biomekanik

Är såå glad just nu! Jag fick veta att jag fått VG på biomekaniktentan. De trodde jag absolut inte, jag hade svårt att lära mig allt från början och var osäker på hur tentan ens hade gått. Men åh vilken lättnad! Snart ska jag iväg och fira med body combat på iksu.

julmys

Har julpyntat min lägenhet litegrann och igår hade jag några från klassen på fika och glögg här. Supermysigt var det, nu saknas det bara snö för att julkänslan ska infinna sig helt!

Såhär mysigt har jag det nu:

fest

Igår hade vi en liten tentafest. Vi gick ut på villan och hade riktigt roligt! Nu hoppas jag bara att tentan gick bra också.. har nämligen ingen aning om hur det gick.


massage

Anatomitentan gick jättebra, jag fick vg så jag är hur nöjd som helst! Nu håller vi på med biomekanik som vi har tenta på nästa vecka, inte så kul att räkna matte igen.. Däremot så började vi med massagen idag och det var riktigt kul! Så nu behöver jag lite folk att träna på, någon frivillig? ;)

Tänkte passa på att säga att jag säljer mitt ps2 med 19 spel för billigt pris och även mitt guitar hero worldtour med trumset och allt så om det är någon som är sugen så hör bara av er.

finsittning

Igår gjorde jag min första tenta och det gick faktiskt riktigt bra. Så det blev att fira med finsittning på villan igår. Det var riktigt roligt me lite smålekar och trevligt sällskap.

Det känns konstigt att inte behöva plugga idag.. Men imorgon börjar den nya kursen (biomekanik) så snart är det ju dags att slå upp böckerna igen. Och efter skolan blir det att åka hem till Piteå och ha det mysigt!

tenta imorgon

Imorgon är det dags.. för min allra första tenta. Jag har pluggat som en tok sista tiden så jag hopaps verkligen att det ska gå vägen. Ska bli otroligt skönt att göra bort den iaf och få göra annat på dygnet än att plugga hela tiden. Imorgonkväll har vi finsittning som är en tacksittning för våra faddrar. Så efter lunchtid imorgon borde jag vara glad och lättad? Förhoppningsvis :)

RSS 2.0