skeppet

Nu är äntligen den här skolveckan över! Har varit så stressad och har varit tvungen att plugga i stort sett hela veckan på grund av utlandsresan. Men det var det värt. Veckan i Gran Canaria var helt fantastisk.

Hade sovmorgon till 12.20 idag, inte illa va? Sen efter skolan for jag och Rebecka på stan och jag köpte en present till Elise som fyller år idag. Efter det grattade jag Elise och sen bar det av till skeppet på havsbadet. Vi var där med badmintongänget och fick allt gratis. Det var riktigt skoj! Vi bowlade och spelade minigolf och mitt lag vann! Sen åt vi även tacotallrik och såg lite tv och hade det allmänt trevligt. Vill gärna besöka skeppet snart igen. Däremot vill jag också fara och bada på pite havsbad, för jag har inte sett hur det har blivit sen de gjorde om där. Någon som vill följa mig dit nån dag? :)


homework

Det var riktigt jobbigt att stiga upp imorse och det värsta är att jag kunde ha sovit mycket längre. För när jag och Emilia skulle gå till fotot imorse var det inställt. Vi blev en aning sura och gick och la oss i en ormgrop och väntade 2,5h på nästa lektion. Vi fick sluta tidigare iaf så det var ju skönt. Men resten av min dag kommer nog att bestå av plugg.. Kanske är bäst jag återgår till mina väääldigt intressanta skolböcker!

helt vanlig söndag

Det blev en lyckad kväll igår som började hemma hos John som hade 20års fest. Efter vi hade varit där ett tag så åkte vi till Tove där det var allt möjligt folk. Sen avslutade vi på max och sen åkte vi hem där efter 2.

Idag blir det en helt vanlig söndag. Ska plugga massor och kanske också träna. Nästa vecka har jag sjukt mycket att göra i skolan så kommer nog känna mig ganska stressad hela veckan. Men när jag har gjort bort det så åker vi ju till Tyskland!

Saker som ska göras nästa vecka:
Spanskauppgift
Nkprov
Maprov
Muntlig tyskauppgift
Historiainlämning

Tre av dessa saker sker dessutom på samma dag. Usch. Nä nu ska jag sluta klaga och försöka göra klart spanskan så den är bortgjord iaf.


eres tu

Min fredagskväll igår blev vääldigt lugn kan man säga. Jag var så trött så jag somnade på soffan framför tvn och sov i princip hela kvällen. Sen vaknade jag kring 12 och gick och la mig i sängen och fortsatte sova. Trots det är jag fortfarande trött. Lite konstigt va?

Men nu ska jag försöka tagga till och göra mig iordning eftersom jag ska på Johns 20års fest ikväll. Kommer nog att bli riktigt roligt!

helg

Då var det redan helg. Jag har bara gått två dagar i skolan fast det känns redan som att jag har gått mycket längre! Skönt med helg iaf, då får jag äntligen sova ut. Känns som att jag inte har gjort det på länge. Hade velat hitta på nåt ikväll men de flesta var nog inte så sugna på det så jag ska nog bara ta det lugnt. Ska försöka lägga mig ganska tidigt ändå också hade jag tänkt. Tror jag ska lägga mig framför tv:n och mysa och äta lite gott!

hemma igen

Förra onsdagen anlände jag till Gran Canaria ganska sent på kvällen. Det var helt underbart när Markus knackade på hotellrummet och jag fick se honom igen. Jag kunde knappt tro att det var sant, jag var så lycklig. Det tog nån dag för mig att förstå att jag faktiskt var där. Hela veckan har jag varit så lycklig och vi har kommit varann ännu närmare. Men det kändes riktigt jobbigt att stiga upp tidigt imorse och lämna Markus, så just nu är jag ganska trött och lite ledsen. Men jag vet att det kommer att gå bra och vi kommer att klara det. När han kommer hem 27 april kommer jag att vara världens lyckligaste igen!


Första kvällen

mot varmare breddgrader

Dagen som jag har väntat på i 2 månader är snart här. Även fast det har gått ganska fort så har det varit jobbigt att inte ha Markus i närheten. Men imorgon är det äntligen dags och jag längtar så otroligt mycket. Längtar till det ögonblicket när jag får se och känna honom nära mig. Det kommer att bli underbart.

Vi ses om en vecka, kommer att sakna er här hemma! puss


step in

Jag är nyss hemkommen från step in efter ett härligt träningspass! Känns skönt att jag har kommit igång med träningen på step in igen. Annars har jag väl inte gjort så mycket idag förutom skolan såklart. Idag var dessutom första måndagen som jag inte har haft sovmorgon och så kommer det är förbli. Har foto som individuellt val nu och då försvinner min sovmorgon och den korta tisdagen. Menmen, det ska nog gå bra.

äntligen

Jag trodde aldrig jag skulle säga såhär nån gång i mitt liv, men äntligen är lovet slut! Inte för att jag längtar tillbaka till skolan utan för att jag ska till Gran Canaria och träffa Markus på onsdag. Men lovet har iaf varit jättebra enligt mig, mycket på grund av mina underbara vänner. Jag har bland annat varit och grillat korv, åkt madrass, gått fårön runt, haft filmkvällar, shoppat i luleå och massa annat. Nu hoppas jag bara på att måndag och tisdag ska gå snabbt så jag får åka iväg snart. Jag har längtat så otroligt mycket, mest efter Markus såklart men också efter att få komma till värmen.

early morning

Klev upp ganska tidigt idag och nu har jag duschat och gjort mig iordning. Nu ska jag och mamma in till stan för att köpa lite saker som behövs till resan. Sen kring 1 ska jag och Hanna se en handbollsmatch. Har nog inga planer för kvällen än, får väl se vad jag hittar på.

tripp till luleå

Klockan 8.40 satt jag och Hanna i en buss påväg till luleå lagomt trötta. VI hade bestämt oss för att ta oss en shoppingrunda. Vi trodde inte att vi skulle hitta något men jag köpte faktiskt en blommig kjol, en vit tunika och underkläder som var i stark turkos färg, tyckte de var riktigt snygga. Vi lunchade på mitt favvoställe som är upp i shopping och jag har faktiskt ingen aning om vad den restaurangen heter.

    

Den första bilden är på min foccacia med kyckling och fetaost, den är grymt god! Och den andra är på Hanna och hennes foccacia med kyckling och curry.

fårön runt

Rebecka och jag har varit på äventyr! Vi bestämde oss för att gå fårön runt idag trots det dimmiga vädret. Det var riktigt mysigt men mot slutet blev man väldigt less och trött eftersom man gick lite mer än 1 mil. Dagens roligaste var när vi satt och fikade i snön och så kommer en snöslunga mot oss. Vi tänkte inte så mkt mer på det men sen när den närmade sig ännu mer fick vi panik och slängde oss upp innan vi hann bli snödränkta. Haha, ja så kan det gå om man blir jagad av en snöslunga! Nu är jag trött i kroppen så ska nog inte göra något speciellt ikväll. Markus mamma var nyss förbi och hälsade på och kom med lite saker som Markus vill ha ner till Gran Canaria.


män som hatar kvinnor

Idag har jag varit ganska duktig faktiskt. Städade mitt rum och försökte göra lite matte eftersom jag kommer missa ganska mycket när jag far utomlands. Men däremot förstod jag inte de nya vi ska börja me i matten, så det gick inte så bra..Får väl se om jag kan klura ut det en annan dag. Senare mot kvällen for jag, Sara och Elin och såg på bio, män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra!


long day

Idag bestämde vi oss för att göra sånt som man ska göra på sportlovet, vara ute! Så vi åkte till (grobbarna?) för att åka madrass, dricka varmchocklad och grilla korv. Är ganska stolt över att vi fullföljde vår plan, det var ju rätt så kul att få komma ut i snön. Sen på kvällen så for vi till Sara och åt ost och kex och drack te och sjöng singstar. Det har kort och gott varit en mycket trevlig dag!




här var de klippt

Nu har jag klippt mig och efter många om och men bestämde jag mig för att behålla ganska mycket av min längd i håret. Vill nog spara ännu längre och eftersom jag tycker om att sätta upp håret ibland blir det nog bäst såhär. Däremot vet jag inte om jag kommer att ha luggen såhär, men de blir ju alltid annorlunda när man gör det själv. Skönt att håret inte känns så slitet nu iaf! På ett tag ska Tomas ge mig ett nytt schema på step in och sen ska jag iväg till Elin och umgås med några där. Blir säkert en trevlig kväll!


18års fest

18års fest hos Elin igår. Grattis igen! Det var riktigt skojj och det togs en hel del bilder. Jag lägger upp några här och resten nån annanstans. Imorse var jag väldigt sliten men jag tog mig ändå iväg till hallen för att träna barnen och träna själv.


födelsedagsbarnet elin!


vårt kära badrumsgolv!


fina tjejer!


RSS 2.0