snorklingstur igar och en liten hamnstad idag

Nu sitter vi pa ett internetcafe i den lilla hamnstaden Kuala Besut. Vi maste vanta anda till ikvall har och sen ska vi ta en nattbuss till Kuala Lumpur. Vi har haft det riktigt bra pa Perhentian Islands, vi har solat och badat och igar akte vi aven pa en liten snorklingstur. Det var bara vi tre och chaufforen pa baten, ganska skont. Vi akte forst till Shark Point dar vi sag tva hajar som var lite storre an den vi sett tidigare. Vi sag ocksa n hel del fina och stora fiskar dar som vi inte sett tidigare. Sen akte vi till ett stopp med massa smafisk som kommer fram till en hela tiden, inget speciellt egentligen.. Och en akte vi till Turtle Point och sag en skoldpadda som gick pa havsbotten, inte lika haftigt som nar vi simmade brevid en pa similian dock. Sista stoppet var det dalig sikt och ganska stromt sa de var inget alls att se nastan men annars sa var det en lyckad tripp.

Igarkvall satt vi pa baren en stund och idag ar vi alltsa pa resande fot igen efter 5 harliga dagar pa on. Har maste vi vanta 7 timmar pa nattbussen men det gar nog bra.

jag fick lana joars troja som gor att man inte fryser nar man ar lange i vattnet
killarna hoppade fran den har nar vi snorklade pa det sista stallet
varan mysiga lilla kupol pa hotellet dar vi alltid at fukost, ser ni skillnaden pa liten och stor juice? Prisskillnaden ar endast RM 2 (4kr) haha..
baskerkillarna badar

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad roligt det är att läsa om hur bra ni har det! :) Blir verkligen avundsjuk, speciellt när det har varit så otroligt kallt här hemma! Ha det fortsatt bra! :D kram

2011-02-26 @ 16:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0