flytt

Har tänkt visa mer bilder och berätta mer om turkiet, men har helt enkelt inte hunnit än. Håller nämligen på att flyttpacka. Idag har jag packat heela dagen och imorgon bär det av till Umeå! Känns grymt kul att få flytta hemifrån och spännande att börja studera. Pirrigt värre, men jag tror att det kommer att bli riktigt kul. Kommer inte att ha internet de första dagarna men ska uppdatera så fort jag får iordning det. Då ska ni få se bilder på lägenheten också.

hemma igen

Vi har haft det så underbart i turkiet och tiden har gått alldeles för fort! Det har varit riktigt varmt, kring 40 grader i skuggan varje dag och vattnet var så varmt att det knappt svalkade när man doppade sig. Det har varit hur bra som helst iaf och jag ska berätta mer sen, men just nu får några bilder visa hur vi haft det:

hotellet
stranden

turkiet

Ikväll åker jag och min älskling till Turkiet! Har inte riktigt fattat det än men kommer nog att bli grymt kul. Planet går inte förrän 22.10 från luleå och innan vi är i turkiet är klockan typ halv 4 på morgonen + att man ska åka buss till hotellet i nån timme också.

Hotellet verkar bra iaf, det ligger hyffsat nära stranden och bra läge till restauranger osv. Åh vad vi ska äta gott! Kan hända att jag bloggar nån dag om jag har lust och tid annars så hörs vi när jag kommer hem. Kram på er!


RSS 2.0