värmande ord

Tänk att några ord kan göra en så glad och alldeles varm i hjärtat.
En patient på praktiken lyckades med det idag:
 
Du är duktig fastän du är så ung, det finns gnista i dig, du kommer bli en bra sjukgymnast.
 
 

praktik

Andra praktikveckan är igång. Idag har jag fått ta anamnes och status på en ny patient, alldeles själv! Eller ja, handledaren stod bakom ett hörn och lyssnade. Det var hur kul som helst iaf och det gick faktiskt ganska bra för att vara första gången. Annars på dagarna så tränar jag med patienter, gör olika test osv.
 
Hade mamma på besök i helgen. Ååh va kul det var, hade gärna velat att hon stannat längre! Vi hade en mysig helg med god mat, shopping och massa prat. Men till helgen kommer min underbara vän Rebecka på besök så det blir ännu en helg att se framemot.
 
mamma fick födelsedagspresenter i efterskott
köpte 3 blommor till lägenheten och här är en:
 
 
 

hallen

Vi har mycket färg i våran lägenhet men det är härligt för då blir man glad! Ni ska få se bilder på hallen och den rosa mattan bland annat:
 

klipp

Idag har jag klippt och slingat håret så nu känns det mycket fräschare. Efter det mötte jag upp Emilia på stan och lunchade med henne. Sen gick vi en sväng på stan och tog även bussen til ersboda där vi gick på myrorna och röda korset och fyndade. Hittade bland annat än söt elefant och en kruka.
 

läkare

Tummen upp till min läkare som verkligen tar mig på allvar och vill göra en ordentlig utredning!

id

Tacoburgare med avokadoröra och nachochips fick det bli till middag igår när fantasin flödade. Blev riktigt gott, synd bara att jag inte fick bjuda Markus (han är i Sundsvall och har praktik i 3 dagar).
 
Idag har jag hämtat ut mitt ID-kort till praktiken. Så spännande, nu börjar det närma sig! :)
 

söndag

Äntligen är den tuffa veckan över och jag har haft en rolig helg med klassen. Till veckan blir det mest att förbereda inför praktiken och det känns verkligen spännande. Har förresten köpt en ny iphone i helgen också, en 4s. Köpte den igår och imorse var den helt död.. Åkte tillbaka idag och visade den och fick en ny så jag hoppas att den håller nu!
 

vilken vecka..

Seminarium i måndags och praktisk tenta idag. Nu har jag åtminstone gjort bort 2 av 3 examinerande moment den här veckan. Skriftlig tenta på fredag är det som är kvar. Har varit en fruktansvärt stressig kurs vilket har gjort att jag stressat alldeles för mycket och legat på gränsen till magkatarr igen. Försöker verkligen att ta det lugnt och inte stressa upp mig och det känns faktiskt bättre idag så jag hoppas det inte blir värre. Längtar till fredag efter tentan, då ska jag äntligen få ta det lugnt och inte behöva plugga, bara mysa och göra roliga saker.

RSS 2.0