Fanny 13 år och hennes bästa vän mippe

 

fanny

Idag har jag tagit lite kort på våra grannars hund Fanny i de fina höstvädret!
idolmys

Igår fick jag äntligen träffa Emilia som nuförtiden bor i Umeå. Vi hade idolmys hos Sara med Hanna, Jessica och Josefine. På tal om idol så ska jag och mamma åka till luleå när det är fredagsfinal där! Mamma tyckte att vi skulle ta vara på chansen och göra något mysigt tillsammans. Inte illa va? :)


                     


sweden sport academy

Jag blir så glad av att träna alla söta små barn i Piteå inom projektet sweden sport academy ! :)

De är ju inget jobb jag blir rik på precis men att bara få vara me alla glada barn 3 ggr i veckan gör det värt det. Det är en perfekt sysselsättning innan jag åker iväg till Asien. Jag ska söka fler jobb om det dyker upp något men just nu är jag glad att få träna barnen inom sweden sport academy och även badmintonbarnen såklart!

-

Ska snart lägga in mer bilder på facebook, men tills dess kan ni få se en bild på ett ställe som var så otroligt vackert!


jag och mamma
cuevas del drach

Här är lite bilder från de kända grottorna på mallorca:


lite bilder från mallorca


 pictures

Känns gode skönt att vara hemma igen och nu när jag har hunnit landa i några dagar ska jag börja fixa med bilderna som jag har tagit i mallorca. Så inom kort kommer bloggen att fyllas med bilder!


sista dagen

Da har man kommit fram till den sista dagen da man inte riktigt vet om man vill hem eller inte. Jag langtar hem men samtidigt skulle jag garna stanna kvar! Jag och mamsen ska njuta av na riktigt god mat ikvall och sen beger vi oss fran hotellet 02.25 inatt sa vi vet inte riktigt om vi ska ga och lagga oss eller inte. Det har varit en riktigt bra resa iaf och jag skulle garna atervanda hit. Ni far se bilder nar jag kommer hem men nu ska jag ga ut och paborja den sista kvallen har. Saknar er alla dar hemma! <3


utflykt

Idag har vi varit pa en utflykt nastan hela dagen. Bussen gick 7.10 fran hotellet sa det blev tidig uppstigning.. Vi korde mot en liten by dar vi at frukost och lyssnade pa forsaljning av na varor. Sen begav vi oss mot Manacor dar vi skulle fa ga in i en parlfabrik dar de tillverkar mallorcaparlorna, men i sjalva verket var de typ en affar dar man kunde kopa parlor och en liten demostration om hur de gick till. Sedan begav vi oss mot sjalva huvudattraktionen pa den har utflykten som var underjordiska grottor som naturen sjalv har skapat under flera miljoner ar, de var ganska haftigt anda. Langst in i grottan fanns en sjo dar de var en liten musikshow. Efter det akte vi till en jattemysig by som hette Porto Cristo och sedan var det dags for lunch. Efter lunchen akte vi till en likorprovning, jag smakade nagra olika och de var faktiskt riktigt goda! Sen var det dags att aka hem efter en lang dag och nar vi kom till hotellet typ halv 17 la vi oss vid poolen en stund. Och nu sitter jag har och snart ar de val dags for middag. Hoppas ni har det bra! Puss och kram

pa varmen i mallorca

Forsta dagen i solen ar over och det har varit riktigt varmt men skont. Det blev ganska mycket forseningar igar sa vi var inte framme pa hotellet forran kring 20 men vi hann ga ut och ata och strosa runt lite iaf. Ikvall ska vi ga ner till strandpromenaden och folja den till hamnen for att ata mat dar, ska tydligen finnas mycket bra restauager dar! Forresten sa var stranden riktigt fin och havet ocksa for den delen.

Vi mar riktigt gatt har som ni kanske marker men nu ar det dags att ga och fortsatta njuta av semestern, hoppas i har det bra dar hemma!


packa

Nu är det nog dags att sätta igång och packa klart så att jag kan fara till Mallorca imorgon. Har haft ganska mycket att göra idag, bland annat arbetsintervju så jag har nästan glömt bort att packa. Det blir ganska tidig uppstigning imorgon eftersom vi ska fara hemifrån kring halv 9 och sedan går flyget från kallax 11.20. Vi är framme på Mallorca 15.45 så det blir nog att äta middag och göra sig hemmastadd på hotellet. Det kommer att bli grymt skönt med lite solsemester med mamma, jag lovar att vi kommer att njuuuta! Kommer hem igen 10 september så vi ses då! Kram


Mallorca

Jag och mamma åker som sagt till Mallorca på fredag med direktflyg från luleå till Alcudia. Alcudia verkar vara ett ganska lugnt ställe och det är mycket barnfamiljer som åker dit men det är nog bara bra för vi är ju inte ute efter partyställen precis. Det är ungefär 30 grader varmt där i skuggan nu så vi kommer nog att njuta! Tror att jag ska ta med mig min systemkamera och en vanlig kamera så det lär nog bli en hel del bilder som jag kan lägga upp här sen. 

Vi ska bo på hotell Viva Sunrise som är mest känt för barnfamiljer. Det verkar då grymt fint och mysigt iaf och här är en bild på poolen:Stranden på Alcudia ser inte heller helt fel ut!

förnyad blogg

Nu har jag dammat av min gamla blogg genom att ge den ett nytt utseende och så småningom även intressanta saker att skriva om. Det är som sagt samma bloggadress och mina gamla blogginlägg finns kvar än så länge. Jag gjorde om den till en reseblogg eftersom jag älskar att resa och eftersom min stora dröm att åka till Asien kommer att uppfyllas i Januari 2011. Jag vet att det är länge kvar dit men tills dess tänkte jag uppdatera er med lite förberedelser till resan och även lite tråkiga händelser i mitt vardagliga liv.

Så det är väl först i Januari nästa år som det blir en riktig reseblogg. Men även fast det är länge kvar till den stora resan så har jag faktiskt en annan resa framför mig! Jag och min käre mor ska nämligen till Mallorca på fredag så det kan hända att det kommer något blogginlägg därifrån.


RSS 2.0