penang

Nu är vi äntligen framme i Penang, det blev lite missöden igår.. Eller vi gjorde en rejäl miss igår som vi egentligen visste om. Vi missade båten till Penang eftersom våra klockor gick på thailandtid och malaysia är nämligen ännu en timme före sverige. Det är dessutom väldigt dåligt med klockor överallt så vi såg ju inga klockor alls förutom våra egna. Så det blev helt enkelt att övernatta på Langkawi för oss igår på ett lite för dyrt hotell egentligen men det var nära båthamnen så det fick duga.

Idag fick vi tag i båten och är nu framme i Penang. Vi bor på ett äldre hotell i Georgetown lite utanför smeten. Vi hade bokat hotellet via internet så vi missade ju gårdagen egentligen men gubben på hotellet var så snäll att han gav oss en extra natt utan att vi behövde betala mer.

Imorgon ska vi nog iväg och utforska den här ön lite mer, vad som kommer hända är inte bestämt men det får ni väl höra om sen. Hoppas ni har det bra hemma! Kram

en karta över penang
en blick av georgetown från båten
en bild från allrummet som är precis utanför vårt rum

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jo det kan va knepigt med tidzoner, men det ordnade ju sej, kul att läsa om det ni varit med om, de är ju inte alltid jag komenterar men jag läser det alltid med spänning.

Kramar!!!

2011-02-16 @ 18:03:33
Postat av: Dick och Louise

Jo, vi har det bra alla här hemma. Trots det otroligt kalla vädret vi dras med. Ni valde rätt vinter att spendera på andra sidan jordklotet:)Kramar från oss.

2011-02-16 @ 18:52:44
Postat av: Blåsmarkarna

Hej !

Ni verkar ha det fortsatt härligt ! Så vackra på bilderna, nåja bilderna är också vackra, men ni skiner ju som solen !! Till helgen ska vi få rå om Dick och Louise ! Hoppas på lite mildare väder, just nu minus 28 grader.. LEV OCH MÅ ! Hälsar Anna, Micke och Hilda.

2011-02-16 @ 21:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0