butterfly farm

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiih, vaknade av ett skärande pipande ljud imorse som gjorde oss galna så det blev att stiga upp halv 8 eftersom vi inte kunde somna om. Det var tydligen nånting från restaurangen som lät? Efter ett tag ville vi ju gärna ha frukost men tydligen serverar inte våran restaurang frukost och vi har ingen i närheten heller så vi måste alltid gå typ en kvart för att hitta nått. Vi hittade ett subway och när vi var mätta i magen så bestämde vi oss för att åka till Butterfly farm.

Vi ville egentligen åka buss dit men eftersom vi inte alls visste vart vi skulle gå så blev det att åka taxi dit. Kostade 35 RM för två pers, dyyrt även fast det var en bit dit.. Sen åkte vi nämligen buss hem för 4 RM var. ( 1 RM = 2kr)

Hur som helst så var det en mysig upplevelse där eftersom det var massor med stora fjärilar i alla möjliga färger som flög omkring överallt. Det fanns också en massa andra insekter, ormar, sköldpaddor och spindlar bland annat. Tydligen är denna fjärilsfarmen den första i världen och den har funnits ett bra tag.

Just nu sitter vi och mumsar på lite godis medan vi lyssnar på massa kineser som sjunger karaoke på vårat hotell. Det är tydligen fullbokat här nu och vi är väl dom enda som inte är kineser typ.. Igår var det ju sista dagen på det kinesiska nyårsfirandet så det verkar som att dom har nån fest för det nu.

en fjäril tyckte att han matchade med mig så han följde med mig en sväng
finn ett fel?
häftig fjäril som kallas för "indian leaf"
en utfälld "indian leaf"
Tarantula - Dedikerad till Ottar
ser ni vad detta är för något?
och så en liten film från vårat äventyr idag

Kommentarer
Postat av: Inger Eriksson

Väldigt vackra fjärilar.....oj vad ni får uppleva mycket...ha det bra fortsättningsvis. Kramar

2011-02-18 @ 17:23:13
Postat av: Anonym

Hehe, påminner lite om Palmitos Park med alla fjärilar och andra djur! Ni verkar friska, glada och en aning bruna :) Kram från Rebban!

2011-02-18 @ 18:08:32
URL: http://rebeckalarsson.wordpress.com
Postat av: Pappa

Oj,,, så härligt, jo det är som i paradiset, till o med lövinsekter eller vad det nu var. Kramar till er.

2011-02-19 @ 00:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0