alla hjärtans dag

Igår var det ju som sagt alla hjärtans dag och då befann vi oss på Koh Lipe. Eftersom min pojkvän kan vara så otroligt gullig ibland så hade han gått och beställt frukost till oss och så satt vi och åt en mysig frukost på våran altan. Sen låg vi på stranden under dagen och när vi kom hem så hade han lagt ut snäckor han själv plockat och gjort ett hjärta på sängen och lagt iordning för en massage till mig. Middagen åt vi på stranden på ett väldigt dåligt ställe dock, dålig kyckling och dålig service också.. Fick även en jättesöt ring av pojken min och ett litet hårspänne som han hade varit och smygköpt nånstans. Ja nog är han väl en underbar pojk?

Vi skickade även upp en Khom Loy en rislykta som man skickar upp mot himlen och då ska man önska sig något inför året och det ger även lycka. Det kom en vindpust precis när vi skulle skicka iväg den så den tappade lite fokus och höll på att fara ner i vattnet flera gånger. Jag var helt säker på att den skulle hamna i vattnet men tillslut åkte den upp mot himlen iaf. Det var ju tur annars kanske vi hade fått ett dåligt år.. Vi har en film på när den vinglar omkring också så den kanske kommer upp på bloggen nån gång snart om vi tar tag i det där med att fixa ett youtubekonto.

Just nu sitter vi i ett annat land, nämligen på langkawi i Malaysia. Vi sitter på starbucks och väntar på våran färja till penang som ska gå om några timmar. Den första färjan vi hade tänkt ta var full så vi måste vänta extra länge och kommer då fram ganska sent till penang.

middag på stranden

Kommentarer
Postat av: mamma

vilken fin bild på dig!

2011-02-15 @ 22:40:28
Postat av: Ylva

Åh så gulligt av honom! :)



Hörrudu, vad brun du är nu. Spara lite sol till oss genomskinliga ;)

2011-02-16 @ 18:52:20
URL: http://ylva-andersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0