surströmming

Har varit lite seg med att uppdatera bloggen, men så blir det ibland. Har iaf haft en väldigt trevlig helg med nånting att göra hela tiden. Efter skolan i fredags gick jag och Markus på stan en stund och sedan for vi hem till honom och åt tacos. I lördags var jag bjuden på middag hos Markus, surströmmingsmiddag. Jag hade inte smakat de på länge så det var väl dags igen. Det luktade inte gott men jag överlevde och det var faktiskt inte så farligt, det var inte jättegott men heller inte äckligt. Det var okej helt enkelt.

Idag har jag haft badmintonträning. Trodde inte att de skulle gå så bra eftersom jag kände mig trött och otaggad. Men där hade jag fel, gick ändå riktigt bra. Har även anmält mig till en tävling i Luleå så det blir spännande att komma igång med tävlningssäsongen igen.

sunday

Efter att ha varit sjuk ett tag bestämde jag mig för att ta mig iväg till träningen idag även fast jag fortfarande är förkyld. Det gick riktigt tungt och det kändes som att jag inte orkade nått, men det var ändå kul. När jag kom hem från träningen var Hanna här och hon skulle fixa resten av mitt hår. Nu är det klart och fint.

Imorgon är det skolkort, usch säger jag bara! Borde kanske fundera lite på vad jag ska ta på mig. Har dock en förmåga att alltid se väldigt konstig ut i skolkatalogen. Men det är ju kul att se på alla andra.

again

Så var det fredag och helg igen! Den här veckan har gått grymt fort, antagligen för att jag har varit sjuk och spenderat mycket tid hemma. Men det är riktigt skönt att det är helg igen. Idag hade jag och Emilia våran engelskaredovisning om Irland och det gick faktiskt riktigt bra. Var inte ens nervös, så det kändes bra. Nu ska jag och mamma snart äta tacos och sen ikväll ska jag nog vara med Markus. Kommer säkert att bli en riktigt trevlig fredagskväll.

Justja, håret blev jättebra och jag kanske lägger upp nån bild på de senare. Dock så ska Hanna fixa lite extra slingor allra högst upp på söndag, så att det blir ännu finare.

hair

Idag släpade jag mig iväg till skolan med en seg kropp och ett tungt huvud. Hade faktiskt ingen feber imorse så då kände jag att det var dags. Men trots det så tror jag faktiskt att jag har gått runt på skolan med feber idag. Har varit väldigt varmblodig av mig idag och det är inte likt mig. Har även känt mig ganska trött och seg, men det flöt på rätt bra ändå. När jag kom hem från skolan kollade jag feber och det visade sig att jag hade lite feber, så nu har jag proppat i mig lite medicin och ska snart ta och äta. Tror att min bror kommer på middagsbesök idag eftersom han ska till step in efteråt. Sen så kommer Hanna hit och då ska hon färga blonda slingor i mitt hår, har som blivit utväxt och mörkt på en del ställen så det blir nog finemang! Kanske tillochmed kommer att bli lite vääl ljust.

home

Var verkligen inställd på att fara till skolan idag, men så blev det inte. Hade feber imorse och så då var det väl lika bra att stanna hemma och bli helt frisk istället för att bli mer sjuk om man anstränger sig. Måste dock ta och bli frisk snart, är less på att vara sjuk! Men jag mår ändå ganska bra nu så jag ska fortsätta slöa framför tvn och hoppas på att jag är frisk till imorgon.

femtonde

Är så glad att jag har träffat dig!

1 månad

stay

Mådde riktigt bra igårkväll och hade nästan bestämt att jag skulle på skolan idag. Men så blev det inte. Kände mig dock ganska pigg och så när jag vaknade men när jag sen steg upp blev jag riktigt yr och de kändes som om jag skulle svimma. Så det blir att stanna hemma och krya på sig istället. Jag hoppas att jag är frisk till imorgon.

Emilia ska dock komma hit efter skolan eftersom vi måste göra klart våran engelskaredovisning.

sjuk

Jaha, då var man sjuk. Och jag som aldrig brukar bli sjuk! Men nu sitter jag här med en förkylning, huvudvärk, enorm trötthet och feber. Alla måste vi väl drabbas någon gång. Det brukar dock vara så att när jag är sjuk blir jag riktigt sjuk, med 40graders feber och så. Men det hoppas jag inte att det blir nu. Ska se till att kurera mig rejält idag så att jag blir frisk snart. För när man är sjuk missar man ju så mycket! Och jag hatar att missa saker.

food

Igår var jag som sagt med Rebecka och lagade mat. Vi gjorde både förrätt, varmrätt och efterrätt.
Menyn för kvällen blev:
Förrätt: avocadoröra
Varmrätt: klyftpotatis och grillad fläskfilé
Efterrätt: pannacotta med bärsås och hallon
Gottgottgott var det! VI hade dock också köpt godis så då blev det ju att äta godis efter det också. Mätta blev vi allt. Sen såg vi tv, pratade massor, tog väldigt fula kort och hade det allmänt trevligt. Vi blev dock så trötta senare på kvällen att vi båda somnade en timme framför tvn. När vi väl vaknade igen så var det dags för Rebecka att dra sig hemmåt. Det blev iaf en väldigt lyckad kväll och det måste göras om!

heeelg!

I torsdags kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände på skolan förutom att vi paddlade kanot. De är faktiskt rtiktigt skoj! Efter skolan gick jag och Rebecka in till stan, hon skulle till bussen och jag skulle beställa synundersökning för nya linser. När jag gjort de så åt jag, min bror och mor på stan. Det var riktigt trevligt och jag slukade min tacotallrik snabbt eftersom jag var så hungrig. På kvällen for jag till Rebecka för att se idol och mysa. Vi bakade kladdkaka och sen poppade vi popcorn. Riktigt gott måste jag säga. Och en väldigt lyckad myskväll blev det.

Igår var det fredag och skoldagen ville aldrig ta slut. Men jag måste säga att veckan ändå har gått fort, så det är ju positivt! Efter skolan for jag in till stan med Hanna och Louise och åt på subland. Träffade även Rebecka och John ett tag också. Sen gick vi en sväng på stan och sen satte vi oss ner och pratade gode så länge. Sen åkte jag iväg till Markus för att vara med honom. Det slutade med att vi hamnade hos John och såg film med honom och Rebecka. Sen återvände vi hem till Markus.

Idag ska jag vara med Rebecka och laga middag och kanske se nån film eller nå. Kommer garanterat att bli en trevlig kväll! Har ganska nyligen kommit hem från Markus och ska snart ta och duscha så att vi kan börja bestämma oss för hur matsedeln för kvällen ska se ut.

germany

Var en ganska vanlig skoldag och inte allt för jobbig. På tyskan pratade vi om att vi kanske ska åka till Tyskland till våren, skulle ändå vara skojj. 5 dagar i Berlin kanske det blir. Det gäller bara att vi får bidrag av kommunen. För isåfall kommer det nog att bli av. Vi får hålla tummarna.

Ikväll kanske Markus ska komma förbi om han hinner, så jag hoppas på det. Kanske blir att se idol, är ju alltid lika kul att se massa folk göra bort sig.


kondis

Sitter här nyduschad och nyligen hemkommen från träningen. Måste bara få säga att det var grymt kul! Känner dock att konditionen är dålig + att jag är förkyld. Och jag vet att man inte ska träna när man är förkyld. Men jag kunde inte hålla mig. Är faktiskt inte såå förkyld längre. Men riktigt kul var de iaf och konditionen ska jag träna upp!


badminton

Då var det dags för badmintonsäsongen att sätta igång! Har träning 17.30 och det ska bli riktigt skoj. Ska dock se till att inte anstränga mig för mycket eftersom jag fortfarande har lite ont i halsen och sådär. Och jag tänker inte bli sjuk!

Har varit en ganska slapp dag ändå och efter skolan tog jag en fika på stan med mamma. Nu sitter jag framför datorn och ska snart göra lite läxa innan jag beger mig till träningen.

flag

Det blev en kort skoldag. Vi fick nämligen sluta 13.10 eftersom vi frågade om vi fick jobba med historian hemma. Tror mest att det var för att det blev en jobbig stämning i klassen när vi pratade om varför flaggan var på halvstång idag. Några kände tjejen och de var helt enkelt ingen som hade ork att göra nåt. Det var riktigt skönt att få sluta tidigare iaf och nu slöar jag bara. Sen ikväll kanske det blir att vara med Markus.

morning

Godmorgon! Nu sitter jag här nyduschad med en macka i handen. Jag brukar aldrig blogga före skolan, men jag har extra mycket tid idag så jag tänkte att jag kunde göra det. Börjar nämligen 10.30 på måndagar. Blir nog inte en allt för jobbig dag och slutar kvart över tre tror jag. Har inga planer för efter skolan än, men det får vi väl se. Ha en bra dag!

sunday

Det blev en riktigt trevlig kväll med Emilia och Sara igår. Vi spelade kort, åt popcorn, såg tv, sjöng singstar, spelade galenpanna och pratade om allt möjligt. När de for hem stupade jag i säng och somnade direkt. Jag behövde nog ta igen lite sömn så jag sov länge idag. Skönt.

Har inga planer för dagen än, så får se vad som händer. Än så länge har jag bara varit lat hela dagen, men jag måste dock laga nå mat snart. Är ju nämligen ensam hemma och har varit det sen i onsdags. Men ikväll kommer min kära mor hem från Spanien.

weekend

Gårdagen spenderades hos Markus där vi lagade middag tillsammans med hans syster. Det blev tacos och det var riktigt gott! Resten av kvällen såg vi film och hade det mysigt och sen gick vi och la oss.

Nu sitter jag och väntar på att Emilia ska komma till mig så vi ska hitta på nått. (Sen kanske även Sara och Sofie kommer?) Det blir nog en trevlig kväll.


degerberget

Geografilektion ute i det fria på degerberget. Det var så dagen började. Vi gick runt och kollade på olika bergarter (vilket inte var särskilt intressant), men roligare än en vanlig lektion iaf. Höjdpunkten på den lilla utflykten var dock att vi grillade korv och pinnbröd! Mums. Det fick bli dagens lunch eftersom det inte var så god mat i skolan. Resten av dagen flöt på rätt bra även fast vi slutade ganska sent. Nu sitter jag nyduschad och tar det lugnt ett tag innan jag ska ta itu med läxorna. Men imorgon är det fredag och helg! Skööönt.

sleepy

Stiga upp på morgonen är inte min grej! Fast på helgerna går det bra att stiga upp tidigt om jag måste, men absolut inte när jag ska till skolan. Jag är hur trött som helst varje dag och jag får slita mig upp ur sängen. Vet inte hur jag ska göra för att orka stiga upp. Ska nog försöka lägga mig tidigare idag så jag får sova lite längre. Dessutom så har vi ju sovmorgon imorgon också. Men jag är typ lika trött för de. Jaja, nog pratat om de. Dagen har väl varit ganska bra och inte allt för jobbig. Dessutom har det varit ätbar mat i skolan två dagar i rad! Haha, det är ju inte ofta.

Kanske ska förbi Hanna ikväll, måste höra med henne om det blir av. Annars blir det nog bara att ta det lugnt.

suddenly I see

Helgen har varit riktigt bra, men har gått alldeles för fort! I fredags var jag hos Markus och såg film och hade det allmänt mysigt. Fick även ett telefonsamtal av en förvirrad Emilia som tjatade om att jag inte skulle uppvakta henne på hennes födelsedag. Jag förstod dock att de spelade sanning och konka - elaka versionen. I lördags for jag till Markus för att sedan fara till Simon och festa. Senare på kvällen for vi och bowlade, vilket inte gick alldeles för bra. Men man kan ju inte alltid vara på topp. På söndagen gjordes det inte så mycket eftersom vi var trötta och slitna efter gårdagen.

Idag har jag haft sovmorgon till 10.30, det var skönt. Har faktiskt inte varit en speciellt jobbig dag. Efter skolan gick jag, Emilia, Rebecka och Hanna och fikade på stan och satt och pratade. Det var riktigt trevligt.

RSS 2.0