om jag kunde drömma

Har köpt den första twilightboken nu "Om jag kunde drömma". Alla säger ju att den är jättebra så det kändes som att det var dags att läsa den nu. Hade tänkt låna den av någon men tror ändå jag vill ha den själv. Det är ju alltid kul ifall man skulle vilja läsa den nån mer gång. Får se om jag börjar läsa den ikväll. Jag hade tänkt ta en tidig kväll, men om jag börjar läsa boken lär jag ju bli fast i den..


singing that melody

Det har varit en riktigt härlig helg med medelhavsvärme. I lördags var jag på kyrkmarknaden och strosade runt och sen såg jag lite fotbollsmatcher. Senare mot kvällen for jag och Markus till hans stuga och fiskade. Först badade vi och sen drog jag upp 11 abborrar! Det finns helt sjukt många abborrar där. Sen åkte vi hem till lägenheten och sov och när vi vaknade imorse svettades vi massor på grund av värmen utifrån. Men man ska inte klaga på vädret det har varit jättehärligt med extra mycket sol.

Nu har en ny arbetsvecka tagit sin början och solen fortsätter att lysa. Ska nog ta en promenad med mamma ikväll men först ska jag ut och övningsköra.

PSG

Det är riktigt plågosamt att arbeta i den här värmen. Hela veckan har jag varit ute från 7-16. Men jag har faktiskt blivit lite brun och det har varit skönt att få njuta av solen. Idag har jag fått sova ut efter en rolig kväll med tjejerna. Igår var jag, Rebecka, Emilia, Karolin och Emma i min brors lägenhet eftersom han befinner sig i Stockholm. Vi såg PSG-paraden och sen gick vi upp i lägenheten och åt massa jordgubbar och chips och dipp. Sen gick vi ut på stan igen för att shoppa eftersom stan var öppet till 12. Jag köpte en hel del faktiskt. Hur som helst var det en jättetrevlig kväll!

I torsdags gjorde jag, Rebecka, John och Markus nått riktigt mysigt förresten. Vi tog båten ut till fingis och badade och åt jordgubbar och mös i solnedgången. Då kände jag att det faktiskt är sommarlov!

golden touch

Har varit grymt varmt idag! Tur att jag får vara ute och jobba och njuta av solen. Dock blev det lite mycket i slutet att vara ute rån 7 till 16. Känner mig helt stekt just nu.. Har nyss sett film me Hanna och nu ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon. Vi såg en riktig snyftfilm "I taket lyser stjärnorna". Den var riktigt bra även fast boken är mycket bättre.

Igår for jag och fiskade me pappa och Markus och jag drog upp 2 gäddor. Jag gillar vekrligen att fiska, det är så kul! Det var jättefint ute på vattnet också. A

Jag och Markus bokade en resa till Stockholm i sommar också. Ska bli kul att få fara dit, var jättelängesen jag var där. Sen fick vi mammas coop premiecheck på hotell så de blev ganska billigt. 17-19 juli kommer att bestå av shopping, gröna lund och massa annat kul i stockholm! Hotellrummen ser riktigt mysiga ut också :)

    


sammanfattning av helgen

Har varit riktigt skönt med helg efter en arbetsvecka. Har sovit en hel del nu så jag hoppas att jag är utvilad till imorrn. Men jag tror nog att jag kommer vara rätt trött ändå. Helgen har hursomhelst varit jättebra.

I fredags (midsommar) så lagade jag och Hanna en 3-rättersmiddag som blev riktigt lyckad. Var längesen jag åt något så gott. Vi blev hur mätta som helst men vi tryckte ändå i oss efterrätt. På kvällen for jag till Simon på grill/fest. Där blev det ännu mer ätande, bland annat korv och marshmallows. Vi utklassade killarna i kubb och hade det allmänt trevligt trots vädret.

Midsommarmenyn:
Förrätt: Krustader med räkstuvning
Huvudrätt: Grillad fläskfilé, grillade majskolvar och pommes frites
Efterrätt: Glass med maränger, strössel och noisette


I lördags åkte jag och Markus till stugan och träffade Louise och Dick innan jag for hem. Kvällen spenderades med mamma. Vi spelade massa spel och åt popcorn. Det är på tok för sällan vi gör något tillsammans nu för tiden.

Idag fick jag ett sms av Markus att han ville laga middag åt mig och ha en myskväll hemma hos honom. Så nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Det blir nå kyckling med ost och grädde som sätts i ungen och spagetti till det. Mums!


sool

Vilket härligt väder det har varit idag! Det var skönt att få lite sol och värme på jobbet. Vi fick dessutom sluta halv 2 idag men ändå skriva full dag. Trots det är jag grymt trött..

Ikväll ska jag på bio och se Baksmällan, har hört att den ska vara bra så det blir nog kul. Var ett tag sen jag gick på bio och det är ju alltid mysigt. Nu fick jag ju ett tillfälle att använda min upphittade biobiljett också.

rabarberpaj

Min första arbetsvecka har börjat bra. Jag hamnade på musikhögskolan med 4 andra trevliga tjejer och där ska jag spendera 3 veckor. Vi får klippa gräs, buskar, rensa ogräs, olja möbler och massa annat för att fixa till innergårdarna och gården runt huset. Det är rätt kul, men jobbigt att stiga upp så tidigt eftersom jag börjar 7. Jag är svintrött hela dagarna, jag är verkligen inte någon morgonmänniska. Men jag härdar för pengarnas skull och jobbet är trots allt kul. Jag dricker flera koppar varm choklad och kaffe varenda dag eftersom vi har en kaffeautomat i fikarummet. Inte illa va? Idag på lunchen var vi helt slut så alla somnade en liten stund innan det var dags att gå ut igen.

Nu ska jag göra B-fasen och sen ska jag äta årets första rabarberpaj. Jag älskar rabarberpaj, då känns det verkligen som att det är sommar. Sen kommer jag förmodligen att stupa i säng, är så otroligt trött.


grattis

Idag fyller pappa 53 år! Grattis, grattis, grattis! Jag och Tomas har varit och fikat och gett honom några presenter. Synd bara att det var så dåligt väder idag..

Jag har övningskört rätt mycket idag också. Körde en hel del i stan, bland trafikljus och massor av rondeller utan ett enda motorstopp. Det tycker jag var bra gjort av mig.


mys

Var otroligt sliten igår så jag tog det lugnt hemma hos Markus. Han är för söt den killen, igår kväll/natt så ville han att vi skulle göra varm choklad och mackor och fara ut med bilen på utflykt. Så vi for till djuptjärn och satte oss uti vattnet inlindade i en filt. Det var riktigt mysigt. Sen när vi kom hem somnade jag som en stock.


examen

Vilken härlig examen vi hade i år! Vi hade klassfest hemma hos mig och vi satt ute hela tiden och hittade på massa galenskaper. Med en så underbar klass som våran kan inget gå fel! Jag hoppas vi gör om det flera gånger i sommar, eller hur!? :)








cypern

Nu är det officiellt klart att jag åker utomlands i sommar. Från början var vi 5 stycken men till slut blev det bara jag och Emilia. Igår bokade vi en resa till Cypern, Agia Napa den 3 augusti. Jag längtar redan! Vi kommer garanterat att få det superkul :)

Hade tänkt lägga upp en bild men et funkade inte just nu

cypern

Nu är det officiellt klart att jag åker utomlands i sommar. Från början var vi 5 stycken men till slut blev det bara jag och Emilia. Idag har vi bokat en resa till Cypern, Agia Napa den 3 augusti. Jag längtar redan! Vi kommer garanterat att få det superkul :)


måndag

Nu kan man nästan säga att vi har sommarlov. Vi är lediga imorgon och på tisdag eftersom vi inte har något kvar att göra och på torsdag har vi avslutning med klassen. Sen på fredag är det examen!

Ikväll ska jag och Emilia träffas och boka resan till sommarn. Jag längtar massor!


Jag och min bror i turkiet för några år sen :)

äntligen

Nu verkar det som att mitt internet har börjat fungera igen! Men som sagt så vet man ju aldrig. Har ändå varit rätt skönt att inte ha kunnat vara inne på datorn på ett tag. Och nu börjar det närma sig sommarlov :) Men vädret skulle gärna få vara lite bättre tycker jag! Ikväll har jag inga planer så jag antar att det bara blir att vara hemma och ta det lugnt.

RSS 2.0