the life of david gale



Grymt bra film säger jag bara!

fredag

Jag, Hanna och Rebecka gick en sväng på stan idag och kollade runt lite. Sen när jag for hem så pratade jag med Markus på msn och vi pratade nog i mer än 3h. Haha. Men det kändes verkligen inte som att vi pratade så länge. Skulle kunna sitta och prata med honom hur länge som helst. Nu ska jag iväg till Karolin där Emma Sj också kommer att befinna sig.

sportlov!

Äntligen är FN-rollspelet över och vi har sportlov! De flesta i min klass har ingen skola alls imorgon, men jag tror att jag har spanska. Dock så ska vi nog bara få veta provet. Och sen måste jag prata med några lärare om jag ska jobba nå hemma eftersom jag far bort veckan efter lovet. Så det är lika bra att fara till skolan + att jag ändå ska till stan en sväng med Rebecka och Hanna och göra några ärenden.

fn-rollspel

Idag har vi haft första dagen i FN-rollspelet. Gick faktiskt bra och det var roligare än förväntat. Vi hade nog målat upp en bild om att det skulle vara jättehemskt men det var det inte. Det var tillochmed roligt fast dock inte värt allt förarbete. Har tagit så mycket tid och ork. Imorgon håller vi på halva dagen och sen är det över. Kommer nog att kännas skönt och sen är det ju snart sportlov!


Jag och Rebecka som egyptiska män ;)


fn

Idag har jag och Rebecka tillägnat dagen åt det sista FN-plugget och utstyrseln. Åh så skönt det ska bli när det är över! Och då är det snart sportlov. Men nu ska jag först vara Rahim Shalabi i 1½ dag med mustasch och buskiga ögonbryn.

pirate

Idag vaknade jag ganska tidigt och då ville Markus att jag skulle ringa till honom. Han ska nämligen på tydligen världens största karneval ikväll med pirattema. Så då pratade jag med honom ett tag och sedan for jag iväg och solade. Sen åkte jag in till stan för att träffa Karro och hjälpa henne att kolla på kläder och underkläder. Tillslut hamnade vi på krokodil där vi satt och fikade ett bra tag.

Tänkte lägga upp lite bilder från igår:


All frukt och choklad!


doppad physalis


Hemma hos Palle


random

Haha vilken random kväll det blev idag, men kul! Först var vi hos Hanna och åt chokladfondue, riktigt gott. Men vi hade lite för mycket frukt så det blev massor över! Sen åkte vi till Palle där det var en liten fest, så vi började att festa helt plötsligt. Sen åkte vi in till stan och åt på max och efter ca. 1 timme där bar det iväg hemmåt. De som hade åldern inne gick på pentan som vi även hade tänkt försöka gå in på, men vi orkade inte. Lite annorlunda kväll ändå, blev inte alls som planerat. Men väldigt trevlig!

heeelg

Äntligen helg! Idag har vi lämnat in både talet och landstrategin inför FN, känns skönt. Men dock så är det ju mycket kvar, själva debatten nästa vecka! Fast just nu är det helg och då vill jag inte tänka på det. Efter skolan for jag och Hanna in till stan och köpte frukter och choklad. Vi ska nämligen ha chokladfondue hos henne ikväll! Jag, Rebecka och Hanna blir det. Kommer att bli riktigt gott!


ice

Ännu en kylig dag lider mot sitt slut. Jag tycker det är nog med kyla och snö nu, jag vil ha värme! Haha så för att kompensera min längtan till sommaren har jag köpt en bikini. Men jag ska ju dock iväg till Gran Canaria snart så då kan det vara kul med nått nytt. Däremot finns det en till bandeau bikini som jag vill köpa från hm! Men här är den jag köpte idag iaf.

          

rollspel

Det har varit en dag i skolan fullt me FN-plugg. Dock vet jag inte om vi har kommit så mycket längre efter idag. Vi hittade däremot på våra namn, jag är Rahim Shalabi och Rebecka är Amin El-Labbad. Men jag ska bege mig till Rebecka ikväll och då ska vi skriva klart talet. Sen ska vi belöna oss med att se Grey's anatomy! Haha.

facebook

Efter många om och men så är jag nu med i facebook! Sensation.. Jag tror jag är en av dom sista att gå med. Haha, men jag fattar dock ingenting, det är bara massa text överallt. Jaja, nu finns jag där iaf.

6 månader

Idag har jag och Markus varit tillsammans i ett halvår. Tiden har gått så snabbt men jag älskar honom fortfarande lika mycket om inte mer. Vi har haft så många bra stunder tillsammans. Jag känner att jag kan berätta allt för dig och du finns alltid vid min sida. Vi behöver inte göra något speciellt bara känslan att du är vid min sida är underbar. Hela du är underbar. Nu när du är borta blir allt så jobbigt och svårt. Jag försöker vara positiv hela tiden och jag tror nog ingen märker att jag kanske inte mår så bra egentligen. Men genom att vara positiv klarar jag mig genom dagarna tillsammans med mina underbara vänner. En del dagar är jobbigare än andra, men sånt är livet. Vi träffas ju snart iaf, men jag vill inte att det ska vara snart utan nu! Men vi kommer att klara det och jag är jätteglad att du har tagit den här chansen. Det är en upplevelse för livet och jag kommer att stötta dig hela tiden. Snart ses vi älskade Markus! <3
 
                                             

sing star

Jag är nyss hemkommen från en kväll hos Elin där även Emilia och Sara befann sig. Vi började med att se melodifestivalen, som sög eftersom det var så dåliga låtar! Sedan bakade Emilia och Sara en alla hjärtans dag kladdkaka som vi åt och efter det sjöng vi singstar. Vi gapade och skrek och nu är man hes och kan inte prata. Men det var en mycket trevlig kväll. Nu är det dags att krypa ner i sängen.

surprise

Det plingar på dörren och jag tar emot ett blommogram som är addresserat till mig. Jag blir lite chockad eftersom jag aldrig har fått blommor förrut. När jag öppnar det ser jag att det är från min älskade Markus som befinner sig långt borta i Gran Canaria. Jag blev så glad och alldeles rörd! Han är underbar min Markus. Den här helgen hade jag verkligen velat ha honom hemma eftersom det är alla hjärtans dag idag och imorgon har vi halvårsdag! Men de tre rosorna gör att jag känner en viss närvaro av honom. Puss på dig, du är bäst <3

                

alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, som ibland kan tyckas vara lite väl överskattad. Alla dessa saker som går att köpa innan, mjukisdjur, olika hjärtformade saker, godis m.m. Affärerna tjänar ju massor på det. Men jag tycker faktiskt att det är en mysig dag trots att den är en aning överskattad. Den här dagen känns dessutom annorlunda nu när man är kär. Jag hade velat laga mat och ha en mysig dag tillsammans med Markus. Bara få umgås med honom och uppmärksamma kärleken extra mycket denna dag på året. Önskar att han var här nu. Jag älskar dig Markus!

fredag den trettonde

Otursdagen lider mot sitt slut. Fast jag har då inte varit med om nån otur idag, inte än iaf. Har varit en bra dag idag, det är ju fredag! Vi hade klassmiddag på golden kl 17 och efter det for jag, Hanna, Rebecka och Emilia hem till mig och sjöng singstar och spelade guitar hero. John kom även förbi som är hemma från lumpen. Nu har alla farit hem och jag är riktigt trött, så jag ska nog gå och lägga mig snart. Har ju inte fått sova ut på länge eftersom jag har tävlat så mycket på sistone.

vad vill du bli när du blir stor?

Dagen började med ett matteprov som var väldigt svårt! Usch vill inte tänka på det alls. Efter lunch gick vi på utbildningsmässan och strosade runt ett tag. Vi tog faktiskt några broschyrer iår(förra året tog vi inte en enda) och snodde lite pennor, åt godis och deltog i tävlingar. Men vad jag vill bli vet jag inte än, det tål att funderas på. Skulle dock vara kul att jobba lite utomlands eller så.

Ikväll har jag varit hemma hos Markus utan honom vilket kändes enormt tomt. Speciellt hans rum, det kändes som om det inte fanns nått kvar! Men det var iaf trevligt att få träffa hans föräldrar och syster och sitta och fika och prata.

Nu är det 1 månad kvar innan jag får träffa min Markus! Åh vad jag längtar..

sleepy

Hade sovmorgon till 11.45 idag, grymt skönt. Men ändå är jag hur trött som helst nu och har ont i huvudet. Kanske håller jag på och bli sjuk? Får hoppas att jag inte blir det iaf. Efter skolan, som slutade 14 gick jag in till stan för att fika me Joar och Grape. Där satt vi i ca 2 timmar och pratade om lite allt möjligt. Nu är jag hemma igen och ska snart äta mat tror jag. Sen måste jag plugga matte, har prov imorgon! Känner mig inte särskilt förberedd..

pitetävlingen

Hela min helg har spenderats på tennishallen där jag tävlat i badminton. Nog känner man sig sliten nu alltid! Speciellt eftersom jag tävlade förra helgen också. Men det har iaf gått riktigt bra, jag och urban vann mix och i dubbel blev jag och ida trea. Har nog spelat 11 matcher tror jag, så träningvärken imorgon kommer nog vara ganska stor. Det har varit en riktigt rolig helg och ni kan se lite bilder här nedanför.


Jag och Urban spelar mix


Frida och Simon som jag tränar vann båda sin singelklass, sjukt duktiga!


Några pitespelare

Orkar inte lägga upp nå mer bilder nu. Men det kommer att finnas fler på bilddagboken eller pixbox snart.

cold

Det är riktigt kyligt ute idag! Har varit närmare 20 grader tror jag. Vi har blivit totalt insnöade också, men så går det väl när man bor i norrland. Jag tycker dock att det räcker med snö nu, det kan gärna få bli sommar.

Nu har jag nyss ätit middag och ikväll ska jag nog se en film(Martian child) med Hanna. Sen blir det nog att lägga sig eftersom jag ska upp tidigt och tävla imorgon. Hemmatävling denna gång, ganska skönt att inte behöva åka så långt. Kommer iaf att befinna mig på tennishallen så gott som hela helgen.


snö

Usch vilket snöoväder, det verkar aldrig vilja sluta! Idag har det vräkt ner snö hela dagen och troligen kommer det göra det imorgon också. Förutom snön så blåser det massor och det är riktigt kallt. Just nu vill jag inget hellre än till min Markus i Gran Canaria. Saknar honom så mycket..

poison

Träningsvärken börjar äntligen försvinna nu! Är man så dum att man inte strechar efter flera matcher så får man skylla sig själv. Kunde knappt röra mig i måndags och hade stora problem med trappor. Men det är också lite skönt me träningsvärk, då känner man ju att man har gjort nåt!

Idag var en ganska lugn dag på skolan först samhälls och tyska. Sen hade vi skoldans. Jag och Rebecka for dit och dansade en gång sen letade vi upp en datasal för att börja på landstrategin. Vi kände oss riktigt duktiga!

an american crime

Igår såg jag an american crime. Den var riktigt bra, men väldigt hemsk! Jag förstår inte hur man kan misshandla ett barn sådär, det är helt sjukt. Det värsta är nog när hon tvingar henne att stick upp en flaska mellan benen. Åh vad arg jag blir när jag ser den här filmen, speciellt när man vet att den är baserad på en verklig händelse. Den är otroligt gripande..

guldfjädern

Då var man hemma från tävlingen i Skellefteå. Det har varit grymt kul även fast det var hårt motstånd. Totalt spelade jag 6 matcher och vann endast 2, en singel och en mix. Men jag är ändå nöjd över min insats eftersom motståndet var så pass hårt. Det gick väl bäst i mix eftersom vi blev fyra där. Men förövrigt så har vi haft det grymt bra! Som vanligt mycket skratt och de vi skrattar åt är svårt att förklara. Men bland annat blomjord och plastbitar(detta på grund av Samuel). Haha, de går inte att förklara det roliga i det hela. Men kul hade vi! Bilder kommer jag att lägga upp när jag får ork och tid.

När vi kom hem till Piteå var det bara att fara till hallen för att träna småbarnen! Lite segt kändes det eftersom kroppen inte riktigt hängde med, men det var kul ändå. Sen tränade vi lite smått själva för att försöka mjuka upp oss och bli av med träningsvärken. Men den sitter i än och kommer nog göra det ett tag.

RSS 2.0