pdol

Nu är pdol slut för iår och Markus har åkt hem till Umeå.. Har haft en jättebra och mysig vecka med Markus och nästa gång vi ses ska vi till Kreta.

Några bilder från pdol och fina människor:

gläntan

Dagen har spenderats på gläntan med mamma i underbart väder. Matsäck med kycklingsallad och fika var pricken över iet.


sommarväder

Underbart väder! Igår var vi på fingis och solade och idag har vi legat hemma på tomten och slöat i solen och sen tog vi en sväng på stan. Kvällen har bestått av middag ute i solen och sedan en löptur. Lovely.

umeå

Roadtrip ner till Umeå med stora blå bilen, stekhett utan AC men vi hade ju cupcakes. Haft supermysiga dagar med Markus och hela familjen Junes. Vi har fixat lite i lägenheten, ätit middag på taj mahal osv. Nu längtar jag tills Markus kommer hem nästa torsdag!!

loppis

Igår steg jag upp kl 5 för att sedan stå på loppis. Det var helt klart värt det, det var massor me folk så pengarna rullade in bra! Nu ska jag snart iväg och jobba på Waynes och sen ska jag packa lite inför morgondagen då jag åker till Umeå och får träffa min älskade Markus.


löpning

Idag har jag jobbat 7 timmar i caféet och det känner mina fötter av.. Man blir helt slut i benen och fötterna eftersom man aldrig sitter ner, men trots det kände jag för en springtur ikväll. Ville dessutom testa mina nya löparskor. De var helt underbara, lätta på foten och skön passform. Snygga också tycker jag ;)


fotosession

En oredigerad bild på underbara Ylva från en fotosession vi hade ikväll!

RSS 2.0