worried

Nu är jag hemma från träningen och ska snart ta mig en dusch och sen äta något. Efter det kanske jag ska fara till Markus och sova där. Träningen gick väl bra även fast jag kände mig lite seg.

Imorgon är det dags för pappas operation och jag känner mig lite nervös. Kände att han också var väldigt nervös när jag var och hälsade på honom innan han for till Umeå. Men förhoppningsvis kommer det att gå bra. Det måste det göra. Älskar dig pappa!


höstlov

Äntligen är det lov! Jag vet att jag har varit väldigt seg på att skriva inlägg, men jag har inte orkat. Nu är det iaf lov och det känns riktigt skönt trots att jag måste plugga en del ändå. Igår var jag hos Emma sj med Karro och Emilia. Det var riktigt kul att få träffa Emma och Karro igen! Det blev en trevlig kväll med, singstar, guitar hero, godis och en massa prat och skratt. Vi måste se till att hitta på nåt snart igen.

Nu sitter jag och slöar ett tag innan jag ska och träna barnen och sen träna själv. Vad som händer ikväll vet jag inte än, det återstår att se.

movies

Måndag, vilket betyder sovmorgon till 10.30. Tycker att dagen har gått riktigt fort idag faktiskt, kan kanske bero på att vi har sett film på varenda lektion idag. Först på tyskan så såg vi klart filmen om Andra världskriget - undergången, sen på svenskan såg vi the truman show och på historian jobbade vi ett litet tag och sen såg vi Buenos Aires 1977.

Nu sitter jag hemma och väntar på middagen, är riktigt hungrig. Sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske ta itu me nå skolarbeten.

saturday

Äntligen har jag fått sova ut. Kände att det behövdes. Trodde dock att de var söndag imorse när jag vaknade, så hur skönt är de inte att få reda på att det är lördag! Nu har jag duschat och ätit lunch och väntar på att Markus ska komma. Sen ikväll tror jag att vi ska äta grillat, gott!


friday

Ännu ett prov är avklarat innan lovet. Gick väl ändå hyfsat tror jag. Efter skolan for jag, Emilia och Hanna på stan och gjorde några ärenden. Jag köpte en present till mamma och Rebecka. Efter att jag och Emilia slog våra kloka huvuden tillsammans kom vi faktiskt på några riktigt bra presenter.

Efter vi varit på stan ett tag så cyklade vi hem till Emilia och sedan bar det av till Sara. Där såg vi idol och åt massa gott. Nu ligger jag i min säng och ska snart sova, är riktigt trött.

bowling

En stund efter att Markus kommit till mig så ringer Simon och frågor om vi vill följa och bowla me honom, Jenny, Tony och Linda-Marie. Och de gjorde vi. Var riktigt skoj och gick gode bra för mig ända till sista serien då det gick riktigt segt, men så brukar de bli ibland.

Nu ska jag snart sova och hoppas på att jag kommer ihåg tyskaglosorna till imorgon. De snurrar runt som ett virrvarr i min hjärna, men jag tror jag kan dem. Kan dock hända att jag hinner glömma bort nå eller blanda ihop. Men jag får hoppas på de bästa. Är iaf riktigt trött nu så det är nog ingen idé att plugga nå mer.


volleyboll

Nu börjar det närma sig helg igen. Idag fick vi sluta tidigare eftersom vi missade våran sovmorgon igår. Så vi slutade direkt efter idrotten, typ 14.20. Vi hade basket och volleyboll och de var skojj även fast man får riktigt ont av volleybollen. Kan väl bero på att man inte vet hur bollen egentligen ska träffa. 

 Nu har jag försökt pressa in tyskaglosor i mitt huvud och ska strax äta. Sen kommer nog Markus. Längtar!


mathematics

Idag är det onsdag, vilket brukar innebära sovmorgon till 9.30. Men inte idag, idag fick jag slita mig upp ur sängen tidigare än vanligt för att vi skulle ha matteprov 8.10. Första matte B provet. Tror att det gick bra, det kändes då så iaf. Men man vet ju aldrig. Det var då skönt att göra bort det iaf. Sen fick vi sluta tidigare eftersom Gunny var sjuk, sköönt!

När jag kom hem var det bara att sätta sig ner med de (180?) tyskaglosorna som jag ska lära mig till på fredag. Dessutom så är det typ konstiga glosor om Hitler, vad ska vi ens me de orden till!? Aja, mitt i pluggandet ringer Hanna och frågor om jag vill träna lite extra badminton idag. Så då for jag och spelade badminton och slapp tyskaglosorna ett tag. Det var riktigt skoj!

Nu ska jag snart mysa och se Grey's anatomy med en skål poppade popcorn!

lördag

Igår var det tjejfest hos mig med pizza till middag. Rebecka, Hanna, Emilia och Elin var det som kom. Det var riktigt trevligt och de blev en hel del sjungande, dansande och pratande. Måste helt klart göras om! Rebecka sov över hos mig och vi sov gode länge och sedan dess har jag bara tagit de lugnt. Men ibland behövs det. Ska väl ta och lägga upp lite bilder från gårdagen sen.


hola

Har äntligen gjort bort kemiprovet, det gick väl ändå hyfsat även fast de var en hel del knepiga frågor. Nu måste jag dock fokusera på spanskaprovet som är imorgon istället. Men tror inte att de kommer att bli så svårt och jag har typ redan kollat igenom allt man ska kunna så. Ikväll blir det nog att slappa framför tv:n och kanske plugga lite mer spanska om orken finns. Just nu väntar jag på att Markus ska höra av sig ifall han ska iväg och spela innebandy eller inte. Om han inte ska det så kommer han hit, så det är ju det som jag hoppas på.

RSS 2.0