där stod det hur mycket jag hade tjänat när jag jobbat på OK Marinan. 4777:- kommer att sättas in på mitt konto idag, vilket är bra för att vara kommunjobb. De flesta andra tjänar ca. 3900:-, men eftersom jag jobbade en del kvällar och helger så blev det ju mer. Nu är jag glad, för jag kan nog köpa en systemkamera i veckan! Nu har jag råd tack vare lönen, loppis och sparade pengar. Ett plus i kanten är också att jag inte kommer bli pank efteråt. Utan jag kommer nog ha kvar några tusenlappar iaf.

Stina ska komma och visa mig olika kameror idag och ge mig tips. Hon är nämligen väldigt bra på sytemkameror och då vet jag att det kommer att bli någon bra. Nu är det nära!


loppis

Har inte tagit mig tid att skriva på ett tag. Kan bero på att det är sommarlov och jag befinner  mig inte lika mycket framför datorn. Kan iaf säga att torsdag och fredag var riktigt härliga dagar som bjöd på mycket sol och bad. Torsdagen var nog ändå bäst, det var en riktig sommardag! På torsdagskvällen såg jag Sex and the City på bio ch den var riktigt bra! Efter det gick vi och åt lite kvällsgott på statt.

Väckarklockan ringde 05.20 imorse. Varför? Jo för att jag och Emilia skulle stå på loppis och då måste man nämligen vara där i tid om man överhuvudtaget ska få någon plats. Vi var däremot väldigt negativa till en början eftersom att det var så fruktansvärt kallt, vi satt inlindade i flera filtar bakom ett vindskydd och frös. Men sen blev det varmare och humöret steg uppåt. Vi tog kort med Emilias nya systemkamera som är grymt bra! Jag längtar tills jag får köpa min, vilket borde bli om någon vecka. Nu är jag iaf ett steg närmare eftersom jag tjänade 2121kr på loppisen.

Ikväll bär det av till Karros stuga där jag ska sova och träffa lite folk. Kommer garanterat att bli trevligt trots att jag är väldigt trött. Ska nog ta mig en dusch snart så att jag piggnar till.

RSS 2.0