söndag

Det har varit en riktigt bra början på lovet, i fredags var jag på fest hos Homme och i lördags blev det bara en myskväll med en titt förbi lulles fest. Nu är det söndag och för ovanlighetens skull är det en bra dag. Imorgon behöver man ju inte stiga upp till skolan! Har fått veta att jag har fått sponsorer till mitt projektarbete så ska lämna in det på tryckeriet i veckan.

Hittade en gammal bild på mig och min mamma:

sportlov

Nu är det äntligen lov! Vi kommer dessutom vara borta från skolan extra länge eftersom vi har praktik veckan efter lovet. Efter skolan åkte jag och mamma till luleå för att titta på balklänningar och idag bestämde jag mig faktiskt för en! Så nu har jag en kort orange balklänning, tror att den kommer att passa mig riktigt bra när jag fått lite solbränna från rhodos och blonderat håret.

Fick dessutom prisuppgifter från tryckeriet idag och det var inte alls speciellt dyrt så det kommer nog att bli bra. Projektarbetet är nästan helt klart nu med andra ord, ska försöka lämna in det till tryckeriet nästa vecka. Älskar omslaget till boken också som min kära vän Ida har gjort! :)

hairspray

Idag var vi ju på musikalen hairspray och jag måste säga att de var grymt duktiga. Den var riktigt bra! Efter det for jag in till stan en snabbis och testade några balklänningar. Ska till luleå imorgon och då ska jag banne mig bestämma mig för nån balklänning!

Ikväll blir det nog att fara och kolla på derbyt, men innan dess hade jag tänkt skriva lite på projektarbetet. Imorgon får vi loooov! :D




badminton

Har haft en väldigt slapp dag på skolan idag och när jag kom hem gjorde jag absolut ingenting ett tag, väldigt skönt! Sen åkte jag iväg och tränade mina badmintonbarn och sen tränade jag själv. Ida som fixar framsidan till mitt projektarbete hade med sig några förslag på hur den skulle se ut och det såg riktigt bra ut. Den kommer nog att bli riktigt snygg! Nu är det bara att vänta på att tryckeriet hör av sig med prisuppgifterna.

Imorgon kommer det bli en riktigt rolig och lugn dag på skolan. Vi ska fika på mentorn som vanligt, äta lunch på matten och sen ska vi se musikalen Hairspray. En perfekt dag helt enkelt, inte en enda vanlig lektion.

En bild jag tog innan snön och kylan tog över..

måndag igen

Nu är det inte länge kvar till lov, endast tre dagar till att ta sig upp ur sängen. Känns riktigt skönt att vi är lediga fredagen också eftersom de är den längsta dagen. Idag har jag varit och pratat med ett tryckeri om mitt projektarbete och det verkade ganska positivt. Han skulle fixa någa prisuppgifter till mig inom kort så att jag kan höra om jag får nån sponsring eller inte. Ska bli kul att få den tryckt iaf!

Kylan biter fortfarande i men jag hoppas det blir varmare till sportlovet. Rhodos är ju inte allt för långt bort heller! Lägger upp några härliga bilder från min och Emilias cypernresa, man kan ju inte låta bli att längta tillbaka:








salmiakki

Har haft en riktigt härlig helg tillsammans med mina tjejkompisar och min pojkvän. Har mest ätit massa onyttigt och sett på film och OS. En riktigt lugn och skön helg alltså!

Jag och markus har blivit helt beroende av den här...


kläder

Har hittat grymt snygga kläder från lindex idag! Det var väldigt längesen jag köpte något där känns det som, men idag var jag tvungen även fast jag borde spara pengar..
 
Köpte iaf den här t-shirten:

Lindex Shop Online

Och den här jeansjackan:

Lindex Shop Online


utbildningsmässan

Idag har vi gått runt på utbildningsmässan i hopp om att bli klokare på vad vi vill bli. Det var ganska intressant och jag tog med mig en hel del broschyrer hem men jag är fortfarande ganska osäker på vad jag vill bli. Efter mässan gick vi på stan ett tag och jag hittade mig faktiskt en praktikplats på Vera i småstaden. Det blir nog kul och dessutom är alla som jobbar där väldigt trevliga.

Nu hade jag tänkt jobba lite med mitt projektarbete men jag känner att motivationen inte riktigt är på topp, men ska göra ett försök iaf.


alice i underlandet

Nu har jag och Markus bokat biljetter till Alice i underlandet på premiären den 3 mars! :)


alla hjärtans dag

Har åkt skoter i solen och ätit middag på thai garden med min älskling idag. Dessutom fick jag världens finaste blombukett och ett halsband. Tack för en underbar dag <3
 


bio

Det har varit en riktigt mysig dag än så länge och bättre ska den bli! Jag och Markus var ute och körde skoter i det fina vädret och for upp till ett berg med världens utsikt. Nu har vi gjort oss klara för att fara in till stan och se bio ikväll. Vi hade tänkt se snabba cash men den gick tydligen inte idag så det blir att se the wolfman. Det är en skräckis så får väl se om jag vågar se den.. Haha nä men den verkade inte så läskig faktiskt så det blir nog mysigt.


längtan

Helgen blev väldigt lyckad och jag tog med mig två silver hem. Vi bodde dessutom på ett mysigt hotell så det gjorde vistelsen ännu bättre. Dock har jag ju inte fått sova så mycket så jag var nästan helt säker på att det var helg igår.. Och idag tror jag att det är torsdag. Känner att jag behöver helg snart! Men först har jag en massa skolsaker att göra, har nämligen matteprov imorrn bland annat. Usssch! Är avundsjuk på min kära vän Hanna som ligger och steker i Egypten. Saknar dig sötis! Kan även passa på att gratta Rebecka till körkortet igen! ;)


rhodos

Hannas teckning på oss tjejer när vi är på Rhodos ;)


                                                   

tjejfest

Mitt internet har inte funkat på några dagar så jag har inte kunnat uppdatera något. Hur som helst så blev helgen riktigt lyckad. I fredags var jag gode trött så det blev en myskväll hemma hos markus och på lördag hade vi våran efterlängtade tjejfest. Det var riktigt kul och det var massor me folk ute! Tack för en härlig kväll tjejer!








RSS 2.0