tjejkväll

Igår träffade jag några av mina äldre tjejkompisar och grillade korv och marschmallows. Det var riktigt mysigt att få umgås me dem igen! VI pratade på om allt möjligt, både gamla och nya minnen. Vi har glidit ifrån varann litegrann, men det betyder inte att vi inte kan ha kul när vi väl träffas. Det måste göras om oftare, eller hur?

Examen i 9:an


touch and go

Nu var det väldigt längesen jag skrev, men jag har inte orkat. Jag har varit i Stockholm med Markus och det var helt underbart! Vi shoppade och var på sommarkrysset och grönan. Dessutom fick vi ett business-hotellrum utan att betala extra som var helt underbart.

Sen har det ju även varit PDOL i helgen. Det har varit lite tråkigt väder dock så jag blev lite nedstämd. Men trots vädret har jag haft riktigt kul, roligast var helt klart lördagen eftersom jag hade ont i magen i fredags. Torsdagen var rolig på sitt sätt också, vi åkte ju lite karuseller och sånt! Lyckades även med att ta mig in på kittel både fredag och lördag genom att visa mitt leg (och jag är ju 17). Nästa år hoppas jag på bättre väder!

Förresten, ikväll blir det andra delen av vårat Harry Potter -maraton! :)

Två bilder från vårat mysiga hotellrum:falling behind

Jag och Rebecka cyklade i regnet till hennes stuga och badade. När vi hade slutat bada och nästan torkat tittade solen fram igen och alla hoppade in i vattnet medans vi tittade på. Vi vet att vi har bra timing.. Eller så kan man helt enkelt säga att vi tycker om att göra saker tvärt emot alla andra.


fingermanholmen

Har haft en mysig dag ute på fingis med Rebecka, Adrian och Micke. Vi njöt av vädret, badade och solade och åt jordgubbar! Helt klart en riktig sommardag.


the scientist

Innan Markus for till Gran Canaria lyssnade vi på Coldplay - The Scientist. Det var en svår tid för oss båda och medans han var borta klarade jag inte av att lyssna på den här låten för att jag blev så fruktansvärt ledsen. Jag har fortfarande svårt att lyssna på den utan att bli ledsen. Men den betyder mycket för mig och jag älskar att lyssna på den ändå. Förut påminde den mig om att Markus inte var hemma hos mig utan långt långt borta. Men nu påminner den mig om hur starka vi var att vi klarade att vara ifrån varandra och fördes närmare varandra. Den påminner mig om hur mycket jag älskar honom.

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start.äntligen sommarlov på riktigt

Fyra veckors jobb har äntligen tagit sitt slut. Men det känns lite konstigt för det har faktiskt varit roligt att jobba, mest på grund av mina glada arbetskamrater. Vi har jobbat hårt och gjort väldigt fint men vi har också gjort många roliga och knäppa saker..

Jag har ätit en myra, blivit stoppad i en sopsäck, begravt en humla, bakat en tårta, skrattat åt fåglar, badat på lunchen, byggt ett hus av pinnar, haft tävling i att knipsa pinnar och skrattat hela dagarna.

¨Trots allt det roliga ska det bli skönt att få slappna av och äntligen ha sommarlov. Det firade jag och mamma med att äta middag på Chiliköket och sen umgicks jag med Emilia och Ulrika ikväll och såg film och filosoferade om livet.


swing life away

Jag har fått förlängt sommarjobb! Vilket betyder ca. 3300 kr extra för nästa vecka. Vi fick även sluta kl 14 igår och så blev vi bjudna på lunch på pentryt.

Mot kvällen hade jag, Emilia, Rebecka och Hanna planer på att fara ut till fingis och äta jordgubbar och kladdkaka och spela kubb. Men våra planer blev drastiskt ändrade när vi inte fick igång båten.. Vi gjorde fel från början och sen blev motorn sur.. Bra jobbat, eller hur? Så vi bestämde oss för att fara in till södra och sitta där ett tag innan vi skulle på bio. Bion var hur bra som helst, vi såg Ice age 3. Jag förundras över att de har kunnat göra så bra uppföljare till Ice age. Efter bion satte vi oss på nodo ett tag. När jag väl kom hem somnade jag direkt.

Har vilat ut mig efter en lång arbetsvecka nu och taggar för fest ikväll!

touch and go

Blev bjuden på surströmming idag. Jag tycker ju egenltigen inte om det men jag försöker lära mig. Var typ andra gången jag åt det och det börjar faktiskt smaka lite bättre.

Har blivit en riktig fiskesommar hittils. Jag vill ut och fiska hela tiden, det är så mysigt. Dessutom har jag fått fisk nästan varenda gång jag fiskat. Men jag skulle vilja fara och fiska nått annat än gädda och abborre.

RSS 2.0