call

Ring ring. Telefonen ringer halv tio och jag vaknar och kan inte somna om. Hann inte sova speciellt mycket inatt då eftersom att jag la mig ungefär halv tre. Men det gör inget, för jag var ändå ganska pigg halv tio, så då låg jag kvar i sängen ett tag och sen steg jag upp.

Igår hade jag bara en lektion, från 10-11 och där gjorde vi inte speciellt mycket så det var alltså ingen speciellt givande dag. Efter skolan for vi in till stan och köpte årets första mjuklass, i det här fina vädret får man ju så mycket vår- och sommarkänslor. Sen satt vi och solade ute ett tag och bara pratade.

På kvällen träffades jag, Anton och Emilia hos Karro. Det blev en väldigt lyckad och trevlig kväll och vi hann med en hel del. Bland annat så spelade vi taboo, såg tv, såg film, åt godis, gick ut på stan och en massa annat. Dock så var det någon som tjuvplingade på dörren väldigt sent så det var lite läskigt. Sen när vi skulle gå ut så var trapphuset tänt och det hade det varit väldigt länge. Det konstiga är ju att om det inte är någon där så släcks ju lamporna. Men det var alltså tänt och ibland hörde man fotsteg så det var som lite creepy. Det var iaf en bra kväll och alla kom hem oskadda trots trapphusets hemlighet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

sjukt läskigt :O

2008-04-22 @ 21:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0