budget

I förra inlägget skrev jag ju om vad det har kostat med resan hittills. Men vi har ungefär 30 000kr var i fickpengar som vi räknar att klara oss med i 2½ månad.

Hotellet vi ska bo på i Bangkok ligger lite över vår budget för hotellrum så det hotellet är nog bland de finaste vi kommer att bo på. Vi har tänkt att lägga ungefär 1000 bath på hotellkostnader per natt för två personer vilket är ungefär 210kr. Hotellet i Bangkok ligger på nästan 1500 bath och det är alldeles för mycket i längden för oss. Men som vi har förstått så räcker 1000 bath ganska väl till att få bra boende eftersom det finns såå mycket billigare boende om man vill, för typ en tjuga natten (kanske överdriver lite men finns säkert något i den klassen iaf!). Men då är det extrema förhållanden och vi vill satsa på lite bättre boende.

1 bath = 4,15 (om vi skriver i bath under resans gång vet ni att ni ska dela det me 4)

Självklart kommer det gå mer pengar vissa dagar beroende på hur man bor och hur mycket utflykter man gör men vi hoppas klara oss på 30 000kr.

Fickpengar 30 000kr + Resan m.m ca. 7020kr = avrundas till 40 000kr

Resan kommer nog allt som allt att gå på ungefär 40 000kr eftersom det kanske tillkommer fler avgifter och om man räknar med allt vi behövt köpa inför resan såsom mediciner, försäkringar osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0