helg

Nu är det äntligen helg igen och efter ett spinning och corepass så känner jag att det är dags att gotta sig ikväll! Ska åka till Rebecka ikväll och se idol me tjejerna och som vanligt kommer vi att äta en massa onyttigt. Den här gången blir det ostbricka och kanske även lite chips och dip. Sen ska jag sova över hos Rebecka så det blir en riktig myskväll!



 

New moon

Ikväll ska jag och Hanna på bio och se New Moon!


id bare minerals

Var ju på ansiktsbehandling idag och det var grymt skönt, jag fick även lite massage som gjorde det hela ännu bättre! Efteråt använde hon sig av foundation och smink från id bare minerals. Det blev ett bra resultat som känns väldigt lätt. Ska nog önska mig ett startkit i julklapp. Det kostar 995kr men är värt 2295kr.




Kitet innehåller en primer, 2 st foundation, ett solpuder, ett transparent puder, 3 st sminkborstar, en instruktions DVD och en minifolder.


free

Imorgon är jag ledig från skolan eftersom vi skulle få jobba hemma på matten. Det blir riktigt skönt! Ska dock inte sova bort hela dagen, har nämligen tänkt fara in me Markus till stan och strosa runt och sen äta lunch. Efter det är det har jag bokat in en ansiktsbehandling som jag fick i julklapp förra julen som jag hade glömt bort. Det kommer att bli en riktigt mysig dag.


black or white

Har varit på step in idag även fast jag hade massor av träningsvärk från helgen så jag känner mig riktigt nöjd! Nu ska jag läsa lite i min engelska bok och sen se lite tv innan jag ska sova.

Jag och Rebecka gick till stan en sväng efter skolan och strosade runt samtidigt som vi nynnade på "Black or White". Det är garanterat dagens låt och den sitter fortfarande insvetsad i huvudet! Vi ska faktiskt analysera den här låten till en svenskaredovisning och kanske någon fler av Michael Jacksons låtar. Alla hans låtar är ju bra, har nog inte hört en enda dålig!


a-smashen

Är hemma efter en hel helg i arvidsjaur nu. Det var riktigt skoj och slutresultatet blev tvåa i mix tillsammans med Ludvig och trea i dubbel tillsammans med Hanna. Vi har även hunnit mysa i våra stugor och poppat popcorn osv. Helgen gick alldeles för snabbt och det är redan måndag imorgon.. Dessutom har jag inte ens hunnit sova ut nåt i helgen så kanske borde lägga mig lite tidigare ikväll. Ska nog se tv och bara ta det lugnt resten av kvällen.


arvidsjaur

Snart ska jag åka till arvidsjaur för att tävla! Första matchen är imorgon kl. 9 så vi åker upp redan idag så att vi kan ta det lugnt ikväll. Nu måste jag gå och packa klart innan vi ska fara! Men hör gärna av er :)

All These Things That I've Done



Älskar när Tove sjunger den här låten!


step up

Idag var det dags för nya individuella val och jag hade valt motion till musik. Vi körde step up idag och planerade lite. Det var riktigt kul och nu lär jag ju få både bättre kondition och styrka. Imorgon blir det aerobics och body pump, så då lär jag få träningsvärk lagomt till helgen då jag ska tävla.. Ska nämligen till Arvidsjaur och tävla i badminton, det blir nog skoj! Vi far imorgon efter skolan nångång så då blir det nog att mysa och se idol i arvidsjaur antar jag. Sviker våran idoltradition än en gång..  Haha, men nästa vecka då är jag på! De har vi ju redan planerat, eller hur Rebecka?


vad ska du bli när du blir stor?

Har funderat lite på vad jag egentligen vill göra efter studenten och något som jag nästan är helt säker på är att jag vill ta ett sabbatsår. Om jag nu inte verkligen kommer på vad jag vill studera.

Jag vill framförallt resa innan jag studerar, kanske något av detta:
- Resa runt och upptäcka saker en lite längre tid (inte bara en 1 veckas charter alltså)
- Jobba som reseledare ett tag
- Bli aupair
- Någon annan utbildning utomlands

Skulle helst vilja göra allt av detta och lite till! Dock tjänar man ju pengar samtidigt som man reser om man är reseledare till exempel. Annars har jag nog tänkt jobba ihop lite pengar innan och sen resa någonstans.

Kanske ändå ska söka in på några utbildningar i Sverige bara för att testa om jag kommer in. Ska nog testa söka in på sjukgymnast eftersom jag har fått inspiration av min mamma.

Tänk att få betalt för att göra något man älskar!



Alla som känner mig vet nog att jag drömmer om att resa nästan hela tiden..


Jag hoppas att vi tjejer kan resa tillsammans nästa år! Men jag tror jag ska sluta tjata så ni inte blir less på mig! Haha men jag vill, jag vill, jag vill!!! :D


matematik

Har pluggat en massa Matte C sen jag kom hem. Fick lite hjälp av Ida som för tillfället läser Matte E. Har prov på fredag och det är massor vi ska kunna och det känns som att jag blandar ihop allt.. Ska bli så skönt när det är bortgjort på fredag.

Min hjärna känns som ett stort virrvarr just nu, ungefär som den här bilden

dumle

Det är riktigt tråkigt väder ute nu, det är bara alldeles grått och tråkigt så man blir deprimerad. Något som gör det ännu värre är att jag måste plugga matte inför mitt första Matte C prov på fredag. Ska försöka plugga tills jag har träning för då får jag ju annat att tänka på för ett tag. Sen ska jag baka dumlekakor med noblesse på till min kära klass! Det låter gott va?


all at once

Har ganska nyss kommit hem från stan där jag var med Rebecka. Vi passade på att köpa after xmas biljetter och vi fick dessutom 2 för 1. Det kommer att bli skitkul! Jag köpte också något till Markus som fyller år på fredag som jag tror att han kommer bli glad för.

Dessutom pratade vi om att fara utomlands med tjejgänget innan studenten. Hur kul skulle inte det vara!? Jag är lätt på, jag har då redan börjat spara pengar. Så fort ordet resa kommer upp blir jag alltid så uppspelt.. Men jag hoppas verkligen att det blir av! Är säker på att jag, Emilia, Hanna och Rebecka skulle få det skitkul!

Nu ska jag försöka ta ner fötterna på jorden igen och börja plugga.. Borde göra klart min bok/film recension och börja plugga lite på religionprovet till på fredag.

Vi tjejer på examen:


after xmas

Jag sitter och funderar på om jag ska köpa en biljett till after xmas på juldagen. Jag tror nästan jag ska göra det. Det verkar skitkul och de kommer ju att vara massor me folk där! Är det nån mer som har tänkt fara dit? :)


about you know

Igår steg jag upp kl 7 även fast det var söndag och på söndagar ska man ju sova.. Jag skulle nämligen till IKEA med mamma och Tomas. Jag körde nästan hela vägen dit och sen gick vi runt några timmar på IKEA och sen till det nya köpcentret som ligger på gränsen och som förövrigt var ganska tråkigt och för stort, inte mysigt alls. Men många affärer fanns det iaf. Sen hälsade vi på moster innan vi begav oss hem.

Mitt slutresultat från ikea blev: påslakan, tavelhylla, lampa och nått mer som jag inte kommer ihåg. haha






helg

Nu är det äntligen helg och det ska firas med idol hos Hanna. Vi har ju nästan skaffat oss en tradition att vi ska se idol hemma hos någon varje fredag. Och idag hoppas vi att Rabih eller Eddie åker ut! Annars säger jag som Rebecka: Då tänker jag sluta se idol!


Snart kommer Rebecka hit så att vi ska göra klart våran redovisning innan vi kan njuta av helgen och gotta oss i massa onyttigheter framför idol.


trött

Är riktigt trött idag.. Tror det beror på att jag tog sprutan igår. Fick riktigt ont i armen så jag hade svårt att sova och när jag vaknade hade jag väldigt ont i huvudet. Hade till och med svårt att klä på mig och sätta upp håret. Men nu är det mycket bättre. Jag hoppas bara att jag slipper få feber iaf. Snart är det helg, jag längtar! Jag tycker att den här veckan har gått hur fort som helst :)


onsdag

Hade en kort dag på skolan idag, det är ju faktiskt onsdag! Efter skolan gjorde jag och Rebecka LITE på våran engelskaredovisning med betoning på lite.. Äsch men vi börjar ändå bli ganska klara med den. Sen gick vi till fiket och köpte varsin baguette, självklart med köttbullar, vad annars? Sen begav jag mig mot vårdcentralen för att ta vaccinet mot svininfluensan eftersom jag tydligen var en riskgrupp pga min starka migrän. Jag överlevde sprutan iaf så nu återstår det bara och se om jag blir sjuk av den eller nåt.

Ikväll ska jag se tv och ta det lugnt. Möjligtvis ska jag plugga lite också. Måste iaf ha med mig några bilder till fotot imorgon så jag ska väl redigera lite bilder.

Här är en av bilderna jag har redigerat lite:

the end

Nu är lovet så gott som slut men jag har haft riktigt bra tillsammans med mina vänner och Markus. Halloween blev riktigt lyckat också! Kvällen började hos Jossan där det var massa folk som verkligen hade lagt ner tid på att få en bra utstyrsel. Sen for vi till Statt där vi dansade en hel del och satt och pratade med en massa folk. När Statt stängde gick vi till Max för att äta nåt trots den långa kön. Hur som helst var det den roligaste Halloween jag varit med om. :)


Jag och Rebecka (Katten och tönten)

Hade tänkt lägga upp fler bilder men det ville inte min dator..

RSS 2.0