cold

Det har stormat riktigt mycket inatt och snön har vräkt ner så jag hade lite problem att ta mig till skolan idag eftersom de inte hade plogat. Men inte fick jag stanna hemma inte för jag tog mig faktiskt iväg tillslut ändå.. Vi hade inte en så jobbig dag idag och nu sitter jag hemma och myser här inne, det är ju fruktansvärt kallt ute! Eller myser gör jag väl inte.. Sitter ju och skriver på min engelska veme om falklandskriget. Men den börjar faktiskt bli klar snart så ikväll ska jag bara ta det lugnt och vänta in helgen. I helgen blir det en liten tjejfest med utgång, jag längtar!



rhodos

                                                   

snow

Sitter och drömmer mig bort till varmare länder.. Önskar verkligen att jag var i något varmt land nu, vintern verkar ju aldrig ta slut! Det är ju bara januari än så vinter har väl bara börjat.. Dessutom ska det ju bli snöstorm. Jag har iaf varit lite duktig idag och knåpat ihop några sidor på engelska vemen. Imorgon är jag ledig så det blir att fortsätta med den, lär ju inte ha tid att slappa eftersom den ska vara klar på fredag.

 


söndag

Nu är det söndag igen och imorgon väntar en ny vecka med en massa plugg.. Men jag har iaf haft en riktigt bra helg.

I fredags var jag hos Emilia med Hanna och Sara, vi åt ostbricka och såg lite på let's dance och pratade en hel del. Alla for dock hem innan 11 typ eftersom vi var så trötta efter en skolvecka.

I går kollade jag på balklänningar med mamma och Markus på cinderella. De fanns väl inte sådär jättemycket men jag har iaf kommit fram till att jag nog passar i långa klänningar också. Favoriterna som jag testade var en lång klänning med lite paljetter, en ros och en ganska häftig lila färg. Och så testade jag en kort svart/vit klänning med en massa mönster som var jättesöt men dyyyyyr! Tror det blir att fara till luleå nån gång och kolla vad som finns där också. Sen på kvällen åkte jag och Markus till Simon och såg film och spelade Wii.

Idag steg vi upp tidigt och åkte på SM. Vi stod och hejjade på bland annat Emma och David och så åt vi mackor och drack varm choklad. Det var riktigt mysigt att få vara ute och se på skidor så man fick sig lite frisk luft. Sen drack vi lite te hos Markus och sen var det dags för mig att fara och träna barnen och träna själv så det har varit ganska fullt upp idag. Nu borde jag börja plugga också...


free

Idag har jag varit ledig eftersom min enda lektion (matte C) blev inställd idag. Men jag har inte slappat för det! Jag sov hos Markus och kring 10 kom min älskling med frukost på sängen till mig <3 Sedan bestämde vi oss för att ta vara på det fina vädret så vi åkte skoter till lillpite och hälsade på hans mormor och morfar. Sedan pluggade vi lite också innan jag for hem. Ikväll har jag och mamma varit på step in och svettats lite. Det har varit en riktigt skön dag men nu är det dags för att sova!

step in

Det blev en tur på step in ikväll iaf och det kändes riktigt skönt. Jag började med lite konditionsträning i 30min och sen tränade jag armar, axlar och mage. Benen hoppade jag över eftersom de har fått nog me träning i helgen. Nu har jag tänkt försöka skriva klart filosofin och sen sova. Har dessutom sovmorgon till 10.30 imorrn så det ska bli riktigt skönt att få sova ut!

Tycker verkligen om att träna med en crosstrainer istället för att springa på löpband eller cykla,  då får jag så ont i knäna och rumpan.



tillsammans

Det var riktigt roligt i helgen och resultatet blev att jag och Ida blev trea i dubbel. Vi spelade många jämna matcher så det var kul. Dock så är jag väldigt trött nu när en ny vecka har börjat och jag har inte hunnit sova ut nått i helgen. PT har lagt ut en bild på mig på internet där jag ser väldigt koncentrerad ut.. Haha. Här är artikeln om tävlingen, det står inget om mig men om man trycker på bildspelet finns det en otroligt vacker bild på mig..

Jag har nyss sett klart den här filmen för andra gången för att kunna skriva om den på filosofin, den är ändå ganska bra men det är jobbigt att tänka så filosofiskt!




shopping

Det går fruktansvärt dåligt med pluggandet.. Jag har inte gjort nånting alls och jag som hade bestämt mig för att åtminstone göra filosofin. Men den var alldeles för svår och jobbig så det blir att skjuta upp den ett tag till. Jag ska dock läsa en bok som ska vara utläst om nån vecka har jag tänkt. Sen blir det att fara och spela badminton ikväll en sista gång innan tävlingen i helgen.

Förresten verkar det som att jag har blivit mer intresserad av skor på sistone. Jag som bara brukar gå i samma skor hela tiden för att jag har så svårt att hitta några.. De här skorna från HM är iaf riktigt snygga! Vill ha!


Däremot något som jag alltid tyckt om, kanske eftersom jag älskar att sola och resa är bikinisar! Skulle vilja ha dessa! Om min budget tillåter det framöver kanske jag kan införskaffa dem innan rhodos :)





tankarna flyger iväg

Nu sitter jag och tänker på resor igen..Typiskt mig. Men nu sitter jag och funderar lite mer över reseledaryrket som jag kanske har funderat att arbeta med ett tag efter studenten. Det finns en utbildning i nov-dec 2010 med reseledarskolan i Costa Brava. Den är dock mycket dyrare än fritidsresors utbildning men den är iofs 2 veckor och den här är 1 månad. Det som jag dessutom tyckte var bättre med det dyrare alternativet är att det är garanterat att man får vara med om man anmäler sig, på fritidsresor måste man skicka in en CV och bli antagen.

Det jag tänkte också var att jag inte vet vad jag vill utbilda mig till än och därför vill jag helst inte börja studera till hösten och sen är det väldigt svårt att få jobb nu också. Så då skulle det egentligen passa bra att fara iväg på en reseledarutbildning! Men än så länge är det bara tankar och drömmar men det skulle mycket möjligt kunna bli verklighet!


sherlock holmes

Ikväll ska jag och Markus på bio och se Sherlock Holmes. Vi kanske ska nog ut och äta middag innan bion också så det blir mysigt!


myskväll

Ikväll har jag haft myskväll med Hanna Lindblom, vi hyrde en film, the butterfly effect 3 och så köpte vi en BJ. Filmen var rätt bra men den var lite tjorvig i vissa stunder. Efter filmen började vi att kolla lite om Rhodos, det är typ 5 månader kvar men ändå!

Hoppas ni läser nu Emilia och Rebecka så får ni reda på lite om vad vi pratat om. Vi bor ju inte mitt inne i Rhodos stad men vi upptäckte att vi bor väldigt nära en liten by (Kritika) där det verkar finnas mysiga restauranger osv. Annars blir det ju rätt långt för oss om vi ska gå in till stan varje gång vi ska äta middag. Så vi har kommit fram till att vi förmodligen måste åka taxi till stranden och bargatan men det är så pass billigt så det är lätt värt det! Sen lär det väl bli att vi åker till stranden varje dag och sedan åker vi hem och gör oss iordning för party eller nått annat skoj! Men sen kollade vi även upp vattenlandet i Faliraki som skulle vara kul att fara på någon dag. Eller vad säger ni andra som ska med? Läs mer om vattenlandet här.


Tack för en trevlig kväll vännen!



sjukling

Har inte gjort ett dugg idag, blev typ sjuk igår så är lite seg idag. Undra om det var Emilia som smittade mig!? Haha nä men jag har inte alls så mycket feber men känner mig väldigt hängig och förkyld. Dock så tror jag att jag snart är frisk igen, det känns då så iaf! Jag får väl se om jag orkar hitta på nåt ikväll eller om det blir en hemmakväll.

Tänkte förövrigt visa en klänning som jag så gärna vill ha men den finns inte i min storlek..

pengar

Jag har precis räknat en låda med pengar där jag slänger alla småpengar som man inte orkar bära i börsen och jag blev glatt överraskad kan jag säga! Där inne låg det strax över 1000kr, ungefär 1120kr om jag har räknat rätt. Så det var ju inte fy skam! Dessutom bestod lådan mest av enkronor, femkronor och femtioöringar så jag hade inte förväntat mig så mycket.


spelkväll

Ikväll blir det spelkväll hos Ylva i blåsmark. Det ska bli riktigt skoj att få träffa alla tjejor igen och spela en massa spel. Jag älskar att spela sällskapsspel! Men ibland känns det som att man glömmer bort det med all denna elektronik. Hur som helst blir det nog en massa skratt och skoj!




RSS 2.0