min markus

Det känns som att jag lever i en dröm. Äntligen har Markus kommit hem från Gran Canaria och jag är lyckligare än någonsin. Jag känner mig fortfarande lite rädd att han ska fara iväg igen. Men jag vet ju att han är hemma nu, det måste bara få sjunka in. Var sjukt nervös i måndags när vi skulle hämta honom och hade knappt kunnat äta nåt på hela dagen. När jag såg han komma ner för trappan kändes det som att jag skulle svimma.. Jag visste inte vad jag skulle göra, men när jag väl hamnade i hans mysiga famn blev jag lugn och tårarna strömmade. Vi har verkligen klarat oss igen dessa 3,5 månader. Jag var kär i honom när han for, men nu är jag ännu mer kär. Det är helt underbart. Jag älskar dig Markus <3


sunshine

Har varit grym härligt väder i helgen och det har gjort mig glad. Så nu är jag glad igen, bland annat för att Markus kommer hem imorgon! Íiiih spännande och pirrigt, vill träffa honom nu!

Resten av helgen har jag alltså solat, umgåtts med Rebecka och John, tränat och pluggat lite.

-

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag vet inte vad jag ska göra. Inte när det är så här. Det har varit en hemsk dag, hoppas det inte fortsätter.. Jag orkar inte.

Men jag vet att jag klarar det, jag är en stark person, det har jag alltid varit.

the kite runner

Jag är helt slut efter träningen. Har inte tränat på länge så när vi skulle göra en intensiv springövning började benen att skaka och vek sig efter ett tag och så stod jaghelt plötsligt på näsan! Haha jaa man kan ju lugnt säga att jag har tappat min kondis och typ allt känns de som? På några veckor. Men jag kommer nog snart igång igen.

Har också sett en film i läxa. De ni, det är inte alla som får en film i läxa. Men jag ska nämligen jämföra boken och filmen av flyga drake. Jag tycker verkligen om boken, men filmen var inte alls dålig! Tycker den var rätt bra och den är värd att se. Det är inte en film som är som alla andra heller.


nu är lovet slut

Äntligen är lovet slut. Nu är det bara 1 vecka kvar, sen kommer jag att vara världens lyckligaste igen. Åh vad jag längtar! Men hur som helst så har lovet varit jättebra. Tack vare mina underbara vänner. Vi hittar alltid på något kul.

Det som jag däremot inte har gjort under lovet är att plugga.. Det har jag skjutit upp till idag. Men söndag, det är ju en pluggdag. Fast jag har faktiskt läst ut engelska boken som vi måste läsa. Den var inte bra och alldeles för lång. Så ni kan ju tänka er hur jobbig den var att läsa.

disturbia


Riktigt bra film! Spännande och jaa.. vad ska man säga.. det är en psykologisk thriller(och det stämmer in väldigt bra)

ett riktigt fynd

Steg upp kring 10 idag, vilket är väldigt ovanligt för mig. Men det var ändå skönt att få vakna i tid nån gång också. Jag och mamma for in till stan och åt lunch och så strosade vi runt i affärerna. Jag gjorde ett riktigt kap på en brun skinnjacka! Den hade kostat 1300, men den var nedsatt till 649 + att jag hade ett presentkort från Rebecka så den kostade bara 450 kr! Väldigt billigt. Sen köpte jag mig ett par svarta tygskor och en sjal.

Ikväll ska jag nog vara med Hanna. Men först ska jag få i mig nå mat och kanske tvinga mig att läsa nåt kapitel i engelskaboken..

fredag

Har pratat me Markus på msn i princip hela dagen. Många timmar blev det. Men tiden går så fort när jag pratar med honom, skulle kunna sitta en hel dag! Nu har jag duschat och gjort mig iordning så nu ska jag och mamma fara och äta middag på furuborg. Jag är riktigt hungrig så det kommer att bli gott. Efter det ska jag fara och köpa popcorn som vi ska äta hos Sara ikväll. Vi är bra på att äta mycket popcorn säger jag bara. Sen ska jag fara till Sara och ha det mysigt, vet inte riktigt vilka som kommer dit än. Men det blir nog trevligt hur som helst!



Vi lär väl behöva ett antal skålar om jag känner oss rätt..

reunion

Träffade Jocke och Inger igår. Var grymt längesen jag träffade dem så det var kul att det äntligen blev av. Vi var ute och gick, åt massa gott, hade det allmänt trevligt och pratade gamla minnen. Man kan nog säga att Jocke är en av mina barndomskompisar. Hoppas att det inte dröjer så länge till nästa gång vi träffas!

Vet inte vad jag ska hitta på idag, får väl se vad som dyker upp.

8 månader


Jag älskar dig Markus <3


jag hatar skor?

Jag blir galen på alla dessa skor. Det finns hur många som helst men jag hittar aldrig några jag vill ha! Jag hatar att leta efter skor. Jag är ingen typisk skotjej precis. Men det är klart jag tycker om skor, bara jag hittar några jag vill ha. Om jag gör det, då kan jag känna mig riktigt nöjd. Men jag går oftast i mina vanliga skor som är sköna och håller på att falla isär.

Jag vill ha nya skor nu! Varför ska det vara så svårt?


stan

Idag har jag för omväxlingens skull vaknat kl. 10. Fast inte frivilligt dock, jag ställde ju klockan. Jag ska nämligen in till stan med Rebecka. Så jag har precis gjort iordning mig och nu ska jag fara! Är riktigt hungrig så det ska bli gott att luncha på subland.

my friend

Fick en förfrågan av Sara att komma till henne på knytkalas me fika i solen under dagen. Men sen blev det så tjorvigt och vi visste inte ens om det skulle bli av så då blev jag lat och stannade hemma även fast det tillslut blev av ändå. Haha. Det hade iaf säkert varit grymt mysigt, men det kommer väl fler tillfällen!

Har känt mig lite seg idag och inte orkat göra nåt speciellt alls. Men så är det väl ibland. Nu ska jag dock fara och övningsköra en sväng innan jag far till Rebecka för att umgås lite. Längtar efter att få umgås med henne, trots att vi träffades ganska nyligen. Hon är en av mina vänner som betyder otroligt mycket! Hon finns där för mig i alla lägen, min Rebecka! :)

sooool

Nä nu ska jag försöka vara positiv och ta vara på lovet så att det går fortare! Ska nog ut i solen idag också. Man måste ju ta vara på alla soltimmar den här tiden på året. 

Har inga planer för resten av dagen. Men jag är alltid öppen för förslag! :)

speed

Jag vill att lovet ska ta slut, fast ändå inte..

(Det är inte skolan som lockar mig, fast det vet ni nog redan)

sunshine

Vilken härlig dag det har varit! Har varit soligt och skönt ute hela dagen, nästan så att man blivit lite grillad. Solen värmde grymt mycket och jag tror nog att man har fått sig lite färg, säkert en släng av solsting också. Har som sagt suttit ute i solen idag och sen for jag och Hanna och såg när PIF spelade mot AIK, dom förlorade me 0-1. Där var det också grymt varmt! Och jag som hade packat mig me massa kläder.. Men jag ska inte klaga, för det var superhärligt!

Sen på kvällen fick jag besök av Elin, Sara, Emilia och Hanna. Vi spelade guitar hero world tour och sjöng sing star för fulla muggar. Nu är jag helt slut så det är nog dags att sova! Vad morgondagen erbjuder återstår att se.

filmkväll hos elin

Jag och Rebecka hamnade hos Elin på filmkväll, där vi var ungefär 9 st. Vi satt ihoptryckta i två små soffor och det blev väldigt varmt! Vi såg sweeney todd och 8 mile. Sweeney todd var inte speciellt bra och det berodde nog mest på allt sjungande! Men det fanns faktiskt tillfällen i filmen som var riktigt bra.

Nu ligger jag i min säng och känner mig fortfarande vääldigt varm, tror det är på grund av Elin? Men nu ska jag iaf försöka sova så jag orkar upp i någorlunda bra tid imorgon! Godnatt.

brum brum

Idag är det söndag, vilket brukar betyda att jag inte gör någonting eller tränar. Men idag har jag hunnit med rätt mycket på dagen faktiskt. Jag har inte fastnat framför datorn! Jag satt ute i solen ett tag och läste min engelskabok och sedan for vi och övningskörde ett tag. Det gick faktiskt riktigt bra. Jag gör framsteg iaf. Men jag vågar mig inte riktigt ut i den stora trafiken, men några bilar har jag mött idag och jag har kört lite på nya ställen. Nu hoppas jag bara att jag ska kunna köra i stan och våga mig på trafikljus snart!

Nu sitter jag och väntar på mat och snart kommer nog även Rebecka hit. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kan hända att vi hamnar någon annanstans. Hur som helst blir det nog en trevlig kväll!


Igår fick ni ju en bild på Hanna och Louise så idag visar jag en bild
på fina Rebecka(vänster) och jag.

Hanna gästbloggar!

Jag fick den stora äran att gästblogga i Emmas fantastiska blogg, jag känner mig stolt!;D
Just nu befinner jag mig hos Emma och vi har nyss ätit Ben & Jerry's glass, väldigt gott!
Nu sitter vi i soffan och pratar om allt mellan himmel och jord, nu börjar en film på fyran, the wedding date
fast den har man redan sett så jag tror att vi ska gå och sjunga sing star istället, me like!:D

Nä nu tog min skrivfantasi slut, jag är inte ju inte van att blogga!

Jag önskar alla Emmas läsare en GLAD PÅSK!




Fotografen är självaste Emma och på bilden är det jag (till höger) och Louise,
det var examen i nian,
väldigt rolig dag och kväll kan jag ju säga,
jag tror Emma håller med mig!:)

/Hanna Lindkvist



påsklov

Skönt att det är påsklov nu och att jag är frisk! Fast jag måste erkänna att jag längtar tills lovet är slut, för då kommer Markus snart hem. Men jag ska se till att ha ett roligt lov med många olika påhitt. Igår var vi i Saras brors lägenhet med henne, Jossan, Emilia och Rebecka. Vi hade en mysig tjejkväll helt enkelt.

Jag och Emilia kollade även upp lite om resor till sommaren. Vi hittade nån resa till Rhodos som vi var sugna på och även nån till Cypern och lite annat. Jag hoppas verkligen att resan blir av! Skulle vara riktigt kul att få fara iväg med några tjejkompisar.

magsjuka..

På natten i måndags vaknade jag upp och mådde illa, bara sådär utan förvarning. Jag hade drabbats av magsjuka. Och jag som nästan aldrig blir sjuk och ännu mer sällan har magsjuka. Senast jag hade magsjuka kommer jag knappt ihåg.. Jag hatar verkligen magsjuka, jag har som en slags fobi mot det. Har aldrig haft sånhär hemska magsjuka heller, att behöva spy hela natten lång och även på dagen. Nä usch nu ska jag sluta prata om det här. Mår iaf mycket bättre idag även fast jag är väldigt sliten.

Jag är ändå lite glad idag, för snart är det ju påsklov och jag vill bli frisk nu så att jag kan ha ett roligt lov!


badminton

Det har varit en väldigt skön skoldag. Den enda lektionen vi hade var mellan 10.30-11.20. Efter den gick jag och Emilia och åt på Max där vi fick sällskap av Tony. Sen drog jag och mamma en runda på stan för att vänta på min synundersökning. Under den tiden köpte jag mig en grön adidaskofta och ett träningset när man ska ut och springa typ.

När jag var hemma från stan så for vi nästan direkt till tennishallen där en av Sveriges bästa badmintonspelare hade ett projekt för tjejer. Hon gjorde en hel del övningar med oss och berättade om allt möjligt. Det var riktigt intressant och hon var grymt duktig! Tror att vi var på hallen i närmare 4 timmar, som innehöll träning, prat, fika och lite annat.


Johanna som höll i projektet


my love

Tänk att tiden går så fort även fast jag samtidigt tycker att den går sakta. Det går inte riktigt att beskriva. Men nu är det iaf bara 3 veckor kvar tills Markus kommer hem. 3 veckor!? Nu hoppas jag bara på att de här veckorna kommer att gå fort så jag ska försöka hålla mig sysselsatt. Den här veckan kommer antagligen att gå ganska fort eftersom jag har en hel del att plugga. Sen är det påsklov och lov går väl alltid snabbt? Jag hoppas att jag inte låter allt för tjatig men jag saknar honom så otroligt mycket! Men det är väl ändå tillåtet när jag har varit ifrån honom så pass länge nu. Kom hem nu! Vill ha dig nära mig..


Han är ju för underbar den här killen <3


hemma från tyskland

Då var jag hemma från Tyskland och det känns riktigt skönt faktiskt. Borta bra men hemma bäst! Första intrycket av Berlin var att det var grått och tråkigt eftersom vi bodde på ett ganska sluskigt ställe. Men när vi tog oss in mot centrum var det fint och en hel del snygga hus. Vi hade även tur med vädret, inget regn utan bara sol och värme. Tror att temperaturen steg upp mot 20 grader sista dagen. Vi har hunnit me att se alla saker som man måste se när man är i Berlin; Berlinmuren, Sachsehausen, Olympiastadion osv. Man var gode trött efter alla fullspäckade dagar, men efter 4 var vi alltid lediga och kunde hitta på vad vi ville. Resan blev väldigt lyckad iaf!

RSS 2.0