fingermanholmen

Igår hade jag en ledig dag och den tillbringades med markus på fingis. Vi hade med oss en matsäck med lunch, jordgubbar och cupcakes ;) Vi var där hela dagen och solade och badade och hade det allmänt bra. Sen åkte vi förbi några av markus kompisar och spelade volleyboll en stund.

Idag har jag jobbat igen men nu ikväll har jag umgåtts med Emilia, Elin, Sara och Jessica på södra hamn. Vi åt jordgubbar och pratade på och fick även besök av en nyfiken och hungrig igelkott som bet elin och åt upp jessicas mat. Haha, en trevlig kväll i det härliga vädret!

lite bilder från igår på fingis:
en bild från idag med igelkotten och elin:

time

Hej på er!

Jag tänkte bara kika in här och säga att jag jobbar som en tok och det är därför jag inte har tid att skriva nånting här. När jag inte jobbar försöker jag umgås så mycket som möjligt med mina vänner och min pojkvän och min familj. Håller även på att planera en resa som jag hoppas kommer ske i slutet av sommaren.

Har haft två underbara lediga dagar förra veckan, torsdag och fredag(midsommarafton). På torsdagen var jag ute hela dagen i det undebara vädret och sen hade vi pizzakväll med tjejerna på rebeckas stuga med spel och prat. Och på fredag var jag i lillpite hos markus mormor och morfar och firade midsommar, riktigt mysigt även fast jag var tvungen att åka hem tidigt eftersom jag jobbat hela helgen.

från i lördags

Lite bilder från festen i lördags!

grattis pappa

Ett stort grattis till min pappa som fyller år idag!

balen

Idag åkte jag direkt till balen efter jobbet, framförallt för att se min fina vän Hanna.

Simon och Hanna
Fanny
Tomas och Emelie
Helena

jobbelijobb

Igår firade vi min bror tomas, dels för att han fyller 24 på söndag och dels för att han tagit examen i onsdags. Det fanns massor av fika och annat gott. Härligt väder var det också så man kunde njuta en stund på deras balkong.

Idag har jag jobbat och jag kommer även jobba resten av helgen så ikväll ska jag bara mysa med mamma och hämta nya krafter till imorgon.

nyklippt

Nu har jag äntligen klippt mig och gjort nya slingor och det känns såå skönt att få bort de slitna topparna. Jag och mamma gick en sväng på stan på förmiddagen och sen åt vi lunch innan jag skulle klippa mig. Och vilket kallt väder det var imorse! Men när jag kom ut från frisören så hade vädret vänt totalt, nu är det ju sommarvärme ute. Blev grymt nöjd med håret iaf och det firade vi med en fika ute i solen på ekbergs.

Här hemma gassar solen på altanen så jag har bytt om till shorts och linne. Snart ska jag och mamma äta middag, kanske tillochmed ute? Sen blir det att umgås med mina finfina vänner!

Är lite svårt att få en bild som gör frisyren helt rättvisa, men här har ni den!
de är lite kortare där bak och längre fram
barfota, nyklippt, sommarkläder = sommarkänslor! :D

RSS 2.0