körkort!!

Jag har fått körkort idag! Är så lycklig att jag knappt kan förstå det. Ikväll blir det att åka på en biltur med Emilia, Hanna och Rebecka. Kommer nog kännas konstigt att jag får köra bil utan en förälder eller trafikskolelärare.

Förra helgen hade jag ju 18års fest också. Den blev riktigt lyckad och vi gick ut på pentan sen. Det var inte så jättemycket folk men det var ändå riktigt kul. Det känns som att det är ganska mycket som händer när man blir 18.helg

Första helgen efter skolstarten, fast vi gick ju dock bara två dagar. Vårat schema är iaf hur bra som helst så vi kommer nog överleva i år. Dessutom tar vi ju studenten!

Nu är jag ju vuxen också, fyllde 18 i torsdags. Har fixat internetbank och sånt, känns gode skönt att kunna föra över pengar själv. Nu längtar jag bara efter körkortet :)

1 år


1 år tillsammans med dig! Jag älskar dig Markus

pollykaka

Har nyss bakat en pollykaka. Det blev riktigt gott! Nu ska jag till Markus för att fira hans pappa och sen ska jag och Markus åka upp till deras stuga och bo där över helgen. Vi har dessutom våran 1-års dag imorgon. Tiden har gått otroligt snabbt men jag älskar dig fortfarande <3

hemma

Har inte orkat skriva sen jag kom hem från Cypern. Vi hade det helt underbart, värmen steg upp mot 45 grader i skuggan och vi umgicks me några härliga killar, det kan inte bli bättre. Jag längtar redan tillbaka! Jag skulle inte tacka nej till att åka dit igen, eller vad säger du Emilia?


Cypern

Igår hade vi sista delen av vårat Harry Potter -maraton och det avslutades med senaste filmen på bio. Den var ändå riktigt bra om man inte jämförde den så mycket me boken.

Nu ska jag packa det sista innan jag och Emilia åker till Cypern!! Hade bra här hemma :)

sommaren med göran

Det var meningen att vi skulle se Harper's island i Elins nya lägenhet idag men det funkade inte så då bestämde vi oss för att gå på bio. Vi såg "sommaren med göran" och den var grymt rolig! Jag brukar inte tycka om svenska filmer men den här var grym. Se den!

Nu ska jag sova så jag hinner me allt imorgon. Har fortfarande inte börjat packa än! Och imorgon har jag en massa annat inplanerat också..

 


RSS 2.0