new

Ännu en ny vecka har tagit sin början. Det närmar sig jullovet. Idag var det en väldigt slapp dag i skolan. Markus skjutsade mig till skolan eftersom han sov hos mig och första lekitonen började 10.30. Då var det tyska som stod på schemat och för en gångs skull var det en slapp tyskalektion! Vi har nämligen besök av en från österrike hela veckan. Så då får vi sitta och lyssna på när hon berättar om Österrike. Ganska intresant faktiskt och det är kul att man faktiskt förstår så gott som allt. Efter tyskalektionen var det lunch och sen svenska. På svenskan såg vi film hela lektionen, Dracula. Sen blev det dags för våran sista lektionen för dagen som var historia. Men då fick vi fara hem eftersom det tydligen var många som hade glömt material.

Nu har jag finslipat lite på en svenskauppgift som ska skickas in idag och jag tror jag är klar. Känns skönt. Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt.

school

Jaha, då var lovet slut. Varför ska de alltid gå så fort? De kändes nästan lika kort som en vanlig helg. Idag var det bara stiga upp ur den varma sängen och ta sig iväg till skolan. Det var väl inte en så ansträngande dag och vi fick faktiskt sluta tidigare, men ändå. Hade dock väldigt ont i magen och mådde illa innan lunchen, usch. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk eller nå. Efter skolan så var jag väldigt hungrig eftersom mitt illamående hade lagt sig så jag och mamma for och åt på max. När jag kom hem började jag me pluggandet och nu har jag äntligen skickat in hemprovet. Nu måste jag dock skriva på min essä som ska lämnas in innan midnatt imorgon. Blä.

holiday

Har inte riktigt haft tid att skriva nått under lovet (eller så har jag helt enkelt inte orkat). Men tänkte berätta om vad jag har gjort om ni nu orkar läsa.

Fredag, Markus kom till mig och sedan bestämde vi oss för att fara och se idol hos Simon med Linda-Marie och Jenny. Efter det åkte vi hem till mig igen och sov så sött.
Lördag, Var jag med Markus en stund eftersom han sov hos mig. Sedan åkte jag till Emma Sj för att träffa henne, Karro och Emilia. Emma och Karro hade jag inte träffat på väldigt länge så det var riktigt skoj! Vi sjöng singstar, spelade guitar hero, åt godis och massa gott!
Söndag, Tränade jag småbarnen på tennishallen och tränade själv. Efter det åkte jag till Markus för att sova där, blev dock inte så mycket sömn eftersom jag oroade mig för pappa som skulle operaras morgonen där efter.
Måndag, Var en jobbig dag som blev bra tillslut. Jag väntade på ett samtal om att operationen gått bra men jag fick vänta längre än vad som var tänkt. När jag äntligen fick höra att operationen gått bra kunde jag andas ut. Jag tvingade även ut Markus att kratta på deras gård så vi krattade ihop en hel del högar tills det var så mörkt att vi inte kunde se nå mer. Sen åkte jag hem och åt middag och packade ner lite saker för att sova hos Rebecka. Jag skulle nämligen till Rebecka för att träffa henne, Emma sj och Karro. Vi såg lite filmer och när Emma och Karro åkte hem fastnade jag och Rebecka framför datorn. Sen åt vi lite mackor mitt i natten för att stilla våran hunger och sen gick vi och la oss.
Tisdag, Åkte jag och Rebecka till Luleå för att shoppa. Det första vi gjorde var att äta lunch i shopping. Foccacias (hur man nu stavar det) åt vi iaf och det var riktigt gott! Sen gick vi runt och strosade och shoppade litegrann. Vi hade egentligen tänkt hitta på något på kvällen men bestämde oss istället för att ta en lugn kväll och plugga. Ja ni läste rätt. Plugga. På ett lov! Men vi hade ett hemprov och lite andra saker vi var tvungna att göra, så det var bara att gilla läget.
Onsdag, For jag till Markus och åt tacos. Sen for vi och hälsade på hans mormor och morfar och fick kaffe och fika. När vi var hemma hos honom igen la vi oss framför tv:n och myste. Vi såg bland annat Grey's anatomy. Jag spelade även lite guitar hero (jag har faktiskt blivit ganska bra nu!) medan Markus satt framför datorn och sedan gick vi och la oss.
Torsdag, När jag kom hem från Markus var jag duktig och pluggade gode länge. Jag gjorde klart det mesta så att jag skulle slippa tänka på de sakerna under helgen.
Fredag, Åkte jag till Markus igen eftersom att han hade halloweenfest. Det var riktigt skoj och allt folk var trevligt. De hade även fått upp lte halloweenpynt. Det blev en väldigt lyckad halloween och när vi gick och la oss somnade jag som en stock efter kvällens bravader.
Lördag, När vi vaknade åkte vi till Markus stuga för att äta lunch och hälsa på hans föräldrar som fixar iordning deras stuga. Efter det åkte vi tillbaka hem till Markus och sedan blev det dags för mig att åka hem. Då får jag förbi pappa en sväng för att se hur han mådde efter operationen och sen skyndade jag mig att duscha för att sedan fara till Emma Sj och äta middag. Där var även Emma su, Sanna, Karro och Rebecka. Jag hann dock inte vara med och laga maten men gott var det! Efter maten spelade vi taboo och sen sjöng vi singstar och hade det allmänt trevligt.
Idag, Vaknade jag 14.15!? Hallå, varför? Jag vet faktiskt inte, måste ha varit riktigt trött för jag vaknade knappt nått under hela natten. Nu har jag duschat och ska strax äta middag och sen ska jag fara till Markus en stund. Undra om jag kommer kunna somna ikväll nu när jag har sovit så länge? Aja, så kan det gå.

RSS 2.0