tjejfest

Tack för en trevlig kväll igår tjejer!


stugmys

Vädret var verkligen på min sida igår, solen sken och allt kändes riktigt bra. Efter en riktigt utmattande jobbvecka var jag äntligen ledig igår så vi åkte till markus stuga. Vi var ute heela dagen, låg i solen och läste harry potter, grillade korv och bara njöt av att få ta det lugnt. Imorgon är det jobb som gäller igen, så nu är det bara att ta nya tag för denna jobbvecka!

stugan

minnen från similian

Vi åkte ju på en underbar utflykt till similian islands utanför khao laks kust. Helt underbart var det!
similian, ser ni vilket blått vatten!? :) som en pool!
Haha har kommer en lite rolig film från similian.. Det var meningen att jag skulle springa iväg och snorkla och markus skulle filma det och sen när jag var i vattnet skulle han filma omgivningen. Istället springer han efter mig och börjar ropa.. Haha!

joar the movie

Vi träffade ju som sagt våran vän Joar i Malaysia och märkte att vi hade en hel del filmer med honom. Han är fortfarande ute och reser medans vi har kommit tillbaka till verkligheten. Hur som helst så hade vi ett par riktigt härliga dagar med jojje i malaysia.

en solig dag på den underbara paradisön perhentian

starbucks killar i kuala lumpur
joars egna film ;)
fiskhoppet

nya bilder från thai

Här är lite nya bilder från ett av våra första äventyr i Thailand. Vi gick till ett gigantiskt undervattensakvarium i bangkok (siam ocean world). Det var helt klart värt det! Markus blev helt till sig när han såg en massa coola fiskar, precis som en liten pojke :) Men jag tyckte också att det var väldigt häftigt, så åk dit om ni är i bangkok!

flygande groda?
puss!

jobb och vänner

Oj vad tiden går fort här hemma! Ser att det var flera dagar sen jag skrev.. Har haft fullt upp varenda dag, träffat fina människor och börjat jobba. Idag var det riktigt kul att jobba och jag känner att jag börjar lära mig, imorgon blir det ett vikariejobb som personlig assistent. Så ni ser ju att jag har fullt upp.

Men jag har lovat att det ska komma upp lite fler bilder och summeringar från resan så håll koll! Om jag har tid och ork kanske jag kan göra något redan ikväll. :)

busy

Jag har inte ens varit hemma en vecka och det händer saker varenda dag. Har hunnit med allt möjligt, träffa folka, träna mina badmintonbarn, fått vikariat och varit på arbetsintervju! Har inte riktigt hunnit fatta att jag är hemma än.. Men jag gillar när det är lite fart och fläkt och det händer saker hela tiden. Ikväll ska jag få träffa en av mina fina vänner Emilia!

Häng gärna kvar på bloggen om ni är intresserade om mer om våran resa. Vi ska nämligen summera lite mer och har dessutom en massa opublicerade bilder som ni ska få ta del av. Men just nu är det väldigt mycket som ska fixas, så vi skriver så fort som möjligt.

Är härligt att vara hemma och träffa alla underbara människor iaf! Och ett stort tack till er alla som har följt vårat äventyr på bloggen :)

RSS 2.0