simning

Har nyss varit och simmat med Ylva på munksunds simhall, de var ju ett tag sen man var där! Men de var sig likt och jag började tänka på när man var där som liten och lekte med sina kompisar. Hur som helst så simmade vi ett bra tag bland alla söta pensionärer som hälsade på oss och frågade hur det gick för oss. Efter vi var klara satte vi oss i en varm bastu och pratade på. Vi har tänkt att vi ska försöka fara dit varje onsdag. Har dock tränat ganska mycket den här veckan redan.

Måndag: Gym
Tisdag: Badminton
Onsdag: Simning

Resten av veckan kommer nog fortsätta att bli ganska aktiv men det känns bara bra att jag har kommit igång bättre med träningen nu igen. Är ensam hemma idag så nu ska jag göra mig lite mat och sen ska jag hämta min bror. Måste plugga lite psykologi också innan min älskade pojkvän kommer.


tisdag

Praktikveckan var riktigt bra och nu är jag tillbaka till verkligheten igen. Känns lite konstigt att vara tillbaka i skolan igen faktiskt. Men imorgon är det friluftsdag så då åker vi till Valls! Kommer nog bli jättemysigt och vädret ser ju ut att bli bra också. Efter skolan idag så gick jag in till stan och hittade en studentklänning som jag tror att jag ska köpa. Den var precis vad jag letade efter, en ganska enkel men snygg variant som är vit med ett svart band i midjan.

2 månader kvar till Rhodos! :D


vera

Första dagen på praktiken är avklarad. Det var rätt så roligt och de som jobbar där är lika gulliga som vanligt! Dock så har jag märkt att det kanske inte var det bästa för mig att praktisera på en klädaffär nu när jag har tänkt spara pengar.. Finns massor med saker jag vill ha! Har redan idag köpt några saker.. Finns sjukt mycket snygga smycken som de har fått in idag också! Massor av fina halsband och armband, kom in och titta ;)

Efter praktiken for jag på step in och det gick inte speciellt bra. Var så trött och seg i benen efter att ha stått hela dagen så det gick trögt. Men jag gjorde det jag skulle förutom konditionsträningen som blev alldeles för jobbig. Haha.

Nu är jag helt slut efter dagen så det blir att ta sig en kvällsmacka och sedan lägga sig i sängen framför ett how i met your mother avsnitt.

how i met your mother

Har fastnat för how i met your mother så nu har jag börjat om att se det från säsong 1. Kan typ inte sluta se det, så jag antar att det inte lär ta så lång tid innan jag har sett alla program. Ska typ se ett program till och sen ska jag sova, ska ju praktisera på Vera imorrn. Känns skönt att de inte är skola imorrn, kommer nog bli kul att praktisera dessutom!


tjejkväll

Igår var jag och Markus bjudna på middag hos Hanna i hennes nya lägenhet. Det var Tomas som lagade maten och det var riktigt gott! Trerätters till och med. Sedan satt vi mest och såg på tv och pratade, en riktigt trevlig kväll.

Idag har jag och Markus varit och grillat korv hos pappa ute i solen. Kan ju älska vädret de senaste dagarna! Nu sitter jag och väntar på mina tjejor och när de kommer ska vi fara och hyra film och ha en myskväll. Ska bli kul att träffa Emilia igen som har varit bort i stort sett hela lovet!

Emilia och jag :)sol

Har varit ute i det fina vädret hela dagen. Jag och Markus vaknade kl 9 och gjorde oss iordning för en skotertur med mackor, korv och varm choklad. Vi körde en bit och sedan satt vi och åt mackor i solen. Har varit underbart väder idag, fick massor av vårkänslor.

Igår var jag och lämnade in mitt projektarbete på tryckeriet så nu är det bara att vänta efter resultatet. Känns grymt skönt att inte behöva tänka mer på det dock. Bokade en klipptid igår också, ska klippa och göra slingor i april.

Nu ska jag snart hjälpa Markus och göra thaimat och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Och imorgon ska jag nog och hämta min balklänning i luleå!


RSS 2.0