halloween

Igår var vi på halloweenfest och jag och linnea var utklädda till ond och god ängel. Vi hade superkul och dansade en hel del! Nu är det dags för en ny vecka med tentaplugg.. Börjar närma sig den första tentan nu, läskigt..


nytt

Nu har jag äntligen klippt och färgat mitt hår. Det blev en ganska stor skillnad men jag är nöjd, det är kul me lite nytt till hösten och vintern.


träning

I veckan har det varit fullt upp, vi har haft lektioner på IKSU hela veckan och när vi inte har haft lektioner har vi ändå varit kvar där för att gå på andra pass. Grymt kul men nu känner man sig ganska sliten. Vi har tränat varje dag i veckan, både med klassen och även gått på pass. Gympa 2, Afro och Aqua Power. Riktigt roliga pass som jag kan rekommendera alla, framförallt afron där man får skaka loss ordentligen och aqua powern så var så mycket roligare och jobbigare än vad vi trodde! Härliga pass helt enkelt! Nästa vecka blir det nog en massa mer träning skulle jag tro.

Ikväll blir det idolmys me markus, elina och petter med lite onyttigheter. Känner att jag förtjänar lite gott nu efter veckans slit.

iksu

Idag har jag äntligen skaffat IKSU-kort! (efter att ha varit förkyld hur länge som helst) Jag följde med Elina på Indoor Walking ikväll och det var riktigt kul och svettigt. Känns superbra att komma igång med träningen igen, är grymt taggad. Nu ska jag belöna mig med mitt egengjorda nyttobröd, te och kokta ägg. Mums!

RSS 2.0