mors dag

Har haft en riktig mysig söndag, först hemma hos markus och sen hem för att fira mamma på mors dag. Hon fick några presenter av mig och tomas och sen åt vi grymt god middag och till efterrätt mina cupcakes.

Middag:
- Fyllda fläskfilésnäckor med fetaost, soltorkade tomater och basilika
- Till det åt vi rotfruktsblandning med potatis och en sallad
Fruktansvärt gott och nyttigt!

Efterrätt:
-Chokladcupcakes med vitchokladfrosting
Gott och onyttigt ;)

håret genom tiderna

(klicka på de små bilderna för att få se dem i större format)

ljusa slingor eller brunett? 

eller min vanliga hårfärg (som jag tror det är..)

page eller axellångt?

Eller en helt ny frisyr?

Ja nog är det väl svårt att välja hur man ska ha sitt hår.. att man aldrig är nöjd, antingen är det för ljust eller för mörkt, för kort eller för långt.. Jag har iaf tänkt göra något åt mitt hår eftersom det är otroligt slitet från resan, men vad ska jag göra? Klippa kort är egentligen bäst för håret.. men äsch jag vet inte! Kom gärna med tips!

såhär ser mitt hår ut nu efter en massa hårt jobb! slitet och långt som tusan.

helgen som var

Hej på er!

Jag har ingen aning om det fortfarande är någon som läser min blogg men jag hade tänkt försöka fortsätta blogga igen. Jag har ju varit hemma i snart 2 månader men det känns som mycket längre! Jag har ju som sagt börjat jobba på Waynes Coffee direkt efter jag kom hem från resan.

Har haft en riktigt bra helg, i fredags umgicks jag med Hanna Lindblom och tjattrade på sådär som vi brukar så att vi missar programmet vi sitter och ser på tv. I lördags jobbade jag och direkt efter jobbet åkte jag till markus stuga. Vi åt supergod grillad mat och spelade kort med markus föräldrar hela kvällen. Riktigt mysigt!

Igår gick vi till borgforsälven i närheten av deras stuga och fiskade och njöt av solen. Otroligt vackert. Men nästa gång tar vi med oss en picknickkorg också tycker jag. ;) Sen på kvällen så for jag och markus på bio och såg den nya piratesfilmen tillsammans med hanna och simon. Den var bra och helt klart sevärd om man tycker om de andra filmerna, dock så tycker jag nog de andra filmerna är snäppet bättre.

RSS 2.0