sjukling på ko tao

Har egentligen inte så mycket att skriva om idag, vi har inte gjort något idag för jag har blivit mer sjuk.. Har fått massa dundermedicin mot febern och magen, 3 olika tabletter som ska ätas typ 3ggr per dag. Magen var mycket sämre idag så jag hoppas att medicinen verkar lite till imorgon så att vi kan göra något. Idag har det dock varit molnigt så vi har ju som inte missat nå men det är ju tråkigt att bara ligga inne i bungalowen..

Vi ska nog stanna här lite längre än vad vi hade tänkt på grund av min sjukdom. Vi vill ju fara ut på snorklingtur eller uppleva nått här på ön innan vi far, men det är mysigt här på ko tao så det gör inget att vi stannar lite längre.

Jo förresten, är det någon som vet hur man gör för att lägga in videos på bloggen?

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: jossan

härligt ni verkar ha (bortsett från att du är sjuk)! Ladda upp filmen på youtube och sen tar du den längre adressen du får när du går på "bäddar in" (står så på youtube under filmen) och kopierar in den i rutan HTM eller vad den nu heter som finns när du gör ett nytt inlägg på blogen :) det där lät nog krångligt, men det är det inte hehe

2011-01-29 @ 14:38:31
URL: http://josefinegabrielsson.blogg.se/
Postat av: Pappa

Trist att du blev sjuk, hoppas att det ordnar sej,kom ihåg att dricka mycke vätska.

Men ni verkar ha det mysigt, som i paradiset.

Sköt om er. Kram!

2011-01-29 @ 17:13:48
Postat av: mamma

Har kollat upp dina mediciner,det är OK, du kommer att bli frisk. Tomas o Hanna hälsar, vi hade det mysigt här med trerätters o allt. Tomas hade samma sjuka som du o berätta att det tog 3-5 dagar, men att man fortsätter med det vad man orkar.Tomas sa att det finns ingen toa på båtar o buss så man får "knipa ihop" om det går :).Förhoppningsvis är du på förbättringsväg. Kramar till er båda två.

2011-01-30 @ 11:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0