packa

Den här veckan har gått fort! Men det är ju bara bra. Vi har knappt haft nått att göra i skolan heller. Skönt säger jag bara. Imorgon kl 7 åker jag till Skellefteå för att tävla och blir borta till söndag. Jag måste packa klart snart och sen gå och lägga mig så jag orkar stiga upp imorgon. Det är bara att höra av er om ni känner för det!

dancing in the moonlight

Idag hade vi dans på skolan, bugg närmare bestämt. Det var faktiskt rätt kul, men vi var för många tjejer så jag dansade mest med tjejer. Vi lärde oss en massa snurrar så man blev ritkigt yr! Haha. Efter dansen skulle vi jobba me FN- rollspelet och jag och Rebecka börjar känna oss lite oroliga. Vi ska representera Egypten och vi har inte hittat så bra saker om Egypten och det är nästan ingen som vill samarbeta med oss. Inte som vi har hittat än iaf. Vi får ta och leta fram massa argument och slingra oss ur våra negativa saker. Vi måste börja arbete mer med det snart dock, men de är ju så jobbigt!

Efter skolan for jag in till stan och lämnade CV på några ställen och sedan åkte jag iväg och tränade badminton.

eye of the tiger

Idag hade vi en kort skoldag, skulle egentligen ha slutat efter lunch eftersom de flesta i min klass gjorde det. Men jag tänkte stanna på spanskan även fast jag fick 2½ timmas hål p.g.a samhällsen. Var ganska tomt när alla åkte hem så jag satte mig i bibloteket för att räkna matte, men det gick inte så bra! Så då sökte jag upp Joar så att han fick hålla mig sällskap. När jag sen gick till spanskan visade det sig att våran lärare var sjuk! Så då var det bara att fara hem. Men då gick det ingen buss förrän 1 timme framåt. Snacka om otur jag hade! Blev lite sur. Men då gick jag in till stan och fikade med min mor och sen beställde jag en klipptid till 19 feb. Ge mig gärna tips på hur ni tycker jag ska klippa mig!

Jag har också hunnit träna badminton, skriva CV och övningsköra idag. Nu ska jag lägga mig i sängen och se en film tror jag. Imorgon får jag sova länge, har sovmorgon till 12!

benjamin button

Igår var jag och Hanna och såg benjamin button. Den var 3 timmar lång men de gjorde inget eftersom den var så bra! Var ganska mysigt att gå på bio på en söndag faktiskt, är inte så ofta man gör de.





Ska berätta om en incident som hände imorse också. Jag blev inlåst på toan! Vi har haft lite problem med låset men det tänkte jag inte på. Så det gick inte att öppna. Så då står jag och bankar och ropar på pappa, men han hör ingenting eftersom han sover så djupt. Jag fattar inte hur han inte kunde höra! Så jag hann till och med få tankar om att jag skulle tränga mig ut ur det lilla fönstret som är ovanför badkaret. Men tillslut hade Pia hört mig och kom och öppnade. Puh! Mer spännande morgon kan man inte få ;) haha.

EH

Steg upp kl 10 idag, vilket var väldigt ovanligt för mig. Jag brukar alltid sova länge, men idag gick det helt enkelt inte. Sen såg jag ett program som jag såg när jag var liten. De heter feber och det var säkert 10 år sen det gick på tv. Haha, de var kul med lite nostalgi. Jag har även tagit en promenad med Leon för att få lite frisk luft och samtidigt pratade jag en liten stund med Markus i telefon som var och spelade minigolf.

Ikväll blir det att vara med Hanna igen och vi kommer förmodligen att fortsätta spela guitar hero. Vårat band "EH" är väldigt framgångsrikt!

helg

Äntligen helg! Vi fick sluta kl. 1 idag och efter skolan gick jag och Ylva och fikade på stan medan hon väntade på sin buss. Det var riktigt mysigt och det blev en kladdkaka för oss båda. När Ylva for gick jag en sväng på stan och köpte en klänning och en sjal.

Nu har jag skickat in min engelska bokrecension, så då var det klart! Ikväll blir det nog att vara med Hanna. Men nu ska jag först äta mat från hawaii. Mums.

my love

Hann testa guitar hero world tour som hastigast, de är grymt kul! Fast roligast är de ju om man har fler att spela me, så det är bara att komma hit.

Har haft videosamtal me Markus via msn ikväll också. Blev så glad när han sa att han skulle på ett internetcafé. Samtidigt som det var billigt fick jag både se och höra honom. Var skönt att få se honom igen!

guitar hero world tour

Dagen i skolan var seg och de hände inget speciellt. Men imorrn är det ju fredag, vilket innebär helg! Måste dock plugga lite till imorrn. Har en historiaredovisning och så ska jag lämna in en bokrecension i engelska. Har egentligen också lite tyska och spanska plugg, men de kommer i andra hand, dvs om jag orkar.

Fick höra att mamma köpte guitar hero world tour när hon var i luleå idag eftersom det är billigare där. Jaa äntligen! Så jag ska ta och betala henne sen. Det är riktigt kul, men vet dock inte om jag kommer hinna testa de nå ikväll, får väl se.


run

Idag har det varit mycket spring till olika lektionssalar. Freja, Komvux och Oden, är lite småjobbigt faktiskt. Sen fick vi sluta tidigare eftersom att Gunny tyckte det var så kallt. Efter skolan skrev jag lite på min bokrecension som ska vara inne på fredag och sen har jag inte gjort så mycket mer.

Pratade med Markus i telefon idag, åh vad skönt det var att höra hans röst! Blir så glad varje gång jag får höra honom. Då blir jag påmind om hur mycket jag älskar honom! <3

Vi pratade lite längre idag och det var riktigt skönt, dock dyrt.. Men tidigare har vi knappt pratat 10 min så tyckte vi var värda det.

Nu ska jag snart sova, godnatt!

tuesday

Det var riktigt tungt att stiga upp imorse, men tillslut gjorde jag det och fick skynda mig för att hinna me bussen. Jag och Elise plumsade fram i snön. Dagen gick ganska fort eftersom jag slutade kl 14. Och för en gångs skull är jag inte hungrig efter skolan! Vet ni varför? Eftersom jag åt på viking, haha. Har börjat plugga lite smått och tänkte fortsätta alldeles strax. Blir nog att läsa min engelskabok "Damaged" först och främst.

ny design

Har suttit och krånglat och försökt göra en ny design till min blogg, men jag är inte så bra på det. Var dock väldigt less på min gamla så kände att det var dags. Jag fick lite hjälp av Emilia och nu är den väl så gott som klar. Orkar inte göra nåt mer idag iaf.


tillbaka till den vanliga söndagen

Nu har mina vanliga söndagar tagit sin början. Plugga och träna. Ska försöka skriva klart min historieredovisning innan jag ger mig av till träningen kl 14. Efter blir det nog att plugga mer och sen sova typ. Vi får väl se hur det går med det, men man kan ju alltid hoppas.

Nästa vecka består av:

historieredovisning
tyskaredovisning
nk-diskussion
eng. bokrecension

svenskaartikel

Låter som att det är massor att göra nästa vecka, men otroligt nog är alla dessa saker väldigt små. Så det är väl klart att veckan kommer innehålla plugg, men inte så farligt mycket som det ser ut.

disney

Ikväll var jag hos Rebecka och såg disneyfilmer med Emilia, Elin och Hanna. Det var riktigt mysigt och kul att få återuppleva gamla filmer. Man ser ju de på ett helt annat sätt nu när man är äldre också.

Vi såg bland annat denna
mysiga film.

twilight

Igår såg jag twilight hos Sara med Emilia, Elin och Jessica. Den var riktigt bra!


ledig

Vaknade halv 11 idag, det var riktigt skönt att få sova ut. Har inte gjort så mycket än dock, bara duschat och ätit lite. Men gissa vem som ringde mig nyss!? Markus! Åh vad glad jag blev. Kändes så skönt att få höra hans röst igen. Han hade precis handlat med sina rumskompisar och sen skulle han snart till skolan. Han verkade trivas riktigt bra än så länge.

Jag måste försöka plugga litegrann idag eftersom jag har två redovisningar nästa vecka. Kanske gör jag och mamma en snabb sväng till stan. Sen ikväll ska jag nog vara me Emilia och Sara. Men vet inte om hon fick tag i filmen eller inte. Men nånting ska vi nog göra iaf.

hard day

Jag hade rätt om att jag inte skulle kunna somna igår. Allt kändes så jobbigt. Så jag la mig och såg lite film. Men efter ett antal timmar blev jag helt plötsligt akut trött och somnade direkt! Däremot vaknade jag sen igen. Har varit riktigt trött idag och var nog i princip en vandrande zombie på skolan. Inte nog med att jag var trött så var jag ju dessutom ledsen. Men det känns bättre nu och jag ska försöka tänka positivt! Något som är positivt är ju att vi inte har någon skola imorrn! Våra lärare har ställt in sina lektioner eftersom de ska flytta sina arbetsrum. Så imorgon blir det att sova ut. Sen på kvällen kanske jag ska vara me Emilia och Sara och se twilight.

teardrops

Då var tiden som jag fruktat inne. Markus far till Gran Canaria imorgon för att plugga till massör. Har spenderat dagen och kvällen hos Markus och det kändes riktigt hemskt att vara tvungen att säga hejdå. Men vi sa aldrig hejdå, utan vi ses snart. Det känns mycket bättre så. Jag ska ju iaf ner och hälsa på honom om 2 månader. Jag längtar redan efter honom! Just nu känns det helt förjävligt och jag vet inte hur jag ska kunna somna ikväll. Utan Markus tätt intill mig. Jag sover allra bäst med honom, då känner jag mig så trygg. Han förstår mig och i hans famn är jag alltid trygg. De kommer att bli jobbigt de närmaste veckorna, men det kommer att bli bättre och vi kommer att klara det. 

























Du gör mig så glad! Jag älskar dig Markus <3


don't get it twisted.


gran canaria :)

Äntligen är det klart. Jag tar mig till Gran Canaria 11 mars då Markus har sin lediga vecka. Det blir typ 2 månader efter han åkt dit. Han far ju på torsdag.. Usch va jag kommer att sakna honom! Men jag hoppas att det kommer att gå bra.

Bilder på hotellet:





myskväll

Igår hade jag och Markus en mysig kväll hemma hos mig. Vi lagade mat och sedan bunkrade vi upp med en massa gott och såg lite film och myste på. Det blev en lyckad kväll. Men iofs så blir allting lyckat bara jag får umgås med den jag älskar. Min Markus!


slut på lov

Jaha då var lovet så gott som slut. Kommer att bli tungt att stiga upp till skolan imorgon. Tänkte att jag skulle stiga upp tidigare idag så att det skulle bli lättare att somna tidigt men det gick inte som planerat. Idag har jag och Markus gått lite på stan och så åt vi lunch på subland. Resten av dagen blir nog bara att ta de lugnt och njuta av den lilla lovtid som är kvar.

new year

Ett nytt år har tagit sin början och jag är lite seg på att uppdatera, som vanligt. Nyår blev lyckat eftersom det firades med massa människor som man tycker om. Igår var jag bjuden på middag hos några som Markus familj känner. Vi bjöds på god mat och sedan testade vi Guitar hero World tour, det var riktigt skojj! Speciellt trummorna.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt eftersom jag åkt på en förkylning. Ska mysa framför tv:n och se nån film.

RSS 2.0