finsittning

Nu mår jag äntligen lite bättre! Så igår for jag på finsittning som våra nollor hade fixat. Det var hur kul som helst med god mat, massa dansande och trevligt folk. Skönt att få ha lite kul och slippa tänka på att man mår illa jämt. Idag har jag varit ute och promenerat i en timme i det fina vädret och bara tagit det lugnt. Det är nog precis vad jag behöver, att få ta det lugnt! Ikväll blir det fika med Emilia och Elina. Myys.


äntligen

Igår gjorde jag sista fysiologitentan och nu är det bara hoppas att man blir godkänd. Ska bli skönt att få börja med en ny kurs, fysiologin var en väldigt tung kurs om än väldigt intressant. Har nog blivit en aning för mycket plugg och stress senaste tiden för mig för jag har inte alls mått bra, har mått väldigt illa och haft ont i magen i snart en vecka.. Undrar om jag har fått magkatarr eller nått liknande. Men jag får se till att stå ut för nästa onsdag så åker jag hem till Piteå och då får jag vara hemma i 1½ vecka. Ska bli såå mysigt!

nedräkning

De här är det som får mig att fortsätta orka plugga! Tanken på ett litet påsklov :) Då blir det nog även en sväng till IKEA för att inhandla lite grejjer till den nya lägenheten som vi får i maj.


<object type="application/x-shockwave-flash" height="144" width="425" data="http://www.time55.com/sv/countdown.swf">
<param name="movie" value="http://www.time55.com/sv/countdown.swf" /> <param name="allowScriptAccess" value="always" />
<param name="quality" value="high" /> <param name="flashvars" value="ye=2012&amp;m=5&amp;da=1&amp;h=0&amp;mi=0&amp;t=Inflyttning&amp;yn=Emma&amp;co=bu&amp;mc=no" />
<embed src="http://www.time55.com/sv/countdown.swf?ye=2012&m=5&da=1&h=0&mi=0&t=Inflyttning&yn=Emma&co=bu&mc=no"
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="425" height="144" />  </embed></object>
<a href="http://www.time55.com/sv/" style="text-decoration: none; position:relative; bottom: 25px; left: 141px;">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
</a>


lägenhet

Har varit helt ingrävd i mina fysiologiböcker den sista tiden och det är jag fortfarande och har inte alls tänkt på att blogga. Men idag måste jag bara få visa en sak, våran nya lägenhet! Vi har nämligen skrivit avtal på en lägenhet idag och den blir vår den 1a maj. Så då kommer jag att bli sambo. En superfin lägenhet på mariehem har vi fått, eller ja tapeterna var gräsliga.. Men så tur som vi har så är det bara ett år tills de flesta rummen ska göras om vilket betyder att vi får en enorm rabatt på tapeter och jobbet de utför så vi kommer att få tapetsera om alla rum för en billig penning. Grymt kul! LÄNGTAR!

planlösningen

RSS 2.0